Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

dandusa... ty pt mesajul de zilele trecute.

io am retinut de acolo o idee tare frumoasa: important este sa se simta bb-ii bine... ie-te asa a m ajuns sa dormim toti4 intr-o camera.... macar e toata lumea happy asa

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

spiridusule, sanatate multa copiilor iti doresc. Sa se faca bine cat mai repede si fara complicatii.
Ce pot sa-ti zic? Acum citind ce mi-ati raspuns voi mi se urca si mie sangele la cap!!!!!!!!!!! Am apucat si i-am dat de vreo 3 ori miere pana acum. Sper sa nu fi patit nimic mititica.

Fetelor eu caut un pediatru aici in Bucuresti. Nu numai din motivul cu "celebra miere" ci din mai multe motive, inclusiv faptul ca ea este in Constana (medic de familie), iar eu aici in Bucuresti chiar am nevoie de un medic pt moro mou. Nu se stie niciodata ce se poate intampla. Una este sa dai un telefon si alta e sa pleci cu copilul in brate in necunoscut intr-un spital.
Deci ceva recomadari dintre medicii vostri?

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Felicitari proaspetelor mamici: Madutza, VonHelen, Ana.6602, Manumanu, Cristina_ph, Mnarcisa, sa va traiasca puiutzii si sa fie sanatosi!

Otilia:

Mirtha, Diana: Multumesc. Am bagat nr. voastre in memoria telefonului.

Si acum, vin sa ma plang. Sunt racita tare!. De o sapt. jumate sunt tot infundata, cu ochii injectati dar de aseara sunt mai rau! M-am trezit fara voce, simt ca ma arde in capul pieptului si ar fi chestii de eleiminat de acolo, dar nu pot. Ma doare si cand inghit si curge nasul. Ce mai fac daca ma apuca nascutul? Nu pot nici sa vorbescm daramite sa tip de durere. Plus ca bebe nu-mi va recunoaste vocea.... Am luat lamaie, miere, azi mi-am facut ceai de ceapa (dar nu stiu daca l-am preparat bine)...Ce sa mai fac?

Andy 37+

homeovox, ............cate vrei tu pt gat
sunt ok in sarcina

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

andy, HOMEOVOX este fff bun, incercat si de mine. In rest taie o lamaie cubulete, pune-o la fiert cu o cana cu apa si pune-i miere multa. Vreo 3-4 cani pe zi si esti ca noua dupa. Cel putin mie asa mi-a trecut. Stai linistita ca puiutul iti va recunoaste vocea dintr-un milion de mamici. Pentru el nimeni nu-i ca tine ! Sanatate multa iti doresc!

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, eu ies, ca sa ma bag in pat.Tineti-mi pumnii sa fie totul bine maine, dau mesaj sa va spun ce se intampla.

Ramo 37+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Ma pregatesc de cateva zile sa nasc si tocmai azi aflu ca maternitatea Elias e inchisa pana marti. Mai e cineva in situatia mea? Stiti ceva amanunte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da , ghinion curat. Eu tot sepram ca nu se va contamina.
Multa sanatate ! Refacere rapida !

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

marcam si noi o bronsiolita
incerc sa o rezolv acasa, dar imi tremura si gandurile,

tuseste bietul gandacel, de mi se rupe sufletul cand il aud
nu puteam sa fiu eu bolnava si el ok?

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Sunt de aceeasi parere.
Fiecare zi conteaza si este in benefeciul bebelului.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ramo eu zic ca 4-5 zile sunt mai mult decat importante in viata intrauterina! Daca se poate, lasa bebita sa stea cuminite acolo cat mai mult!
Rabdare, multa sanatate si pupici!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Andreyutza, da ramane cezariana...Doamne ajuta sa fie bine!
Fetelor, ma gandesc, ca maine, cand merg la monitorizare sa-i spun sa ma opereze zilele aste, pt. ca oricum o sa fiu stresata, chiar daca stau in spital sau acasa.
El a spus ca marti, pe 2 ca atunci e si de garda si sa-mi vina laptele si sa fie ea un pic mai coapta, sa nu aibe imunitatea scazuta...dar mai coneaza 4-5 zile in plus sau in minus?
Voi ce spuneti?

Ramo 37+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Sa iti traiasca Mara Ioana si sa va bucurati de ea ! Multa sanatate si tie si refacere rapida !

In cazul meu hematomul a cedat dupa 12 zi de la nastre. Poate la tine va fi mai repede.

Citat:
citat din mesajul lui mnarcisa

buna seara ibitetele mele mamici si gravidute,

am sa scriu cateva randuri, desi as avea atatea sa va povestesc.

Pe scurt a aparut mica minune Mara Ioana in viata noastra.
Am nascut marti pe 18 adica acum o sapt fix la spitalul bucur, la ora 7 seara o printesa mica de 3.200, 49 cm si de nota 9 (de circulara de cordon). Un copil asanatos frumos si cunte (pana acn)
Eu sunt mai vai de fundul meu ca am facut un hematom urat de tot care mi-a facut ile fripte di nu are de gand sa ma lase prea repede. abia stau in picioaare, ar de stat in sezut nici nu incape discutie. Sper sa imi aduca sotu laptopul sa poot sa va povestesc mai multe.
va pup pe tote din toata inima

Narcis George in asteptarea surioarei

Narcisa 33+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Pai si eu la fel foloseam. Ceai pt. stimularea lactatiei de Fares - producator.
Daca te descurci si nu ai dureri sau cum ai spus nu devine suprator , e optiunea ta. La mine deja era problematicxa aparitia acelor noduli durerosi si faptul ca Pitica nu reusea sa goleasca sanii.
Cu abdomenele o las dupa 6 saptamani. Nu vreau sa am probleme cu vezica. Si daca ginecul confirma ca e ok maresc numarul de minute la bicicleta si trec si la abdomene.
Si poate dupa ce va face Pitica 3 luni voi merge la sala - e undeva la cca. 200 de blocul meu.

E bine totusi ca nu ramai definitv singura . Si trei ziel in ritmul nostru...nici nu o sa le simti.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Mirtha, eu beau ceai de plante, nu altceva. Adica fenicul, anason, etc...doar ca asa se numeste "Ceai pt stimularea lactatiei". Si la mine se intaresc sanii de la un alaptat la altul, si ma trezesc uda fleasca, dar imi e frica sa ma opresc, sa nu se opreasca si productia. Asa ca, daca nu devine suparator am sa beau in continuare. Legat de gimnastica am citit prin diverse "lucrari" ca poti sa incepi sa faci miscare cand te simti in stare. Nu am de gand sa exagerez, doar sa-mi pun sangele in miscare.

De maine imi pleaca sotul in delegatie 4 zile si sunt tare necajita. Este drept ca raman cu mama lui, dar ...nu e acelasi lucru.Sper sa treaca cat mai repede aceste zile.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput