Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari pt bebelina FLUTURASHA!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

cherieactiv, si eu simt la fel ca si tine. cateodata parca nici n-ar fi vorba despre mine. parca altcineva trebuie sa nasca. si simt ca nu sunt pregatita. altadata abia astept sa iasa bebe. cred ca hormonii sunt de vina.
eli, super faza cu varza si soacra. si daca tot pune soacra varza la acrit cred ca o sa iasa o varza superr acra.
loren@ chiar ma gandeam ca nici tu si nici Hera n-ati mai intrat pe la noi. iti spun de pe acum La Multi Ani pentru Bianca!! duminica nu cred c-o sa reusesc sa intru pe forum.
monicus, bineinteles ca tinem legatura. ar fi frumos ca bebeii nostri sa se hotarasca sa vina pe lume in acelasi timp si asa sa ne intalnim si noi.
Ramo, deci n-ai ramas in spital?
Mirtha dipsuta mare pentru Eva.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
35+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Catalina, iti doresc din suflet sa-ti vezi visul implinit. M-am bucurat cand am citit. Si te rog frumos (sper sa nu te supr) sa fii optimista. Ia exemplul meu. Cu toate problemele mele, desi nu se astepta nimeni sa duc sarcina la termen, am nascut la 38 de sapt. Si desi la eco mi s-a spus ca fetita apare de 35 de sapt, ca e mica, ca trebuie sa merg la monitorizare sa vedem ce sa facem pt ca placenta nu mai functina, eu mi-am pastrat optimismul si pana la urma bebelina a fost ok. Nu era deloc in urma, chiar a fost mai maricica de mi-a distrus pasa ...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Aseara am vorbit cu homeopata noastra... si mi-a dat reteta pt nastere usoara ..Daca intereseaza pe cineva o postez si aici

Nastere usoara
Caulophyllum ch5 2*5gr/zi
Arnica ch5 2*5 gr/zi
Se iau asa 4 zile dupa 2-3 zile pauza si iar 4 zile

Apoi se incepe Caulophyllum ch 7 1*5 gr o data la 2 zile
Arnica ch7 1*5 gr la 2 zile ... se poate lua o zi una o zi alta pana nasti

Iar pt diminuarea fricii se poate lua Actaea Racemosa Ch 5 1*5gr/zi in ultima spatamana cand incepi doza de ch7

Dupa nastere..pt refacere ...dar nu in primele 24 ore
Se poate lua Arnica CH7 2*5 gr/zi (4 zile) Apoi Arnica CH5 2*5 gr/zi (4 zile) si din nou Arnica CH7 2*5 gr /zi (4 zile)

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Felicitari fluturasha, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.

Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac. Sunt putin nemultumita de ginecologul meu. Pana acum totul a fost ok, mergeam la control, el zicea ca totul e bine si ca ne vedem peste o luna. Ma asteptam ca acum, in ultima luna, sa ne vedem mai des dar...mi-a spus ca ne vedem tot peste o luna, adica in saptamana 38-39. Este normal? Ba mai mult, din 19 decembrie este in concediu asa ca...eu cu cine nasc? Oricum in Sibiu ginecologii nu vin la nastere decat foarte rar si nu toti. Nasti cu moasa si doar in cazuri exceptionale este chemat medicul de garda. M-as duce la un alt doctor dar e cam tarziu, nu? Ce sa fac?

35+ Andrei

Mergi la inceput

FELICITARI!!!! SA-TI TRAIASCA INGERASUL, SA FIE SANATOASA, CUMINTE, MANCACIOASA !!! REFACERE RAPIDA MAMICO!

AMALIA MULTUMIM PENTRU VESTE.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Veste buna de la Fluturasha: " S-a nascut Iulia, 2600 g, Apgar 10, 48,5 cm. Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere"
Felicitari draga mea, sa-ti traiasca minunea mica si sa te bucuri de ea! refacere cat mai rapida tie, mult laptic si bebelina sa nu stie de colici!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

35+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicitari fluturasha!

mirtha, ai dreptate. ieri m-am sculat foarte foarte obosita si nu voiam sa ies din casa deloc si am avut o gramada de treaba. am mancat numai de putine ori si mi s-a facut rau de foame si in magazin la cumparaturi si apoi seara cand am venit acasa. in magazin am desfacut un pachet de biscuiti la coada la casa sa mananc caci lesinam - ma luase cu transpiratii si tremurat.

bravegirl, si noi la fel cand s-a nascut laura am chemat moasa acasa. aici e un serviciu care se cheama "a 10-a luna" de moase care sunt impartite pe zone si iti vin acasa gratis prin asigurarile medicale. si pe mine m-a invatat cum sa alaptez corect, i-am aratat prin casa cum ii fac baie, cum o culc, ce fac in general ca sa imi zica daca e bine sau rau.
noi am luat-o pe laura din spital dupa 10 zile de perfuzii si monitoare continuu si am fost un pic cam crispati cu ea acasa la inceput. mai ales ca ne zisesera "sa avem grija" ca are unele probleme de respiratie . si a doua zi dupa spital a trebuit sa ne ducem cu ea inapoi caci avea programare la ecografie la inima, deci distractia a fost maxima. noroc ca aici ne-au zis ca nu trebuie sa avem grija la nimic
eu prefer o moasa specializata ajutorului din familie caci acela e de multe ori contradictoriu si nu tot timpul la curent cu noutatile, ca sa ma exprim elegant

eu azi o lalai.... mamica calca

ALRA 38+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

fetelor unde gasesc listutza cu numere de telefon?

35+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Legat de constipatie. Mi-a arat moasa un masaj care se face pt stimularea defecatiei. Se chema Ilove you, adica I L U, pt ca se face cu 2 degete pe burtica bebelusului. In partea dreapta, se face o miscare ca si cum ai face litera I, apoi de la stga la dr se face un L intors, apoi se face un U intors, tot de la stga la dr. Ideea e ca se stimuluaza colonul. Sper ca ati intelec ceva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput