Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Odihneste-te , stai in pat si continua tratamentul cu aceste ceaiuri.
Sanatate si sa speram ca trece pina nasti !

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Felicitari proaspetelor mamici: Madutza, VonHelen, Ana.6602, Manumanu, Cristina_ph, Mnarcisa, sa va traiasca puiutzii si sa fie sanatosi!

Otilia:

Mirtha, Diana: Multumesc. Am bagat nr. voastre in memoria telefonului.

Si acum, vin sa ma plang. Sunt racita tare!. De o sapt. jumate sunt tot infundata, cu ochii injectati dar de aseara sunt mai rau! M-am trezit fara voce, simt ca ma arde in capul pieptului si ar fi chestii de eleiminat de acolo, dar nu pot. Ma doare si cand inghit si curge nasul. Ce mai fac daca ma apuca nascutul? Nu pot nici sa vorbescm daramite sa tip de durere. Plus ca bebe nu-mi va recunoaste vocea.... Am luat lamaie, miere, azi mi-am facut ceai de ceapa (dar nu stiu daca l-am preparat bine)...Ce sa mai fac?

Andy 37+

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Tu mai poti citi ?
Mie mi se impaiejenesc ochii si adorm instantaneu daca incerc sa citesc. Incepe sa ma apuce depresia cu lipsa de citanie !
Bine ca psihic esti ok !

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui caterinas

Multumesc Madutz, cu atat mai mult cu cat astazi este si ziua mea de nastere

35+ Andrei

yoy, si de ce nu zisesi de la inceput....
poi vino si tu cu o felie de tort,un pahar de tzuica fiarta.. cik face bine la raceala

Diana, luam asa: antibiotic (puah), aerosoli, olinthbaby, si xyzal... ... eu nu dorm de duminca... stau si ii pazesc pe amandoi... i-ete asa mai citesc si eu cate o carte... macar stau bine cu psihicul...

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
ieri am fost in craiova ...totul a decurs bine si eu si bb suntem bine si vestea buna este ca deja am luat 400 de g ....sa o tinem tot asa ca e bine ...am fost la draga deirtha si mai jos aveti dovada ca am fost pe la ea ....ah si pozne noi cu bb unele sunt inchise ca deh fara blitz sa nu orbim copilul ....
trag tare la recuparare de somn...dar de unde lipsa ce sa dorm sufletul vestea rea e ca am inceput sa pierd lapticul in sensul ca nu reusesc sa scot mai mult de 50 ml de laptic la masa ...nush ce sa fac am zis macar 2 mese sa fie de la tzitze..off trecem si peste asta
va pupacesc si va imbratisez si imi cer scuze ca nu prea ntru bb e prioritar, dar voi stit ca va iubacesc si pe voi
http://community.webshots.com/album/568734967TVIWuN

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Eli pt. stimularea lactatiei poti folosi ceai pt. stimulare de la Fares , Galofor , Galactogil sau Nutrinatal - pastile , sunt exclusiv pe baza de plante.
Si functioneaza si 2 litrii de apa pe zi.
Peste 2 saptamani iti dau eu Nutrinatalul meu , l-am primit cadou - preventiv si sta de bibelou. Vitaminele Elevit macar i le-am dat sotului da" cu Nutrinatalul nu cred ca e doritor !

Mie imi spune : "This album is currently empty." daca incerc sa accesez linkul pus de tine.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

seara buna fetele
ieri am fost in craiova ...totul a decurs bine si eu si bb suntem bine si vestea buna este ca deja am luat 400 de g ....sa o tinem tot asa ca e bine ...am fost la draga deirtha si mai jos aveti dovada ca am fost pe la ea ....ah si pozne noi cu bb unele sunt inchise ca deh fara blitz sa nu orbim copilul ....
trag tare la recuparare de somn...dar de unde lipsa ce sa dorm sufletul vestea rea e ca am inceput sa pierd lapticul in sensul ca nu reusesc sa scot mai mult de 50 ml de laptic la masa ...nush ce sa fac am zis macar 2 mese sa fie de la tzitze..off trecem si peste asta
va pupacesc si va imbratisez si imi cer scuze ca nu prea ntru bb e prioritar, dar voi stit ca va iubacesc si pe voi
http://community.webshots.com/album/568734967TVIWuN

si de bb

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Mirtha sarumana pt solutii apa pana acuma nu a mers poate sa fie cumva si oboseala vinovata?..deh albumul din greseala l-am sters si acuma incarc iara la pozne, bah si asa greu merge...creier de lauza
CATALINA FELICITARI SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE SI SA AJUNGI CU BINE LA CAPATUL CELOR 40 DE SAPTAMANI!!!

