Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, haideti la o gustarica mititica

lexi, tu singurica ai spus sa dr. ti-a recomandat aceasta dieta cu mentiunea ca trebuie sa slabesti 2 kg / luna, deci nu are cum sa se vada deja rezultatele. iti doresc sa ai multa rabdare si sa ai acolo in sufletelul tau o motivatie profunda care sa te faca sa te tii de dieta si sa pierzi acele kg pe care le ai in plus eu o sa te bat la cap ca sa te tii de dieta si sa ajungi asa cum iti doresti...si nu-i nimic daca uneori mai iei cate o bombonica sau mai gusti ceva, asa de pofta, cu conditia ca dupa aceea sa fii cuminte !!

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, cred ca e primul vaccin al Dianei, nu?

Bafta si o pe Diana sa nu planga si sa n-o doara tare!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, multumim frumos! Asa e, primul vaccin, sper sa nu planga Dia prea tare...
Lilico, saru`mana pentru masa! Taare bun a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salut fetelor. Nu am reusit sa mai intru ptr ca am stat f prost la capitolul sanatate. Am fost tot prin spitale, ba drumuri la Bucuresti, ba aici in Pitesti, Am fost f f bolnava, de la o viroza am dat in sinuzita, apoi mi-a fost in continuare rau si banuiam o infectie urinara care s-a dovedit a fi pana la urma pietre la rinichi. Asa ca acum sunt cu dureri cumplite de spate, cu o constipatie groaznica din spital si gaze ingrozitoare.
Sper sa ma pun pe picioare sa va mai vizitez.
Rares e intr-o perioada mai buna, vb toata ziua de ne-a innebunit, cand eram la spital vb la tel si ma chema mereu acasa, a venit la mine si ma tragea din pat ca sa ma ridic sa vin acasa. E tare dragalas dar uneori si tare neastamparat.
VA pup si sper sa ma simt in stare sa va citessc mai des curand.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

vaa Tanima, multa sanatate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Tanima, multa sanatate, ai grija de tine!!
Xandrutza, deja au trecut 2 luni???? Dumnezeule! Bafta ,ulta la doctor, sa nu planga mititica.
Lilina, iti multumesc mult pentru incurajari, eu zic ca am fost cuminte in saptamana asta, de cand am inceput dieta. Stiu ca trebuie sa am rabdare, nici nu mi-as dori sa slabesc prea brusc pentru ca dupa aceea sigur pun la loc ce-am dat jos. Sper ca ai primit sms-ul meu de dimineata. Am citit in brosurica de la Fitomagra ca e bine pentru moral sa te recompensezi cu ceva o data pe saptamana. Si tot acolo am citit ca muraturile sunt cel mai bun remediu contra poftei de dulce, deci de-acum o sa bag numai muraturi Trebuie doar sa ajung la magazinul sarbesc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ce slaba miscare pe forum astazi

Tanima sanatate multa.

Xan bafta la doctor astazi, nu planga puiutul.

lexi suntem alaturi de tine, sper sa gasesti muraturi. Branza telemea ai mai cautat????

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!
Iar am disparut in ceata ceva timp, dar nu am ce face, asta e situatia. Mama a plecat in Germania sa aibe grija de tata ca a fost exetrnat acum o sapt, iar eu am ramas sa am grija si de frate-miu si casa, si sunt super aglomerata ca tre sa fac mancare si la ea si la mine si tot ce mai e nevoie.

Astazi am inceput din nou operatiunea "olita", asta dupa ce am renuntat mai demult ca nu aveam nici o sansa ca Luca sa faca la oala. Cum spuneam de olita urla de parca-l taiam, dar asta a fost un succes, sper sa continue asa. De dimineata l-am lasat fara pampers dar si fara chilotei, adik in cucu gol, Prima data a scapat foarte putin pe el si l-am vazut si imediat l-am pus pe olita si i-am explicat ce si cum sa faca si a inteles. Apoi de cate ori vroia pipi mergea singur si se punea, facea apoi aplauda si spune "bravo pipi" . A facut si kk tot la olita si a fost foarte incantat, iar acum vroiam sa mergem pana la soacra si i-am zis sa-i pun pampers si nu mai vrea, dar nu-l pot lasa fara deocamdata.
Cu mancarea acum e mai bine, a inceput sa pape binisor si chiar mancaruri care inainte nu le vroia. In schimb avem probleme cu lapticul, nu-l vrea si gata, cere lapte si cand ii dau nu mai vrea. I l-am dat si in pahar, si in cana normala si cana cu cioc si nimic. Nu inteleg de ce nu vrea sa-l bea, ca de refuzat total nu o face, daca stau cu gura pe el si-l fortez bea pana la urma dar nu mai mult de 100 ml. Pur si simplu nu mai stiu cum si ce sa fac.

Mira ti-am ascultat "moldoveanu" si e tare simpatic, vorbeste chiar foarte bine si va felicit pentru asta
Gety am vazut-o si pe Maria, e o scumpica
Xan ati fost la vaccin? pt Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

sa va zic ce-a facut Luca cat am scris mesajul anterior...inainte sa scriu i-am dat chilotei, i-a venit sa faca pipi si s-a pus cu tot cu chilotei pe olita, iar dupa ce a facut a venit cu oala la mine si-mi zicea bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Scumpik, felicitari lui Luca pentru olita! Ce tare a fost cu facutul la olita cu chilotei cu tot
Monique, multumesc pentru incurajari. N-am mai cautat telemea, am inteles ca tot la magazinul sarbesc am sanse sa gasesc. In schimb zilele trecuta salivam in fata TV-ului la reclama la telemeaua Hochland.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput