Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

ce copii simpatici avem, auzi tu la el nu e bebe si nu vrea masinute cu gura .
Ioana si la noi masinutele din "cars" sunt in top, pentru craciun i-am luat si circuitul ala din cars(o porcarie care nu merita 1,3 mil dupa mine, da ce sa-i faci daca in toate plinatele apare si copilul saliveaza la "masinutica"), plus macaraua care a foat prima gragodte si acum zace nebegata in seama.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce-mi plac copilasii nostri, simpatici foc!
Va dati seama cat de tare cred ei in Mosi?
Si fi-mea a fost nemultumita.... s-a plans ieri bonei ca Mos Nicolae i-a adus un SINGUR ousor Kinder... unul singur....of, of, of.
Nadina, multumesc frumos!
Duminica am facut un tur de forta cu Ana, dimineatza Kidex, a sarit pe salteaua gonflabila de credeam ca n-o mai dezlipesc de ea. N-am luat mare lucru, cateva joculete. Am ras de n-am mai putut din cauza unui Mos Craciun care se plimba pe culoarele-alea, acelasi Mos care-a fost si la Baby Expo. Ei, Ana, gramada pe el, il striga de la distanta "Mosuleeeeeeeeee, sunt aici, Mosuleeeeeee, eu sunt Ana Maria Florescu si am 3 ani!" Nu stiu cum dar ne tot intalneam cu el pana cand bietul Mos cand ne vedea facea cale-ntoarsa si o rupea la fuga. Si Ana il vedea si striga: "Uite-l, dupa el!" Si o lua la fuga sa-l prinda...
Dupa Kidex am fos la mall-ul din Baneasa, la locul de joaca. A sarit fi-mea pe saltele inca 3 ore!!! Eu eram epuizata, ea nu. Dupa care am auzit incredibilele cuvinte: "Mami, mi-e foame!" Asa ca hai la resto unde mi-a comandat "paste cu branza".
Dupa, am fost prin oras, prin centru si-am vazut si noi beculetele si luminitele din piata victoriei, Magheru si Universitate. Spre Unirea nu ne-am mai incumetat ca era deja 10 seara. Parca e mai slabut fata de anul trecut, deh, recesiunea...
Ce-i drept cand am ajuns acasa a cazut rapusa...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, Ana si-a scos somnul de pranz? Cum e locul de joaca din Baneasa?

Am fost si noi aseara sa vedem luminile orasului, mie mi s-a parut o gluma proasta, la Unirii n-aveai loc de parcare, de mers, de respirat, de nimic dar mai bine asa pt ca in locul special, cel cu bradul, era o beznaaaa, in afara beculetelor erau bezna, noroi, hoti si tot ce vrei. Asa ca mai bine ca n-aveai unde parca! Luminitele slabute rau pe bulevard, bradul de la Universitate dragut, mi-a placut. Practic, n-ai ce vedea. Am oprit la Dalles, am luat niste carti si 3 vrajeli de la Casa Retro si ne-am umplut de nervi bara la bara pana acasa. cred ca am imbatranit in concluzie.
I se mai pare cuiva Bucurestiul asta cenusiu si lipsit de orice varianta de distractie, parca n-ai unde merge cu cei mici decat la marele compromis, parca n-ai ce face, vanezi evenimente si toate sunt triste aproape, eu vad numai mizerie in jur. Nu-mi vine sa cred ca asta e o capitala a zilelor noastre. Asta-i depresie sau realitate?

Mergi la inceput

Dar si un lucru frumos: Dinu mi-a facut primul cadou, din proprie initiativa a ales o inimioara de acolo, a intrebat cat costa, a platit-o din banii lui si mi-a dat-o! A costat 1 leu, dar face mult mai mult, s-au pacalit aia!

