Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ma gandesc ca Sarei si altor copii le pasa prea mult ce gandesc altii, sunt prea sensibili,iar lui Peter nu-i pasa deloc de reactia altora, incluzandu-ne si pe noi parintii lui. Nu-i pasa ca nu vorbeste suficient sau nu-l inteleg altii (pentru ca le vorbeste in romana) nu-i pasa cum merge (ba pe varfuri, ba topaie, ba pasul piticului). [Mi-a zis ortopedul ca pana la 10 ani nu-i pasa cum merge, apoi ii place o fata si brusc ii pasa ]. El e fericit in orice moment.
Ce chestie, sunt la poluri opuse.

Ieri clubul mamelor (din care fac parte de 2 ani) a avut petrecerea de iarna, n-a avut tema pentru ca sunt mamici de toate religiile. Am avut ocazia sa vad laolalta multi copii si mamicile lor. 40 copii intre 4 luni si 7 ani, vreo 20 mamici. Ii cunosc pe toti, erau mamici linstite cu copii linistiti, mamici sangvine cu copii linistiti, mamici calme cu copii tornada, mamici si copii care strigau unul la altul. Aici campioana era o frantuzoaica care striga amestecat engleza-franceza la cei 2 baieti, care plangeau/protestau ba in engleza, ba in franceza, asta da spectacol
A venit o profesoara de muzica, cu chitara, cu instrumente pentru copii. In primul min. s-au separat 2 tabere : toate fetitele indiferent de varsta au inceput sa cante/danseze impreuna cu baietii de 5-7 ani, restul baietilor 1-4 ani au fugit in camera alaturata la jucarii .
Peter a fost coplesit de atata lume, de 2 ori a venit la mine si mi-a cerut sa-l imbratisez, apoi a fugit la joaca.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Am o mare mare rugaminte la voi: un copil doar cu citeva luni mai mare ca ai nostri face acum chimioterapie in urma unei tumori pe creier; il cunosc personal, e vecin de etaj cu parintii mei. Daca vreti si puteti sa-l ajutati, am deschis un subiect la forumul umanitar; orice suma de bani, oricit de mica, il va ajuta pe Alexandru sa se faca bine. Va multumesc.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana vad ca nu are cont in dolari sa pot trimite de aici, i-am rugat pe parintii mei sa vireze lei din tara.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Diana, multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Ioana, sanatate multa lui Alexandru, eu cand aud de asa ceva...o sa intru pe umanitare, sper sa se faca bine cat mai curand!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Am intrat si eu pe la umanitare- Doamne, e greu si de citit, dar sa traiesti asemenea drame....

Fi-miu de ieri e racit rau, face febra si tuseste, tuseste ingrozotor, ieri avea 3 accese de tuse intr-un minut, nici nu reusea sa manance.Azi e cam la fel, tuseste un pic mai rar.Avem programare la pediatru azi, sa vedem ce mai zice....
M-am saturat de tusea asta, am un sertat plin de siropele si picaturi, date de diversi doctori si degeaba la fiecare raceala e la fel, nu cedeaza tusea asta cu nimic...
Sa mai spun ca maine are serbarea la gradi?
L-as duce macar 2 ore , sa-l vada si el pe Mos, dar in halul in care e, parca vad ca nu-l pot duce deloc.....imi pare rau pentru pitic, ca abia astepta Serbarea si pe Mos....
V-am pupat, sper ca voi sa aveti o zi mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

salutare,
Ioana, in preajma sarbatorilor vom depune si noi prin parinti niste lei.Doamne ajuta.
Mary, nu ai incercat cu produse homeopate?Eu ii iau lui IAris de la Boyron, nu am la mine tubuletul, dar o sa ma uit acasa cand o sa ajung si iti scriu.Sunt doua tipuri, unul pentru tuse plina si celalalt pt cea seaca.Eu pe Iaris l-am scos de multe ori din tuse cu asta.eu ii iau pt tuse plina.Ideea e sa respecti regula care exista pentru toate homeopatele, nimic in gurita o jumate de ora dupa ce ii dai cele 5 bilute si nimic mentolat pe perioada tratamentului.
Noi am avut un week-end plin,am reusit in sfarsit sa botezam si finutul, ca ne-a tot amanat preotul, si am avut si musafiri de la Toronto, au fost prietenii nostri in vizita.Am dormit foarte putin noptile astea si sunt chiauna,iar la birou e o zi plina.
O sa treaca, va tzuc

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Dana Lucia, Anto, Marinela, Mihaela, va multumesc pentru ajutorul dat in campania umanitara.

Marinela, sa va traiasca finutul.
Mary, multa sanatate lui Andrei. Sper ca ati ajuns la serbare astazi. Da, stiu ca e greu de citit la Umanitare; eu citesc cazurile pe rind, nu am putere sa citesc mai multe odata.

La noi azi copiii merg cu gradi la orfelinat, sa doneze jucariile pe care le-au adus de acasa. Miruna era foarte incintata, a zis ca vrea sa gaseasca o fetita micuta si draguta sa-i dea jocurile si jucariile. Sper sa gaseasca o fetita, ca sa nu fie dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna.
Mary,sanatate multa.Si al meu e asa de cand merge la gradi,o saptamana bine,una nu.Si tuseste,acum sec,dupa doua zile productiv.Am incercat si eu toate siropurile.Azi tusea rau de tot,dar asa l-am trimis la gradi si sper sa fie bine pana maine la ora 10 cand e serbarea,ca ar fi suparat daca nu ar merge.
Si vreau si eu va rog denumirile la produsele homeopate pentru tuse.Sunt si pentru tuse seaca si productiva???

Ioana ,frumoasa initiativa a avut gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si Dinu tuseste de ieri, cand si cand, sec. I-am dat niste Stodal.
Nu mi-a povestit mai nimic despre vizita la orfelinat, mi-a zis doar ca isi face si el unul unde copiii sa stea si cu parintii.

Mary, Oaana, sanatate multa!

Mergi la inceput