Ce cadou cumparam de Mos sotilor?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu ma gandeam pentru anul asta la niste schiuri sau patine..sa vedem insa...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

da, e buna tare ideea cu rama digitala dar eu deja i-am laut-o de anul trecut. Dar anul asta?
Ma tot uit la site-ul asta cu minunatii -iwantoneofthose.com .Vad o gramaaaaada de idei dar cred ca multe dintre ele sunt f proaste calitativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

Citat:
citat din mesajul lui paisacodruta

Anul asta am gasit solutia : ieftina si practica ( zic eu ) dar cu o semnificatie fff mare sentimentala.
O agenda personalizata cu poza mea si a fetitei
Si un calendar de birou personalizat cu poza fetitei in fecare luna.

Si sunt sigura ca va fi incantat si se va bucura....

Paisacodruta, unde dai tu comanda de treburile alea? Ca sigur i-ar placea si sotului meu. Chiar daca e in Bacau, nu e o problema, numai sa fie ceva fain de tot. Multumesc.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

E chiar aici pe site un anunt la mica publicitate. Am facut si eu comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

multumesc, Lorikay, am primit si am vizionat, e o idee buna, o s-o am in vedere

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da si eu am aceeasi problema. Bijuterii gen bratara, lant...le-am epuizat...parfumuri nici nu mai zic...haine la fel.....de Mos Nicolaie se rezolva cu niste ciocolatele ca e innebunit....dar de Craciun.....si-apai bugetul e mic mic mic....uffff

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Eu ma gandeam sa-i cumpar un ceas, dar azi am vazut asa de multe ceasuri incat nu am stiut ce sa aleg, prin urmare am cumparat after shave. Maine merg iarasi sa vad ce si cum cu ceasurile alea. Mi-ar prinde bine ceva sfaturi respectiv ce firma(police, seiko,etc... eu de exemplu am un guess si imi place mult) si la ce sa ma uit cand merg sa cumpar un ceas barbatesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

revin in fiecare zi cu speranta ca ati venit cu idei noi sa ma inspirati si pe mine.Deocamdata i-am luat un dvd cu un comedian care ii place lui, ca am vazut ca se hlizea la tv intr-o seara, si...o crema de ochi. Mi-am luat mie niste creme azi si am m-am gandit sa ii iau si lui una. Sunt patetica, stiu, ce cadouri de cacat :((((. Sunt stresata ca facem Craciunul cu toti ai lui si se deschid cadourile la comun (sa le dau motiv de barfa) . Chiar nu stiu ce sa ii iau!!

Sa va dau eu o idee de cadou (facuta mandrului tot anul trecut). I-am luat un cupon cu care putea sa plateasca pt anumite activitati : sa conduca o ora un avion (cu instrucotrul, evident), sau o masina super bengoasa pt vreo juma de zi, sa aiba o lectie de gatit cu un bucatar celebru, sa isi inregistreze propriul cantec intr-un studio, sa navigheze un vapor. Cuponul asta era mai scump pt ca isi putea alege oricare din activitatile astea, dar sunt si mai ieftine (din pacate nu mai ieftine de 100 euro parca). Nu mai tin minte site-ul dar cautati pe google ca gasiti sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu i-am luat un joc: X BOX360...se uita cu jind de un an de zile la el si nu il lasa inima sa si-l cumpere...

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

am si eu o idee pentru craciun bine e aplikabila sotilor mai salbaticic opereche de bocanci dupa care salivam amndoi de mult gasiti pe link multe chestii din piele pentru celor carora le place asa ceva http://www.metalist.ro/407-s1-italy-negro-nomada-negro-pulik-acero-reactor.html
sper sa va ajute ideea pupici

Mergi la inceput