Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 5
malinas spune:
Mirtha, eu beau ceai de plante, nu altceva. Adica fenicul, anason, etc...doar ca asa se numeste "Ceai pt stimularea lactatiei". Si la mine se intaresc sanii de la un alaptat la altul, si ma trezesc uda fleasca, dar imi e frica sa ma opresc, sa nu se opreasca si productia. Asa ca, daca nu devine suparator am sa beau in continuare. Legat de gimnastica am citit prin diverse "lucrari" ca poti sa incepi sa faci miscare cand te simti in stare. Nu am de gand sa exagerez, doar sa-mi pun sangele in miscare.
De maine imi pleaca sotul in delegatie 4 zile si sunt tare necajita. Este drept ca raman cu mama lui, dar ...nu e acelasi lucru.Sper sa treaca cat mai repede aceste zile.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
oceanborn spune:
Narcisa felicitari!!!!sa va traiasca bebelina!!!!
tu aveai acelasi dpn ca si mine....
Carmen pai ce sa fac daca n-am nici un alt semn ca s-ar apropia...sarbatoresc si eu lasarea burtii
39+Thomas
aldaesme spune:
Buna dragelor,
sunt o mamica de puiutz de mai 2008.
Va doresc multa sanatate si bucurie alaturi de noii vostri copilutzi celor care au nascut si nasteri usoare celor care mai sunt pe lista. Sper sa va fie cel putin la fel de usoara ca a mea (care a fost floare la ureche).
Am intrat mai ales sa ii spun dragei mele ALRA ca nu am uitat-o. Draga Alra sa ai nastere usoara, multa dragoste si zambete largi pentru noul pui de om acre va veni in viata voastra!!! Sper ca odata si odata ne vom intalni...nu e o mare de lume intre noi!
Si sadicutza sper ca nu fac o confuzie (r3net...) multa, multa fericire alaturi de ai tai si nastere usoara!!!! Sunteti o familie superba deja, veti fi spectaculosi cu noul copilutz!!!
pupici si multa, multa sanatate,
Esme..r..alda
caterinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madutz Azi e Sf. Ecaterina (o zi tare draga mie pentru ca asa o chema pe bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca in pace)! La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi ! Madi 35+ Papadia |
Multumesc Madutz, cu atat mai mult cu cat astazi este si ziua mea de nastere
35+ Andrei
Ramo2007 spune:
Fetelor, pe cine pot sa deranjez cu un SMS sa va tin la curent daca ma internez?Da-ti-mi va rog telefonul pe PM...nu am mailul comun si parola.
Ramo 37+ Sara Maria
Puiutul meu scump
Mirtha spune:
Ah ce ma bucur . Deci a inceput......Sper din suflet ca de data asta sa fie bine si sa duca sarcina la termen. Mi-e teama sa spun mai mult , sa intreb mai mult. Si ma gandesc cu groaza la dead line-ul 4 luni .Va fi o lunga asteptare si nu pot o asigur decit ca vom fi alaturi de ea.
citat din mesajul lui brie alra, eu din cate am citit si am experimantat, sugarii chiar stiu si chiar refuza ceaiurile neindulcite si orice care nu se aseamana la gust cu laptele matern (fiind dulce). Vad ca Baby Drink-ul asta are in el glucoza , este tare dulce (l-am gustat inainte) si probabil ca nu l-au indulcit aiurea nici ei. Sunt niste smecherasi de mici. Asa cum stiu sa lase tzitzi pt un biberon care e mult mai simplu si mai usor pt ei, asa disting si dulcele de acru si amar. Doctorii din Grecia au "decretat", oficial catalina ESTE INSARCINATA! Sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat si dupa 9 luni sa-si tina pruncii/pruncul in brate. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Verifica daca in compozitie are menta , sunatoare sau marar. Si daca da , atunci este posibil sa aiba drept efect constipatia. Uneori pt. a combate acest efect se recomanda apa.
citat din mesajul lui brie amalia, aoooollleeeuuu sa nu-mi zici ca asta constipa, ca ma sinucid cu mainile mele!!!!!!! Am zis ca ceaiul asta sa i-l dau de sete si de colici, cu toate ca as vrea ceva sa-i dau si impotriva constipatiei. Ai cumva vreo varianta? vreo sugestie? http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
spiridusul spune:
citat din mesajul lui caterinas Multumesc Madutz, cu atat mai mult cu cat astazi este si ziua mea de nastere 35+ Andrei |
yoy, si de ce nu zisesi de la inceput....
poi vino si tu cu o felie de tort,un pahar de tzuica fiarta.. cik face bine la raceala
Diana, luam asa: antibiotic (puah), aerosoli, olinthbaby, si xyzal... ... eu nu dorm de duminca... stau si ii pazesc pe amandoi... i-ete asa mai citesc si eu cate o carte... macar stau bine cu psihicul...
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
citat din mesajul lui brie babyzapy, iau Ketonal forte, Mydocalm si Omeran pt stomac , sunt destul de puternice. Trebuie sa-mi iau si niste Indometacin sau Diclofenac supozitoare si niste Voltaren unguent sa ma ung. iulia_cospy, tin pumnii sa vedem ce zice dr. Poate cine stie....maine este ZIUA EI. le scot de pe acum pt tine mirtha Stiti cumva daca ceaiul de musetel simplu pt bebelusi ataca flora stomacala? (nu stiu daca m-am exprimat corect dar intelegeti voi) Pediatra mi-a zis pt constipatie sa-i fac ceai de musetel mai concentrat putin si cu miere de albine. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
te rog io, nu ii da miere... mi se urca sangele in creier, pe cuvant de pionier.... de ce nu se tin la zi medicii, de ce, de ce?
iarta-ma, nu stiu daca alaptezi or not.. daca da, ia tu dimineata o linguitza de miere... daca nu, poti sa prepari formula cu 5 ml de apa mai mult
eu una la alex.. m-am luptat cu cate 1/4 de supozitor, pana pe la trei luni.. altfel, nu facea, nici dupa 3 zile, apoi s-a reglat singur
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Andy08 spune:
Felicitari proaspetelor mamici: Madutza, VonHelen, Ana.6602, Manumanu, Cristina_ph, Mnarcisa, sa va traiasca puiutzii si sa fie sanatosi!
Otilia:
Mirtha, Diana: Multumesc. Am bagat nr. voastre in memoria telefonului.
Si acum, vin sa ma plang. Sunt racita tare!. De o sapt. jumate sunt tot infundata, cu ochii injectati dar de aseara sunt mai rau! M-am trezit fara voce, simt ca ma arde in capul pieptului si ar fi chestii de eleiminat de acolo, dar nu pot. Ma doare si cand inghit si curge nasul. Ce mai fac daca ma apuca nascutul? Nu pot nici sa vorbescm daramite sa tip de durere. Plus ca bebe nu-mi va recunoaste vocea.... Am luat lamaie, miere, azi mi-am facut ceai de ceapa (dar nu stiu daca l-am preparat bine)...Ce sa mai fac?
Andy 37+