Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Denisa.g Te rugam sa ai grija de frumosul nostru ginerica.Sa-l pupe soacra mica pe el de simpatic foc.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Neatza si de la noi, printr-o minune printesa mea iar a adormit in bouncer! Tot e un progres, de la mami in brate, cine stie poate pe la 6 luni reuseste sa adoarma si in patutul ei.
Eva e asa de scump si expresiv Luca, ce frumos sta el in fundulet, e baiat mare deja! Si Mina a inceput sa vrea in fundulet, se prinde de mainile mele si se ridica sa fie si ea la nivelul nostru .
Nushulica , join the club, clubul bebeilor atasati de mamici non-stop. Dar sunt asa de scumpi, mie sincer nu-mi pare rau ca o sa stea destul departe de mine cand va creste. Bine ca ati scapat de vaccine, si Mina a fost maraita dupa.
Andy g bafta sa terminati pana la vara, sa poata alerga Andreiutul prin toata casa lui cea frumoasa.
Denisa , multumim de aprecieri, ma bucur ca s-a rezolvat situatia cu mama ta, nici nu se putea altfel cu un nepot asa frumos, cine i-ar putea rezista? Tinem pumnii sa scapati cu bine de vaccin.
Aly c doamne ce sfaturi dau unii doctori, nu stiu cum e cu pediatria asta de sunt pareri atat de diferite de la un doctor la altul, parca la adulti nu se bat chiar asa cap in cap, sau n-am avut eu de-a face prea mult cu ei.
Anca ce scumpa e Carla intre prietenii ei, nici nu zici ca e cea mai mica. Tinem pumnii sa fie totul bine la eco.
Lala bine ca ati scapat de colici, si noi tot cu Colief am reusit, de Dentinox n-am auzit. Apropos, daca mai are cineva nevoie de Colief mi-au ramas doua cutii sigilate.
Irina te inteleg perfect cu micuta ta, pe mine ma distreaza putin mama ta daca imi permiti, stiu ca te exaspereaza, si eu patesc la fel cu mama numai ca nu vine asa des pe la noi, dar daca reusesti sa privesti detasat e de inteles grija lor. Trebuie doar sa fii putin mai ferma, a mea a inteles ca indiferent ce-mi spune ea fac tot cum vreau eu, e copilul MEU nu al ei. Am avut si de invatat de la ea, nu zic nu, dar multe chestii sunt depasite acum, e clar.
Boo multumim de sfaturi, o sa incerc sa le aplic si eu ca nici Mina nu e incantata sa stea pe burtica.
Ratonelu multa sanatate puiului si ne rugam sa scapati de probleme..
Muuh vroiam sa-ti multumesc ca m-ai ajutat fara sa stii cu sfatul legat de constipatia bebeilor. Am baut suc de morcov si mar pe stomacul gol si am mancat si prune uscate si s-a rezolvat, Mina iese acum afara la doua zile foarte usor. Noi ajunsesem si la 5-6 zile pauza intre kk.

Pupici si tin pumnii tuturor puiutilor care se vaccineaza astazi, sa nu ii doara si sa nu aiba reactii adverse!

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

poate fi un puseu de crestere. cate saptamani are ?

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

marti face 6 sapt . tocmai am mai trecut printr-o criza de colici. n-a apucat sa manance decat 60 ml.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

[/quote]

daaa, in funduletz, pe burta, plus ca se ridica in picioare precum vezi in poze, se sustine de spatarul canapelei, de masa, la inceput sustinut apoi retragem mainile!
Daca ar putea sta numai la verticala ar fi f bine!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

[/quote]

EVA as vrea sa nu iei mesajul meu ca pe un afront personal ci doar ca pe o ingrijorare de mama. Nu este deloc bine ca bebe sa stea in fund si mai rau in picioare la o varsa asa de frageda. Oasele lor nu sunt inca pregatite sa duca o asa greutate. Poate avea mai tarziu probleme cu bazinul sau mai rau cu coloana. Ti-ai intrebat dr daca poti sa-l lasi sa stea in fund si in picioare? Chiar daca el vrea asa tot nu e bine si nu trebuie sa-l lasi!!!

Stiu ca precum proverbul, prostul moare de grija altuia.... dar nu m-am putut abtine!! V-am mai spus ca am intalnit saptamana trecuta o fetita de 4 luni si jumate care mergea in picioare tinuta doar de o manutza si mi s-a parut ingrozitor. La urma urmei faci cum vrei pt puiul tau, dar intai incearca sa ceri sfatul unui dr.

Imi pare rau daca te superi, nu asta a fost intentia mea. Va pup.

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

David de Babytza
Maria de Kid
Mara de Simodina

Nusha si toate fetele! Multzu pentru aprecieri!

Lucutta si Edi regurgiteaza destul de des, chiar si cum spui tu...la o ora doua dupa masa. Nu ma sperii, e normal atata timp cat nu se intampla frecvent si cu jet puternic. Ca-i mai curge din guritza asta zic eu ca e ceva normal...nu te speria

Babytza pe unde esti? Petreci?

Ratonelu multa putere!

Moni nu-l slabi pe sotz nicio secunda!
Asteptam vestea cea mare! DD sa-ti ajute! Felicitari pentru rezultatele impecabile!

Ancutza saru'mana de raspuns. Edi nu suporta tetinele "normale" deci n-o sa comand biberoanele.

