Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 17

cge spune:
Tonnia, ce haios Dinu !!
Si el a fost impresionat de povestea cu orfelinatul.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Diana30 spune:
Din pacate si noi suntem in trend.Mihnea tuseste rau,dar ce-i mai grav e ca are pneumonie interstitiala.E pe antibiotic.
Imi pare rau tare ca rateaza venirea mosului la gadi,maine.La ora asta trebuia sa fim la mine la scoala unde venea Mosul.
Important e sa se faca bine,ceea ce urez tuturor copiilor bolnavi.

mary ilie spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru urarile de sanatate!Va pup pe toate!
Suntem si noi pe antibiotic de ieri, nici nu am inteles bine diagnosticul, bronho...ceva, oricum nu mai conteaza, ca deja suntem mult mai bine.Cum i-am dat antibioticul a trecut si tusea, a mai facut un pic de febra,facem si aerosoli, dar de azi dimineata e bine, vesel nevoie mare, toata ziua mi-a cantat refrenul de la Gingle Bells.
L-am dus la serbare, si se pare ca s-a distrat, mi-a tot povestit de Babbo Natale, a primit si niste cadoute, ceva de la gradi, ca nu ne-a lasat sa ducem cadouri de acasa.
Sper ca la noapte sa reusesc sa dorm mai bine ca de doua nopti il pazesc.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori, sa va faceti bine repede.
Diana, Tonia, Oana, multa sanatate piticilor vostri!
Marinela, cand ai timp, astept sa-mi scrii cum se numesc siropelele.Multumesc mult pentru sfaturi!
Foarte frumoasa ideea cu orfelinatul.Noi am dus ceva alimente la gradi si vineri vor organiza o masa pentru copii nevoiasi.
La noi ploua in continuare.....

marinela79 spune:
Mary, nu am uitat doar ca aseara am venit franta acasa si cu o durere de stomac groaznica.M-am uitat pe tubul lui IAris.Este vorba de Antimonium Tartaricum,Este un tub cu bilute mici, albe, bombonele.Se iau cate 5 .Se tin sub limbuta.Eu lui IAris i-am zis sa le lase sa se topeasca in gurita, dar la sfarsit tot le croncaneste.Celalat este siropelul Stodal, dar regula homeopatelor trebuie aplicata ca altfel nu isi face efectul..Sanatate multa la toata lumea.
Va pup
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

mary ilie spune:
MARINELA mi-am notat - multumesc!Sper ca te simti mai bine!
Stodal am deja cumparat, inca nu l-am folosit.
Andrei nu mai vrea deloc sa mearga la gradi, dimineata cu greu reusesc sa-l spal/imbrac si cand ajungem se ascunde dupa mine si nu vrea sa se duca in clasa. Asta e ultima saptamana oricum, apoi de luni incepe vacanta de iarna pana pe 6 ianuarie.
O zi buna!

andreeeea spune:
Puiuti de Mary, Diana, Tonia si Oana, sa va faceti bine repede, ca in Ajunul Craciunului mai vine Mosul odata, de doua ori...
Si a fost si prima noastra serbare... Si am avut un copil extraordinar! (deh, cioara..): si-a spus frumos poeziile si cele doua cantecele la microfon, a cantat si dansat cu copiii, a stat frumos pe scaunel asteptandu-si randul, cu ochii la educatoare (la mine se uita din cand in cand, zambindu-mi scurt). Cand a venit Mosul a ramas cateva clipe foarte mirata, apoi il tot analiza cu coada ochiului. Cand a strigat-o, spre surprinderea mea, s-a urcat pe genunchii lui, si a inceput o poezie fara sa o intrebe nimeni (vazuse la colegi ca asa e "obiceiul" ca sa primeasca darul). Si a primit balerina de care ii tot spunea mosului la telefon, o desena in scrisori...
Toti copiii au fost scumpi tare de tot, in straie de sarbatoare, incercand sa impresioneze mosul fiecare in stilul lui! Despre majoritatea parintilor, sub orice critica!
Munca prichindeilor de o luna nu insemna nimic pe langa prinsul celui mai bun loc pentru poze, replicile date copiilor cu glas tare sa se faca auziti de toti. Sa nu mai spun ca scaunele asezate pt parinti erau aproape goale, ei bulucindu-se in spatele semicercului de copii, luandu-le aerul, si mai intrau si in cerc sa faca poze cu colegii, mosul etc cu discutiile de rigoare, in timp ce alt copil incerca sa spuna rolul la microfon, timid... Deci varianta "serbare fara parinti, dar filmata" ramane sugestia mea pt viitor!
Eu n-am rezistat sa nu ma duc si ma bucur tare ca am facut-o, ca nu mi-a fost deloc rau (am stat culcata in masina, apoi intinsa pe canapea in cabinetul medical, pana a inceput serbarea si dupa ce Maria a primit cadoul). Si copilul a fost atat de incantat ca am fost la serbare, ca am vazut pomul din gradinita despre care imi povestea ea si despre care zicea ca "o sa-l vad si tu la primavara, dupa ce scoti bebelusii".
Si iata si Printesa fermecata aici si aici
Andreea, 23+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)

cge spune:
Andreea, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la serbare si ca sunteti ok tu si bebelushii.
Au inteles si ei ca trebuie sa te lase sa fii aproape si de surioara.
Mary, nici la Anca nu este serbare cu parintii, dar ce conteaza Mosul sa vina. Anca imi tot spune ce cadouri a cerut ptr. gradi, ptr. acasa cere altele.
Maine e evenimentul la noi, sper sa ajunga, caci azi sta acasa: tuseste, ii curge nasul, si e maraita.
Mary, Diana, Tonia si Oana, sanatate piticilor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

mary ilie spune:
CRISTINA sanatate multa si Ancutei si ii doresc sa se bucure din plin de serbare si de sosirea Mosului!
ANDREEA -Doamne, cat de frumoasa e Printesa Fermecata!!!!Felicitari , ai o fetita superba!Si rochita a iesit super!
Ma bucur ca te simti bine!

oaana spune:
Tonia,Mary,Andreea,multumesc.Sanatate copiilor la fel.Diana si la voi sanatate multa.
Lui Iosua i-am facut iar exudat,astept rezultatul,si el are amigdalitele tot timpul inflamate.
Despre serbarea noastra,foarte frumoasa daca nu erau parintii si noi acolo.Iosua a tinut-o numai cu plans,nu a vrut sa se ridice de pe scaunel,nu a vrut sa spuna poezia si nu a vrut sa plece de langa mine.Dar eu nu sunt suparata deloc,stiam ca asa va face.Parintii la fel peste copii,o doamna ii spunea copilului care nu vroia sa mearga sa spuna poezia,ca-l va rupe cu bataia acasa.Si eu sunt pentru serbarile filmate.
Am pus cateva poze,sa-l vedeti cat de plans a fost.
Noapte buna.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

diana_n spune:
Tocmai am primis o scrisoare electronica de la babycenter.com . E vorba de frica la copii de varsta alor nostri si cum ajung sa le fie frica de scoala, mersul pe bicicleta, piscina pentru copii, cainele vecinilor sau chiar de parinti, frica de a spune o poezie in public.
Pe scurt, e vorba de o imaginatie bogata si de lipsa experientei de viata.
Cum ii putem ajuta 1 si 2.
Sanatate multa copiilor bolnaviori!
Diana si Peter (3 oct 2005)