Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 10

Tonnia spune:
Tocmai s-a deschis subiect la Parintii...despre alegerea pianinei.
Miflore, ce tare e Ana cu gama!
Ioana, ce frumos ca ati respirat 2 ore si s-au si distrat!

miflore spune:
Tonnia, !
Priviti aici ce tareeeee
http://www.childdrowningprevention.com/
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

nicole74 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca o pianina, ca pianul...
Ioana, am observat si eu ca se joaca mult mai frumos si in liniste copiii nostri. Inainte nu puteai sa-i lasi un minut singuri ca se bateau pe jucarii, tipau, acum se inteleg. Poate si din cauza gradinitei.
Ce cadouri ati mai luat de Craciun?
Nicole&Ioana Alexandra

mary ilie spune:
Buna dimineata!
MIFLORE , waw, uimitor!Si eu as investi in asa ceva pentru copilul meu!
Vroiam sa intreb fetele cu copii la gradinita Montessori ce fel de serbare fac pentru Craciun, una clasica sau nu?Sunt curioasa.
Azi ne-au anuntat la gradi ca serbarea va fi numai cu copiii si pentru copii, vor avea costume, dar date de gradinita, noi eventual va trebui sa le punem incaltari asortate la culoare, vor fi animatori Mos Craciun si spiridusii, vor avea cadou de la Mos si cine vrea o sa recite sau sa cante ceva pentru Mos.Parintii vor vedea doar poze de la eveniment.
Ieri am primit o surpriza de Craciun de la gradinita, uite aici surpriza
Si Andrei are iar muci si tuseste, fara febra, de la inceputul saptamanii, dar am observat ca toti copii din grupa lui Andrei sunt raciti, inclusiv maestra, asa ca....rabdare.

mary ilie spune:
Eu inca mai sper ca se va juca si Andrei frumos cu copii care vin pe la noi, deocamdata suntem in faza in care smulge orice jucarie, ca toate sunt ale lui, nu pot sa stau nici un minut in alta parte decat intre Andrei si copii veniti la noi, altfel se lasa cu plansete si bataie intre ei.
Andrei ma innebuneste cu cadoul pe care l-a cerut el de la Mos Craciun si anume Rocket din Little Einstein, ma intreaba de 5 ori pe zi cand vine Mosul cu cadoul, sigur vine, ca el e cuminte, etc, etc.

Tonnia spune:
Mary, se tine o serbare dar cred ca mai relaxata, nu cred ca invata poezii, poate vreo 2-3 cantece in grup, dar vin parintii.
Mie nu-mi plac serbarile, e mai buna ideea sa fie exclusiv distractia copiilor, asa a fost la noi de 1 iunie. Sunt curioasa si eu cum o sa iasa ca e prima la care participam, cred ca Dinu se ascunde.
Frumoasa surpriza ati primit!
Miflore, tare faza! M-am uitat pana la capat ca nu eram sigura ca-l mai salveaza cineva pe bebelusul ala, deja intinsesera coarda...

mary ilie spune:
Tonnia, cred ca si Andrei s-ar ascunde daca ar vedea un mare grup de parinti in fata lui, care mai de care dotati cu camere foto si videoDirectoarea imi explica exact aceeasi chestie, ca copii se comporta total diferit atunci cand vad ca sunt parintii acolo, si ca din experienta imi spune ca sunt mult mai relaxati fara spectatori.Mie una imi cam pare rau ca nu au o serbare clasica, dar sper ca el se va distra si va ramane cu amintiri frumoase.
Andrei nu vrea deloc sa invete poezii, in schimb invata cantecele stie o groaza, lalaie tot timpul prin casa, in masina, etc.
Si pe mine m-au speriat un pic imaginile cu copilul in piscina dar am ramas uimita de felul cum se misca copilul ala in apa!
Eu fac dulceata de portocale, am fugit langa aragaz

diana_n spune:
Hi, hi v-a placut filmul cu bebe in piscina ?
Prima oara cand am vazut la tv un documentar, acum vreun an, mi-a picat falca. Deja sunt cunoscuti si vestiti, vad ca au extins varsta pana la 6 ani, ca la inceput era doar pentru bebelusi.
Nu ma pricep deloc la piane, dar am vazut www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3153156" target="_blank">pianul asta pentru copii si arata foarte credibil, sunetul e clar si bun, nu de orga gajaita. Am vazut si marime reala pentru www.restorationhardware.com/rh/catalog/product/product.jsp?productId=prod1208083&navAction=jump&navCount=0" target="_blank">adulti . E o jucarie, intr-adevar. M-am jucat intr-un magazin cu cel pentru adulti si mi-a placut foarte mult, mai ales ca avea buton de volum
Au si www.restorationhardware.com/rh/catalog/product/product.jsp?productId=prod1392444&navAction=jump&navCount=1" target="_blank">tobe si www.restorationhardware.com/rh/catalog/product/product.jsp?productId=prod3270035&navAction=jump&navCount=2" target="_blank">bete de toba( pe care le poti lovi de orice si scot sunete frumoase.) Tot cu buton de volum
Copilul meu e anti-muzical, rareori mai zdrangane un morroco.
Diana si Peter (3 oct 2005)

simodina spune:
Neatza!
Mai scriem si noi din cand in cand dar de citit citim des. Cu scrisul mai greu, nush' de ce.
Mifloricico, nasa mea are un acordor de care e multumita, ma tot bate la cap sa mi-l trimita si mie ca stric urechea muzicala a baiatului iar eu nu-s in stare sa o sun. Daca vrei nr spune-mi si ti-l trimit pe PM.
Si noi ne pregatim de serbare si cica ii trebuie pantaloni de stofa negri sau bleumarin si camasa verde sau rosie, uni. Aveti idee unde pot gasi pantaloni de stofa pentru copiii ca habar n-am, nu am vazut nicaieri. Serban nu vrea sa nu spuna niciun cantecel/ poezie invatzate la gradi, desi educatoarea zice ca stie. Acum nici nu stiu ce sa cred...Insa mi-a cantat ieri "Motanenbaum" de m-am spart de ras cu ta-su'. Ne-a pierit insa cand am auzit continuarea, ca era ceva cu "iti dau cu un topor in cap"...Ma rog, invatza el cate ceva de la gradi nu zic, mai ales sa socializeze dar vine si cu o gramada de tampenii: cuvinte urate si obiceiuri urate. Ultimele 2 gaselnite: nu mai vrea coaja de la paine si face bilutze de muci pana sunt " lotunde, lotunde mami si mici, mici" . Desi ma chinui de o saptamana n-am reusit sa-l dezobisnuiesc de niciunul.

mary ilie spune:
Neata !
NADINA e super tare Serban al tau!
Andrei a ramas de la gradinita cu un "mannaggia"care credeam initial ca e o injuratura, apoi am aflat ca inseamna un fel de "la naiba"ca sa nu zic altfelInsa i-a trecut cam in 2 saptamani dupa ce in primele zile mi-l zicea de 10 ori pe zi.
Ieri fi-miu mi-a pictat peretii in sufragerie cu cariocile, asa ca am de lucru, o sa incerc sa curat, daca nu, vopseste tati cu lavabilaOricum copilul era foarte incantat de ce-a facut m-a chemat sa-mi arate, mandru de el nevoie mare.