Boo ce frumos ai explicat tu...l-am pus si eu pe Edi putin pe burtica si cu prosopelelul dedesupt...a stat putin. Mai insistam :)

Nu mai tin minte, cred ca mai trebuia sa spun ceva cuiva dar....am uitat :)

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata si de la noi.

multumesc tuturor pentru aprecierile facute despre puiul meu.

legat de mame si soacre irina, sa stii ca asa patesc si eu cu mama mea, pune-i sosete ca-i e frig, pune-i manusi ca are mainile reci, imbraca-l ca stranuta sau sughite si tot asa. cu soacra mea patesc si eu la fel, imi ia puiul din brate si nu-l mai lasa. sau adormise la mine in brate si vroiam sa-l pun in pat cand soacra mea m-a intrebat daca i-l dau ei sa-l puna in pat...i l-am dat si cand colo nu l-a mai pus in pat, l-a tinut numai in brate. faza asta m-a enervat la culme si inca una cand plangea bebe la mine in brate si ea mi-a zis sa i-l dau ei ca poate la ea nu mai plange ...sau daca nu sunt in camera si bebe incepe sa planga cand ma duc o gasesc cu el in brate. inainte ma intreba daca sa-l ia in brate, acum nici nu ma mai intreaba, il ia direct, o gasesc cu el in brate.sunt multe chestii care ma enerveaza, cu sfaturile ei si inca insista cu anumite chestii astfel incat i-am spus de mai multe ori ca eu fac cum vreau si sa nu mai insiste, i-a zis si sotul meu si tot degeaba. acum s-a mai potolit cu sfaturile, dar cu luatul in brate si tinut sa doarma in brate nu se va potoli niciodata si asta nu-mi place deloc. in fiecare week-end este la noi si vrea sa-l tina pe bebe numai in brate. ultima data cand a fost la noi m-a intrebat cand il duc si la ei acasa...il intreba pe sotul meu daca nu se duce sa voteze acolo ca el nu are mutatia facuta aici, spera ca vom merge cu bebe cu tot. in fine...parca o si vad de Craciun sau de Revelion la noi si eu i-am spus sotului ca vreau sa fim singuri, doar noi trei. sper sa ne lase si pe noi in pace atunci.

felicic, sincer te admir pentru cate reusesti sa faci avand bebe mic acasa, esti tare

moni, te pup si te strang tare in brate, astept marea veste de la tine cat mai curand, poate de sarbatorile de iarna vei primi cel mai frumos cadou din viata ta.

bebe este bine, am fost luni la control si totul este ok. aseara l-am cantarit si avea 4030 gr, colicii ii tinem sub control cu infacol, i-a trecut si icterul, a inceput sa vrea joaca, a inceput sa intoarca capul dupa noi atunci cand vorbim cu el...este super, suntem topiti dupa el. tati nu mai poate dupa el, abia asteapta sa ajunga acasa sa se joace cu el.

hai ca m-am lungit, dar am simtit nevoia sa ma descarc si eu la voi legat de soacra mea.

va pup pe toate.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FelicicLegat de intalnirea noastra...din pacate nu am curaj si nervi sa ma lansez in traficul din Bucuresti.Am fost o data cu Karinutza la medic si o tzinea sora mea in spate...era super ambuteiaj, ea plangea, sora mea nu o putea calma neam....iar eu ma veeam intr un fim horror, in mijlocul tuturor...imi venea sa mi zmulg tzitzi sau sa o alaptez la volan in trafic asa, ca tot eram pe banda din mijlocul tuturor.A fost o experientza tare neplacuta si mi am zis ca nu mai incerc pana nu o creste putzin mai mare, sau nene cu taxi si gata.Si sincera sa fiu simt ca nu sunt pregatita sa ies in lume...parca toti vor sa atenteze la comoara mea...vad scenarii in fatza ochiului .Neuronii astia de EX lauza.
Insa va doresc intalnire frumoasa la toate.PUP mamici frumoase

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

poate sa fie un puseu, eu asa cred. ca dupa cum zice "la carte" e in perioada de crestere

Common times for growth spurts are during the first few days at home and around 7-10 days, 2-3 weeks, 4-6 weeks, 3 months, 4 months, 6 months and 9 months (more or less). Babies don't read calendars, however, so your baby may do things differently.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

piolica multi (cateva poze cu gaza mea sunt in albumul meu)
Anca, tin pumnii pentru echo.

multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns referitor la salteluta de joaca.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva eu iti spun doar ce mi-a zis dr kineto, tu faci cum crezi si cum vrei. Mi-a spus ca in nici un caz sa nu stea inca la 90 de grade in fund, nici abdomenele de care va spuneam nu se fac decat pana se ridica 45 de grade cu corpul. NU mai mult !
Si de stat in picioare la fel. Mi-a zis ca a avut un caz cu un bebe mic de cateva luni (3-4) care tot asa parintii erau ff mandri ca bebele deja da semne ca ar vrea sa mearga si sa stea in picioare, dar de fapt nu e deloc bine sa-i lasi ca ei inca nu au formati muschii si oasele si pot aparea probleme destul de grave.
Ma gandesc ca ceva o sti si femeia asta ca se contrunta numai cu copii cu probleme totusi.
Repet !! Sa nu te superi. Faci cum crezi tu !

Mergi la inceput