Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
denisa.g spune:
monica - felicitari pt razultate bune. Spor la treaba si iti doriesc din tot sufletul sa vina Mos Craciun cu cel mai pretios cadou la tine.
Sabinel – Amalia este o scumpa foc!!! Are niste cutulite super la copanase si e carnita toata – tare-i dragalasa
Giulianna- vazut pe Edi si prietenii lui . Ce mare s-a facut baiatul tau – e dragut foc.
Piolica – bine ai revenit si sa fiti fericiti in noua casuta .
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica laura, pupici!!! ce bine e sa va citesc din nou! am niste poze aici! http://picasaweb.google.com/Houlier/ELSA02?authkey=5C1y8e86L8U# Mamica fericita de bebelina Elsa |
Cat e de scumpa cum doarme pe burtica !!!!!
Si ce vartej are!!!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
de Edwin
iepurila spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Fetelor,la cat timp dupa nastere cezariana trebuie sa-mi vina ciclul? Nu stiu ce sa ma fac cu bb meu ca asta nu are somn nici ziua nici seara pana noaptea la 12.Adoarme in cursul zilei cate o juma de ora dupa ce mananca si apoi tot marait este.Sunt singura cu el si nu mi-e usor.Nu stiu de ce nu doarme mai mult in timpul zilei. Ai vostrii dorm? |
si pitica mea e destulde agitata in ultima vreme. doarme putin in timpul zilei. are perioade de veghe destul de lungi in care se cearta cu tavanul cu diverse maimutele, sau cu personaje imaginare. cand se plictiseste devine nervoasa si plange.
Daca aveti ceva tips-uri....
voi unde puneti salteluta de joaca? Pe jos sau in pat? nu am dar tare as vrea sa iau una
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
tzitziri spune:
Lucutta, eu am nascut natural...dar nu stiu daca are importanta.Doctorul mi-a spus ca poate sa imi vina ciclul oricand intre 6 sapt (cand se termina perioada de lauza) si 3-4 saptamani dupa ce termin cu alaptatul.
Eu deocamdata am azi 10 saptamani de cand am nascut si nimic...
Iepurila, noi ii punem salteluta in patul nostru cand e de joaca....dar nu e foarte incantat deocamdata.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
claudinna spune:
piolica, e superba si chiar ca are un vartej cum nu am mai vazut! si ochii!! superbi:)
sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
ma bucur ca te-ai intors la noi:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
denisa.g spune:
Cumnatei mele i-a revenit menstruatia dupa 1 an si 10 luni dupa ce a nascut. A alaptat 1 an si 8 luni si dupa 2 luni de la intarcare i-a venit menstruatia. Unei prietene i-a venit dupa 2 saptamani de la nastere desi alapta - asa ca se poate oricum .
Iepurila - noi tot pe pat punem salteluta si sta acolo frumusel.
de Edwin
babytza spune:
Hello fetele
Ne-am intors de la vaccin si il laud pe baiatul meu , ca a fost tare curajos. A plans rau cand la intepat, apoi dupa 10 secunde s-a linistit. I-am dat-o pe prietena lui suzi si gata !!! Nu imi venea sa cred. Si eram pregatita de circ mare, l-am dat pe tati afara din cabinet sa nu lesine cand vede acul David a facut pipilica in tot cabinetul cand i-a dat pampersul jos sa il cantareasca era doctorita pe jos de ras. Incerca sa redirectioneze jetul sa nu ude chiar tot
Avem 4800 si 56 cm. Suntem un adevarat flacau !!!
Fetelor asa va doresc si voua sa fie puiutii la vaccin !!!!
Piolica bine ai revenit ! Ai o mandrete de fata ! Sa iti traiasca
Iepurila si eu tot pe pat pun paturica de joaca. Ca e mai moale...
Giulianna eu o sa ti-l fur pe Edi...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
nikolici spune:
Hello mamici,
Piolica sper ca te ai acomodat repede in noua casutza.Apropo in ce oras stai?Iar bebelina ta e scumpica.
Fetelor ce as iesi si eu cu voi...insa nu ma risc singura cu bb in traficul asta infernal...plus ca nu mai am haine care sa ma incape...doar niste nadragi de gravi care acum cad de pe mine...iar sus poate doar daca vin la bustul gol , iar parul este in reconstructie ...la fel si fatza...dereglarile hormonale si-au spus cuvantul.
Anyway...have fun ...si faceti niste poze pt. restul care nu reusesc sa ajunga...insa la primavara nu pierdem ocazia...un parc, o umbrelutza, un fard..rimel alea alea....si niste bebei superbi.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui babytza Hello fetele Ne-am intors de la vaccin si il laud pe baiatul meu , ca a fost tare curajos. A plans rau cand la intepat, apoi dupa 10 secunde s-a linistit. I-am dat-o pe prietena lui suzi si gata !!! Nu imi venea sa cred. Si eram pregatita de circ mare, l-am dat pe tati afara din cabinet sa nu lesine cand vede acul David a facut pipilica in tot cabinetul cand i-a dat pampersul jos sa il cantareasca era doctorita pe jos de ras. Incerca sa redirectioneze jetul sa nu ude chiar tot Avem 4800 si 56 cm. Suntem un adevarat flacau !!! Fetelor asa va doresc si voua sa fie puiutii la vaccin !!!! Piolica bine ai revenit ! Ai o mandrete de fata ! Sa iti traiasca Iepurila si eu tot pe pat pun paturica de joaca. Ca e mai moale... Giulianna eu o sa ti-l fur pe Edi... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Maaaai ce barbatel e Davidutzu! Bine ca ati trecut de hopul asta. Tin pumnii sa nu aiba nicio reactie!
Auzi....da' daca ti-l fur eu ce zici? Eu stiu unde stai dar tu nu stii unde stau euuuuuuuuuu Lapte am, biberon nou am...Pazaste-l bine ca nu stii cand m-arat!
LE ca uitasem ceva :) sa pregatesti si slateluta de joaca...sa fie impachetata cand vin
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
andreea_and spune:
Salutare si de la noi, mai rarut asa. Scriu si eu cu Mina atasata de mine, si ea cere atentie non-stop, si daca nu ar cere cred ca oricum nu m-as putea dezlipi de ea, o ador!
Am facut si noi putina febra dupa vaccin dar a trecut cu jumatate de supozitor de paracetamol. In schimb vreo 3 zile a avut somnul foarte agitat si am luat-o iar in pat cu noi, am citit pe prospect si se pare ca a fost o alta reactie adversa la vaccin.
Mie nici acum nu mi s-a reglat productia de lapte, schimb la greu tampoane de san si cu tot cu alea ma mai trezesc fleasca noaptea. Bine ca e, nu ma plang, s-ar putea sa fie din cauza ca Mina a mancat ba cate 5-6 minute ba cate 20 minute de la o saptamana la alta, in functie de …toane cred. Ne pregatim mai mult sufleteste de puseul de crestere de la 3 luni, nu reusesc sa ma mulg sa fac provizii desi mi-am luat o super pompa de la tommee tipee care in sfarsit nu imi mai face sfarcurile varza si scoate si super bine.
Nausica tu intrebai de bouncer, eu m-am luat dupa indicatiile de la scoica auto unde zice sa n-o tii mai mult de 2 ore odata, desi mi se pare ca sta mult mai bine in bouncer decat in scoica. In ultimele zile mi-a si adormit de cateva ori in bouncer asa ca a stat putin mai mult. A fost un eveniment tare fericit, de obicei ea adoarme numai in brate.
Nerantula si eu am spina bifida oculta, neurochirurgul pe care l-am consultat in timpul sarcinii mi-a spus ca e relativ raspandita si nu pune probleme deosebite, de altfel eu am facut si sport de performanta. Am avut dureri de spate dupa un concediu in care am dormit pe un pat mai ciudat si de-abia atunci, la 24 ani, am aflat la radiografie ca am spina bifida. Pup Gruia cel frumos si serios si sper sa rezolvati si celelalte probleme.
denisa.g am tot vrut sa-ti spun, e dulce foc Edwin! Am vazut o doamna in poza si mi-am amintit, cum te mai intelegi cu mama ta?
Andy-galro pup Andreiut frumos si dulce foc. Cum mai stati cu casa, cand se muta puiul in ea?
Boo vazut pozele de la botez, sunteti o familie superba!
Vazut si poze de copii frumosi de Khristin, Felicic, babytza, giulianna, sabinel, Laura, Alina, Nausica, Anca! Sunt minunati puii vostri, sa va traiasca! Sper sa am timp ma uit si la celelalte poze cu bebei, nu ma mai satur!
Monica pupici si sper sa scapi repede de rusi sa te apuci de treaba.
Piolica welcome back, e superba Elsa!
Babytza bine ca ati scapat, Davidut cel curajos!
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)