Ce cadou cumparam de Mos sotilor?
Raspunsuri - Pagina 2
oriadam spune:
Salut fetelor,
Addicted, te rog sa-mi spui si mie cum pot sa fac sa cumpar planeta? Pupici
Leah spune:
Eu dupa ce m-am gandit si ras-gandit am ajuns la concluzia ca o sa ii iau un desktop wireless: adica o tastatura si un mouse wireless, ca si le dorea tare mult. Numai ca o sa ma ajunga cam scump (e vreo doua milioane si ceva) dar merita, ce sa zic
Printesa Eliza
blackpanterro spune:
Addicted, planeta? Eu am primit de Sf Valentin o stea in constelatia Orion dar sigur nu poti cumpara planete, sau?
Oriadam, sotul meu mi-a cumparat steaua de aici si acum poarta numele meu. http://www.starregistry.com/
Am primit si coordonatele, uncertificat mare inramat si poza constelatiei cu pozitia stelei mele tot inramata.Plus un medalion cu coordonatele.
Eu anul asta i-am luat Lego Mindstorm, dar el e softist si e pasionat de programing asa ca asta a fost cadoul ideal. Sper sa programeze robotul sa faca curat si mancare LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
MadameBovary spune:
Eu ma gandeam la un album foto cu diverse etape ale vietii noastre, de dinainte sa fim impreuna si din perioada in care am fost impreuna (am prieten, nu sot). Am gasit un album dragut care poate contine vreo 60 de poze, o sa le printez si printre ele o sa mai bag si niste comentarii de-ale mele legate de perioadele respective. Al meu e mai sentimental asa de felul lui, nu suntem impreuna de mult (chiar pe 25, de craciun, e ziua noastra ) asa ca nu ma bag la cheltuieli prea mari . Cred ca asta o sa ii placa, e si personalizat, are legatura si cu el si noi... n-are cum sa nu-i placa , dar o sa va mai urmaresc si pentru alte idei...
I never fake ... sarcasm
Carrye spune:
Al meu iubit n-are niciodata destule parfumuri, am vreo 3 pe lista pe care imi doresc sa le aiba. Si avand in vedere ca este IT-ist, daca ii mai cumpar si un joc pentru XBOX o sa fie mai mult decat multumit.
Mie imi place foarte mult sa am cadoul potrivit. Si atunci, cu cateva luni inainte, incep sa ascult: ce mi-ar placea papucii astia, mi s-a terminat parfumul asta si ce mult imi placea, ce misto e jocul asta, pacat ca e cam scump, multumesc pentru flori, o sa le pun intr-un borcan ca n-am vaza (casa noua), le notez si asa reusesc sa imi multumesc persoanele dragi.
Toti ne dorim cate ceva dar mie niciodata nu imi vin idei in ultimul moment, parca sunt blocata, prefer sa stiu din timp ce am de luat pentru fiecare.
cgeea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paisacodruta Anul asta am gasit solutia : ieftina si practica ( zic eu ) dar cu o semnificatie fff mare sentimentala. O agenda personalizata cu poza mea si a fetitei Si un calendar de birou personalizat cu poza fetitei in fecare luna. Si sunt sigura ca va fi incantat si se va bucura.... |
Paisacodruta, unde dai tu comanda de treburile alea? Ca sigur i-ar placea si sotului meu. Chiar daca e in Bacau, nu e o problema, numai sa fie ceva fain de tot. Multumesc.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
pearl84 spune:
Eu pendulez intre un aparat electric de barbierit pe la care se tot uita prin magazine, o pijama faina sau un aparat de tuns....
Eu as vrea sa-i iau ceva legat de K-1(sportul lui preferat), dar aici nu este asa ceva..poate cand mergem acasa la vara ii gasesc ceva legat de sportul asta.
Pearl
oanamada spune:
O sa ziceti ca sunt nebuna...acum doi ani i-am pus sub brad ( pe langa o camasa smechera la care poftise..un cadou special...doua teste de sarcina pozitive. Anul trecut...am imbracat-o pe fetita in craciunita si i-am pus un ecuson cu "pentru tati"...in afara de asta i-am luat clapari ca aia vechi se cam rablagisera...anul asta chiar nu stiu ce sa fac...chestia cu rama digitala suna bine..o sa ma uit pe net sa vad de unde si cum
Oana si Cati mica (23.08.2007)
elvie spune:
Incet ,incet toti sotii DC-istelor o sa se trezeasca cu rame digitale de Craciun,eu o sa-i fac cadou inca un tricou...
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
ionica spune:
Eu oxcilez intre un Kimono din matase japonez pictat sau o pijama tot stilul japonez.
Ma mai gandesc ,desi ma inspira si pe mine o poza pt. birou cu mine gravi si pitica
Sophia 2ani
+21