Mergi la inceput

E realitatea din pacate...si eu am acelasi sentiment. Ma deranjeaza ca n-am din ce alege, ma enerveaza culorile sumbre iar oamenii...multi nu sunt oameni... Dar mergem inainte, peste n-spe ani va fi frumos.
Bine ca mi-ai zis de Unirea, oricum vom merge dar poate parcam mai prin alte parti, pe unde, nu stiu...
Ana poate sari elegant peste somnul de pranz, n-are nici o problema, oboseste pe la 10 seara. Cu somn oboseste pe la 12 noaptea... In general doarme, dar daca vrem sa plecam undeva sau e o situatie care implica saritul somnului, no problem. Din contra, bucurie mare, sarbatoare!
Locul de la Baneasa e ok, mai putin pretul, am platit 35ron intrarea pentru oricate ore. Poti lasa copilul si nr. de telefon si sa pleci la cumparaturi. Eu n-am facut asa ca mi-e frica s-o las singura acolo. In banii astia primeste si o porcarie de suc cu fluier. Locul e maricel, pe jos e moale, buretat, o saltea gonflabila, un dinozaur gonflabil pe care urci si te dai pe tobogan, o casuta, alt tobogan prevazut si cu bancuta si cu pom cu mere, niste forme geometrice mari de construit si un ansamblu cu piscina cu bile, usa rabatanta, 3 tobogane. M-au lasat sa intru cu ea inauntru.
Dinu e un sentimental!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu e depresie, e realitate. Bucurestiul este gri, stai sa vina si prima zapada care se va face neagra pe trotuare. Si sotul l-a dus (cu masina) duminica pe Vlad sa vada luminile. Vlad a fost incantat si mi-a spus ca acum e baiat mare si poate pleca cu tati sa faca treaba. Apropo de plecat, duminica i-a spus sotul lui Vlad sa se imbrace sa plece cu el, s-a imbracat el in graba insa Dodo era si mai rapid, a pus mana pe caciula, geaca, pantaloni si era cu ele la usa insa sotul lipsit de tact nu ne-a asteptat si pe noi asa ca au plecat doar ei doi si ala mic a suferit cumplit. I-am spus duminica la modul cel mai serios sa nu mai plece fara amandoi pentru ca Dodo da dovada de mai multa intelegere decat Vlad la varsta lui si il banuiesc si de trairi emotionale mai intense. Asa ca s-a pricopsit sotul, sa il vad pe unde scoate camasa cu doi plozi la plimbare

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Deni, sa stii ca asa e. Astia micii sunt mai dornici sa iasa in evidenta, sa fie primii, sa puna suflet...
Eu am patit-o astazi..Calin a stat la usa gradinitei pana a venit Matei (adica vre-o ora, ca Matei s-a dus la niste analize). Cand l-a vazut, nu l-a lasat sa se dezbrace ci a sarit direct pe el.

Noi am fost la Kidex vineri si nu am achizitionat mare lucru. Niste blugi negri pt serbare (mie nu-mi plac la copii pantalonii de stofa gen costum), un maieu de 6 ani de la Z (nu pentru ca ar fi Calin mare ci pt ca sunt maieurile mici). Si pijamale cu KungFu Panda si Winnie. Au sarit putin la tobogane si Matei a prestat 1/2 ora de dans pe scena. Cam atat. Slabut la capitolul jucarii. Si eu care dotasem bunicul cu sacosa mare, sa am unde piti cumparaturile.

Beculetele mi se par si mie slabute. Pe Victoriei - niste chestii micute atarnate de becurile pentru iluminat. Iar de la Romana in spre Unirii - destul de "zarzavat" - adica fara o gandire cat de cat, ce sa mai zic de estetic. Presupun ca au adunat tot ce-a ramas de anii trecuti si au atarnat. Mi se pare trist.

Mergi la inceput

Deci, ce facem?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, deci, am facut bine ca am plecat din Bucuresti

In alta ordine de idei, asa este copilul 2 parca creste mai repede, vrea mereu sa ajunga ca fratele mai mare.
Si Anca sufera ca nu merge la patinaj ca Victor, daca ii zicem ca merge la gradi, e scandal, vrea 'a l'ecole'.
Ii spune lui frati-sau: 'Attends-moi Victor, je veux grandir avec toi'. (Asteapta-ma, vreau sa cresc cu tine )
Ma pune sa o masor mereu, cik 'J'ai grandi un petit peu'.

E haioasa rau, ne iubeste intruna, ii striga lui Victor:'Je t'aime, Victor'.

In romaneste vorbeste cu topicul din franceza:'Anca are sete', 'Diego are frig'.

Simodina, ca Serban era si Victor, nu i-au trebuit decat machete de masini adevarate, nu vroia masini cu 'ochi si gura'.

MiFlore, ce haioasa Ana sa terorizeze mosul.

Imi sunt asa dragi piticii la varsta asta, vorbesc multe, si sunt asa dragastosi.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput