Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 11

jadi spune:
Buna fetelor, am reusit sa citesc si eu din urma! Nu am fost aglomerata la servici ci doar mi-a mancat urechile cel mic, pana la urma l-am returnat la bucuresti ca o ingrozise pe mama cu cate raceli si complicatii facea la ea. Acum e bine si sper (din nou) sa nu mai raceasca!
Am ras copios de Ana si de Serban. Nadina, am o colega de birou care ma asigura ca gasesti tinute mai festive pentru baieti la Yokko, stiu un magazin pe Mosilor si parca sunt si in galeriile din Cora Pantelimon. Desi stiam ca Yokko e magazin de femei!
Deni & Vlad & Tudor

miflore spune:
Buna zanelor!
Doar 2 cuvinte si revin mai incolo! Spuneti-mi si mie cum se numeste magazinul ala de copii de la piata Galati actuala Gemeni? Ca-mi fac sepuku in curand...cum se numeste....cum se numeste...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

jadi spune:
Am revenit ca m-a intrerupt cineva. Si eu am observat la Vlad ca se obrazniceste si ne-a adus tot felul de expresii "golanesti" de la gradi dar mai mult decat sa ii explicam ca nu e frumos nu avem ce face. Si daca nu facem ceva pe placul lui suntem "caca". In rest am avut cateva iesiri cu el si am descoperit ca avem un copil foarte dezghetat, vorbeste imediat cu toate lumea si nu are inhibitii de nici un fel.
La gradi vor avea eterna serbare cu poezii si cantecele, ne-a asigurat educatoarea ca nu va fi mai mare de jumatate de ora si sper ca anul acesta sa isi spuna poezia (una cu un fulg care se topeste in mana, e asa de dragalas cand o spune desi avea interdictie sa o spuna acasa). L-am pregatit si psihic ca vor fi pe un fel de scena ca la teatru si noi vom fi spectatorii, ca va veni si Dodo... acum sa vedem daca functioneaza vreo strategie.
Si cam atat, saptamana viitoare plecam si noi in mini-concediu, doar eu si sotul, abia astept!
Deni & Vlad & Tudor

miflore spune:
Zanelor, pe unde gasesc carucioare pentru papusi? Dar mai interesante, cu maner rabatabil. Mi-a placut ala pentru gemeni de la quelle dar nu-mi ajunge pana la Craciun. Ceva idei? Oare la Kidex?
Multumesc!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

dana_lucia spune:
Hello,hello piticodrom!
Am intrat sa va uram spor la lustruit ghetutele in seara asta, sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti!
Felicitam copilasii din piticodrom pentru toate realizarile si le uram sa o tina tot asa!
Jadi (Deni) concendiu placut saptamina viitoare. Weekendul viitor o sa fie unul mai lung pentru noi si mergem pina la Zurich intr-o minivacanta!
In rest noi sutem, asa cum v-ati obisnuit deja, foarte bine, va salutam si va dorim un weekend placut alaturi de cei dragi!
Dana Lucia si Alberto

Diana30 spune:
Si la Mihnea la gradi vor face serbarea singuri,o sa-i inregistreze,apoi in alta zi ne vom uita toti(parinti si copii)la DVD.Tot atunci va veni si Mosul cu cadourile din partea gradinitei.Mie mi s-a parut o idee buna asta.In toamna cand au avut serbare toti astia de la grupa mica au stat in fata doar la mamici in brate si n-au vrut sa zica nimic.
Va doresc un Mos Nicolae darnic!Nu uitati sa puneti ghetele la geam.

jadi spune:
La Multi Ani de Sf. Nicolae si sa traiti cu numele!
Dana-Lucia, mie mi-a placut Zurich-ul ca pe strada pricipala erau magazine si pe o parte si pe alta Sa aveti un weekend perfect!
Reactii? A fost oarecum agitat azi noapte, dimineata s-a minunat de jucariile lui dar atat. Adica le-a abandonat prin casa si m-am jucat eu mai mult cu ele. Si clar a mancat si o ciocolata mica si mi-a spus foarte serios ca nu mai cere alta!
Fug ca mi-au venit socrii!
Deni & Vlad & Tudor