si de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna ,

Multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati trimis si urari. Stiu ca mesajut trimis de tati a fost eliptic, asa ca vin cu detalii: 47 cm, Apgar 8, apoi 9, ora 9:30. Andreea este foarte sanatoasa, dar acum a facut un icter puternic si de azi incepem tratament cu fenobarbital, pentru ca nu exista lampa in Ploiesti unde sa o pot duce. Este cuminte, doar mananca, doarme si kk, probabil din cauza icterului. In maternitate am poreclit-o: Muffy, spaima tzitzi-lor. Pei s-a mufat perfect imdiat ce am nascut-o si suge, suge...A doua zi a supt in continuu pentru ca nu se satura iar eu am baut cam 3 l de ceai de chimen si anason, astfel a venit lapticul mult. Acum am laptic mult cu sanii intariti. Am bagat pompita si am scos 60ml din ambii sani, dupa ce a supt. Nu stiu daca e mult sau putin, dar nu ma stresez cu asta, doar incerc sa tin un echilibru intre cat vrea ea sa pape si cantitate. Problema este ca acum e nu prea papa mult, 5-10 min un supt, pentru ca adoarme imediat. Degeaba incerc sa o stimulez, cand pica este departe, in lumea viselor. Pentru ca suge asa de putin, se trezeste la 1.5 h pentru papa. Rar trec 2-2,5h.

Azi noapte s-a trezit la 11:00, 1 si s-a culcat la 2, la 4, la 7 si s-a culcat la 8, apoi la 10:30. Numai ca somnicul de la 2 si de la 7 l-a servit in pat, langa mami.

Eu imi revin usor dupa operatie. Parca a fost un pic mai greu da data asta, mai ales ziua in care m-am ridicat din pat, dar a trecut. Cu psihicul stau cam prost. In ziua in care am nascut eram inundata de fericire. In spital am stat in rezerva pe sectia de nasteri 5 nopti, nu au avut locuri. Asa ca am auzit nasteri naturale si tot felul de cazuri mai frumoase sau mai urate. Am auzit tot ce se intampla, cum erau bb-ii prezentati taticilor, cum nasteau femeile, indiferent de ora. Va dati seama dialoguri fericite sau ingrijorate. Toate astea mi-au dat o stare destul de preosta si abia asteptam sa ajung acasa.

De cand am venit e totul ok, insa am o tristete in suflet. Nu stiu de ce, eu o pun pe seama faptului ca nu am putut-o aduce acasa pe Ana. A racit de sambata si tuseste, asa ca sta la mama. Sunt f trista pentru ea, pentru ca ea stia ca voi sta 3 nopti plecata si nu i-am spus nici acum ca ne-am intors pentru ca ar suferi. Abia asteapta sa vina sa stea cu Andreea. Probabil ca acesta este motivul tristetii si golului pe care il simt. Mi-e foarte dor de ea, chiar acum m-a busit plansul. Pe langa asta ma simt f slabita, fara energie si chef de viata. Imi revin cand se trezeste Andreea pentru ca este foarte scumpa si nu ma deranjeaza deloc, chiar daca sunt obosita. Am tot felul de ganduri nasoale, de perioada colicilor cand nu vom dormi, de faptul ca trebuie sa ma intorc la un moment dat la serviciu si tot felul de ganduri tampite. Uite asa, nu ma pot bucura de ziele astea inca linistite si nici macar nu ma pot odihni.

Nu stiu cat de coerenta am fost, pur si simplu am inceput sa scriu si nu m-am oprit. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca. O sa incep si eu sa citesc ce ati mai scris si sa va raspund.

Va pup,

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

pozele incecare nr 2 ..sper sa nu dea cu virgula
http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI

si de bb

Mergi la inceput

[red]Eli[/red] am intrat in webshots si acolo se vede fotografia !

Aaaa..si incearca sa te odihnesti un pic , gaseste o modalitate. Incartea Dr. Culcer mai era indicat si masajul de-a lungul coloanei vertebrale - tot pt. stimularea refelxului oxitocinic.

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Madutza: Of! sanatate multa puiutzelor!

Spiridusul, Brie, Mirtha: Multumesc . Ma duc sa-mi mai fac un ceai . Am luat si Oscillococcinum. Sper ca e ok. Oricum, acum bebe e mare, n-ar mai trebui sa-l afecteze prea tare, nu?

Andy 37+

Mergi la inceput

Madutza ma bucur ca bebelina suge chiar daca asa cu intreruperi si pe intervale mici. E semn bun ca e...mufata !
In rest incearca sa iei pe rind ca altfel te napadesc toate. Acum e randul lui bebitza.
E normal sa te simti slabita dupa operatie , internare si acum ritmul destul de alert cu alaptatul.
Andreea este pe amini bune si cind va trece de tuse , va reveni si ii vei putea explica , ma gandesc , cumva in vreo modalitate pe intelesul ei. Sanatate !

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput