Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 18
monicus spune:
Multumim Amalia pentru informatie...
Felicit proaspata mamica Fluturasha pentru micutzaIulia. Ii urez bun venit pe lume si sa fie santaosa si norocoasa si sa nu ai parte de colici. sa fie mancacioasa si sa asculte de parinti... Tie proaspata mamica recuperare rapida si sa reveniti cu bine acasa...Asteptam poze.. Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Veste buna de la Fluturasha: " S-a nascut Iulia, 2600 g, Apgar 10, 48,5 cm. Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere" ![]() Felicitari draga mea, sa-ti traiasca minunea mica si sa te bucuri de ea! refacere cat mai rapida tie, mult laptic si bebelina sa nu stie de colici! ![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
36+ 
AMR 4 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
Alexa.1983 spune:
Avem semnatura.....
Laura
lui
Alexis Daniel alias Dodo 
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
BraveGirl spune:
Aoleu fetelor, numai cand vad ca vb de mr. H imi vine sa vomit de rau. M-a marcat f tare experienta nefericita. Cred ca tu, Mav, ma intelegi cel mai bine. Iti dai seama ca mi l-a taiat si cusut
...durerea este de 10 ori mai mare decat de obicei. Eli, si eu procedez asa cum a zis Mav. Ies afara NUMAI cu supozitor, ca sa nu fortez anusul, ma spal dupa fiecare scaun, ma dau cu unguent. Si se mai oate face un exercitiu...dar nu stiu daca u cu operatia poti. Se sta pe spate cu genunchii ridicati si se ridica bazinul pana faci un unghi de 45 de grade, si se sta asa cteva zeci de sec. Ideeae ca acum toate organele apasa inca pe perineu, si atunci circulatia nu mai e bune, si se inflameaza venele hemoroidale. De asemenea, mai oti face bai de sezut , la temp apei de 38 de grade. Atentie!!! NU apa fierbinte/f calda.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
lauramiron spune:
Iulia, conteaza ca voi doua sunteti bine! Stai linistita si poate treceti de zilele astea, daca nu asta e! Vei naste la alt spital, ca doar in Bucuresti sunt multe, sunt convinsa ca n-o sa te laste doctorul sa nasti in strada
Hai, curaj, totul va fi bine!!!
| citat din mesajul lui IuliaCospy Dragele mele, Tocmai m-am intors de la control! Vesti bune si nu tocmai. Vestile bune sunt ca eu si bebita suntem bine, colul e moale si scurtat, dar permite doar pulpa indexului. Vestile nasoale sunt ca, asa cum scria Sandra intr-un mesaj ieri, maternitatea Elias e inchisa pana duminica. Deci nu primesc nici macar urgente. ![]() Asa ca de unde pana acum ma rugam de bebita sa vina, acum o rog sa mai stea putin, pana se rezolva problema. Dr. mi-a spus sa stau cuminte in pat ca pot sa nasc oricand, dar poate totusi reusim sa trecem de zilele cu pricina. Daca insa printesa se hotaraste sa vina, vorbim la tel si decidem ce facem. Asadar, daca mai sunt fete care se pregatesc sa nasca la Elias, vorbiti cu doctorii si vedeti ce si cum! Sandra, da avem acelasi medic si se pare ca aceleasi probleme cu maternitatea! Ai PM cu mai multe detalii! Ai grija de tine si tine-ne la curent cu ce faci! Laura, multumesc mult pt agitate. Sper sa fie totul bine pana la urma!Titeimaria nastere usoara si bb sanatos! Ai putintica rabdare ca vine si comoara ta. Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine cu termenul, dar cata vreme o simt activa si ii e bine, sta bine in burtica. burticile toate! Aveti grija de voi!Iulia 40+ ![]() |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
creatza spune:
iata-ma si pe mine, in sfarsit online din nou 
fetelor, va citesc de doua luni de pe telefon, in fiecare zi, nu pierd nici un mesaj! din pacate, nu am reusit sa postez nimic folosind telefonul, asa ca v-am urmarit din umbra ![]()
de-abia asteptam sa va pot scrie si eu, va stiu atat de bine pe toate si imi sunteti tare dragi...
buun... sa recuperam rapid: pe 28 octombrie a venit pe lume Tudor (noi il alintam Dudu - ha, ha ce pereche face cu Dodo al Alexei ![]()
![]()
![]()
) la Medlife, prin cezariana. Cand apuc, o sa scriu si povestea nasterii.
Noi suntem bine amandoi, eu ma lupt cu alaptatul, iar sfaturile voastre, in special ale Mirthei mi-au fost de mare, mare ajutor 
Revin cat de repede pot, DuDu doreste sa serveasca ceva de la lacto-bar, ma duc sa iau comanda![]()
creatza
mamica de Tudor
PS: revin si cu ceva poze in album
lauramiron spune:
Caterinas, nu vad care e problema ca te-a chemat peste o luna daca totul e in regula. Eu am fost la doctorul meu in saptamana 33, si apoi ieri, in saptamana 39, deci sunt 6 saptamani, asa m-a chemat toata sarcina. La fel a fost si sarcina trecuta. Stiu ca nerabdarea e mare in ultimele saptamani....
Problema e cu concediul lui, asta ar trebui sa discuti cu el sa vezi ce faci in caz ca el nu-i in oras. Poate ar trebui sa te gandesti la o alternativa, sa cauti repede un alt doctor
| citat din mesajul lui caterinas Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac. Sunt putin nemultumita de ginecologul meu. Pana acum totul a fost ok, mergeam la control, el zicea ca totul e bine si ca ne vedem peste o luna. Ma asteptam ca acum, in ultima luna, sa ne vedem mai des dar...mi-a spus ca ne vedem tot peste o luna, adica in saptamana 38-39. Este normal? Ba mai mult, din 19 decembrie este in concediu asa ca...eu cu cine nasc? Oricum in Sibiu ginecologii nu vin la nastere decat foarte rar si nu toti. Nasti cu moasa si doar in cazuri exceptionale este chemat medicul de garda. M-as duce la un alt doctor dar e cam tarziu, nu? Ce sa fac? 35+ Andrei |
38+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Alexa, sa-ti traiasca Dodo si sa creasca mare! Si cat mai putine nopti agitate va doresc
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Laura lui Alexis Daniel alias Dodo ![]() ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
38+ cu
Caterina Sara
kita spune:
Am intrat si eu sa va spun ca inca suntem bine merci, acasa, cu bebe in burtica si colul deschis de 3cm , la 38S4Zile (la control a zis ca e deschis de mai bine de doua degete iar pe fisa a trecuyt 3 cm), plus ca mi-a aratat si dopul gelationos cum arata; Ieri am fost la control si dr mi -a spus ca pot sa ma astept sa nasc dintr-o clipa in alta, iar daca nu, ma invita martea viitoare la o sesiune de declansare de nastere; A spus ca e foarte multumit de cum a evoluat sarcina, si ca s e pare ca bebe si-a dat abia acum seama cat e de bine in burtica la mami si ca o sa iasa cand vrea el'))
Felicitari noilor mamicute;
Eu m-am dotat anticolici cu Infalcol; A inceput cineva sa dea asa ceva la bebe?
Kita
cu fulgulet +387-39s
si Andrei (10.02.2005)

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1