Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI NICOLETA SI NICOLAE!!!!
Petrecere frumoasa tuturor ce aveti sarbatoriti in familie!
A venit si la noi Mos Nicolae, Andrei si-a asezat toate incaltarile din dotare langa usa, inclusiv papucii de casa, iar dimineata uitase de MosL-am intrebat noi daca o fi venit oare Mosul azi noapte si el era asa neincrezator, ca a zis ca se duce sa verifice mai tarziuIn fine, pana la urma s-a dus, mai mult la insistentele noastre si a fost surprins ca venise Mosul si parea multumit de cadou.A fost asa caraghios, ca dupa ce a evaluat rapid ce a gasit in ghete, a fugit si a deschis usa sa se uita pe afara dupa Mos Nicolae

Sa aveti un weekend frumos cu multe cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Antoine, la multi ani Nicole!

Mihaela, ce frumos ca aveti pianina. Aproape ca mi-as lua si eu. Chiar ca e tare bebelusul ala!
Nicole, si de la gradinita, dar cred ca se joaca mai frumos si mai mult impreuna datorita virstei.
Mary, frumos cadou. Sanatate lui Andrei.
Antonia, pentru ca la serbarea din vara Miruna n-a participat nici macar un minut, de data asta educatoarea s-a decis sa tina serbarea in sala de clasa, si copiii ca Miruna n-o sa aiba pe unde sa fuga.
Nadina, m-am distrat si eu cu Motanenbaum.
Dana Lucia, distractie placuta in mini-vacanta!
Diana, foarte intersant cum procedeaza educatoarea lui Mihnea; cred ca mi-ar place si mie asa.

Si Miruna tot ca Andrei, neincrezatoare; cu o seara inainte imi tot cerea mie bomboane, nu parea ca creada in mosul asta. Dimineata uitase, tot asa a mers impinsa, si cind a vazut papucii cu dulciuri, a constatat fericita: Ne-a pus.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani!

Si Dinu uitase de dimineata sa se uite, el si-a sters mai multe perechi de incaltari si le-a pus la geam cu o lanterna aprinsa spre ghete ca sa se vada. N-a fost cine stie ce entuziasmat, mai mult dulciurile i-au placut, nici nu i-am luat cine stie ce.

Si mie mi-ar fi placut serbare fara noi, doar inregistrata, foarte buna idee,stiu de acum ca pentru noi va fi scurta serbarea, haha. macar sa nu urle, accept sa se ascunda.

Care e zona cel mai frumos decorata din oras, sa mergem sa vedem luminite si brazi si ce-o mai fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La multi ani de Sf. Nicolae! La multi ani Nicolas si Nicole!!!
Noi i-am dat de aseara cadourile. Am dus-o in alta camera, eu le-am pus rapid in ghetute, am sunat la usa si gataaaa, a venit Mosu', nici n-am apucat sa-l vedem...
A fost incantata dar cam neincrezatoare, oricum pe primul plan a fost ousorul Kinder, intai l-a mancat si dup-aia a inceput sa se uite la restul. Ma-nnebuneste cu ousoarele astea, in fiecare zi cand vin de la servici ma intreaba daca i-am adus ousor Kinder. Ma bucur ca s-a jucat pe indelete cu fiecare jucarioara, a pictat cu noile acuarele, a desenat cu carioca din aia care se umple cu apa, a facut masinute din plastilina, a lipit abtibilde.....
Si noi vrem sa mergem sa vedem beculetele aprinse si brazii impodobiti! E un program cu toate serbarile si actiunile din luna decembrie, il are cineva?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani de Sf Nicolae!

Mifloricico ti-am trimis PM.

Jadi, merci pt pont. Pantaloni negri de stofa i-am gasit vineri la Debenhams dar imi trebuie camasa - nu aveau decat alba si nu vreau sa arate ca un chelner Cica mai merge rosie sau verde asa ca incerc si la Yoko...

Tonnia noi am incercat in seara asta dar era nebunie, dar am trecut prin piata victoriei si piata universitatii. Piata victoriei e nashpa, ft putine luminite, spre romana insa parea ok. Piata universitatii era mai impodobita si si se vedea frumos si inspre romana si inspre unirii.

Aseara am spalat toti 3 la ghetute, mama ce le-a lustruit. Si-a ales cizmele de ploaie ca erau cele mai inalte Serban s-a trezit azi la 7 juma', noi eram amandoi fresh. A fost ft suparat ca a venit mosul fara sa-l vada, a plans putin, a incercat usa, m-a intrebat cum de are el loc pe gaura cheii si cum au intrat pe acolo cadourile daca au fost mai mari decat cizmele Ma rog, i-am zis ca habar n-am, doar mos nicolae stie dar nici noi nu l-am vazut niciodata ca asa ii place lui, sa fac surprize. Intr-un tarziu s-a linistit, s-a jucat cu toata ziua cu cadourile si a ramas fara sa cracneasca si la mama vreo 6 ore ca si acolo venise mosul. Binenteles insa ca s-a dus cu tot cu masinuta si periuta de dinti electrica in forma cu masinuta si acum doarme cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult de urari!

A venit si la noi Mosul, insa Ioana nu s-a bucurat atat de mult cum am sperat. Am aflat noaptea de ce. Il intreba in somn pe mosul de ce nu i-a adus-o pe Alba ca Zapada cum i-a scris ea. Dimineata i-am explicat cum scriorica era pentru Mos Craciun, nu pentru Mos Nicolae si ca in curand vine si Alba ca Zapada.

Va pup

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Nicole, simpatica Ioana ca vorbeste cu Mosul prin somn.
Mihaela, buna ideea cu venitul mosului in ajun, mie mi-a cerut Miruna bomboanele cu o seara inainte.
Nadina, vorbesti de masinuta din "Cars"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana nuuu, fi-miu de vreo juma' de an nu mai apreciaza decat masinutele care seamana cu cele reale, zice ca el nu e bb sa-i dau masini cu gura/ ochi etc. Iar la Cars nu prea se uita cam din acelasi motiva, cica "masinile nu vorbesc, asta e o prostie"Asa ca masinuta e un hummer care trage o salupa , iar periuta de dinti are ca maner o masinuta de pompieri. Bine ca accepta inca animale care vorbesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Simodina, ce-mi place de Serban si ce rar povestesti de el! si ce creativ e, cu bilutele, haha, am uitat sa-ti spun! Nu intelegi nimic din arta!

E o vreme de imi vine sa emigrez in tari mai calde!
Dinu nu avea pe buna dreptate niciun chef de gradinita, tot imi zicea ca e luni si e ziua Romaniei, nu-nteleg ca e inchisa gradinita?!

Altceva, nimic nou.
Tot n-am luat cadouri de Craciun, atat m-am uitat peste tot ca n-am ales inca nimic, eu in magazine nu merg pe nebunia asta iar la astea on line nu gasesc unul bun sa cuprinda tot ce vreau eu, trebuie sa fac comenzi la 4-5 magazine, asta m-a obosit de fapt, am fost in cautarea magazinului perfect. cred ca mi-l fac eu...asa m-am gandit.

Ploaie placuta!

Mergi la inceput

Nadina, n-am vrut sa jignesc baiatul. Miruna e foarte fericita de orice are "ochi", "gura" - asa ca masinile din Cars sint in top.
Antonia, si eu am trezit-o greu, la 8, pe Miruna, si vroia sa mergem la cumparaturi (asta inseamna ca e weekend). Sa-ti faci reclama la magazin.

Mergi la inceput