Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sa va spun ce a facut fata mea in dupa-amiaza asta.

V-am spus ca deja bunicile i-au cumparat cadourile pt Craciun. Azi a luat-o una dintre ele sa ramana peste noapte acolo, a facut nani la pranz si cand s-a trezit a cotrobait intr-un moment de lipsa de atentie a bunicii, in dulap...si ce credeti a gasit jucaria dosita. A strigat dupa buni ca ea a gasit cadou de la Mosu era super incantata. Mai rau a fost ca era tare dezamagita ca nu i-a lasat mosu si lu' buni cadou Asa ca s-a dus o surpriza.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Xandrinne multumesc de reteta, pe a ta am facut-o pina la urma si intr-adevar asta tip pandispan e cel mai usor. Lui Vladut i-a placut foarte mult. Vreau sa-i fac mai des dulciuri de casa pentru ca cere tot timpul biscuiti si "'colata".

Am vazut ca ati discutat de jucarii. Va recomand un articol pe tema asta, sper ca imi e permis sa dau link desi tematica site-ului e inrudita cu a DC-ului (dar nu identica). As fi copiat continutul dar nu am permisiunea sa reproduc materialul de acolo. Oricum sper sa va fie de folos si sa-l gasiti interesant, opiniile sint formulate de psihologi si coincid cu ale mele. Bineinteles, neinsemnind ca trebuie sa le luam numai jucarii extrem de simple gen mingi sau masinute de lemn/papusi de cirpa. Ci insemnind ca trebuie sa lasam loc imaginatiei copilului sa improvizeze atunci cind se joaca, nu doar sa urmeze directionarile jucariei.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Gety, la noi nu va exista bebe 2. Eu mi-as dori dar sunt fff multe lucruri care ne-au determinat sa hotaram astfel. Voua insa va tin pumnii sa vi se intample minunea atunci cand va veti dori!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Sunteti tineri, orice decizie este reversibila.

Eu ce sa zic: merg pe 35, sotul cu 3 ani mai mare si inca nu mi-am luat gandul de la bb 2. Mai visez.
Stiam ca la o cura de slabire abia dupa vreo 2 saptamani se vad primele rezultate.

Eunice, corect!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Eunice, eu zic sa mergi pe mana baiatului tau cel mare. Daca el da semne ca e pregatit sa inceapa scoala, de ce nu?

Xandrutza, am 2 scaunele si o masuta din material plastic rosu, le-am primit de la o vecina din blocul mamei mele.
Maria e tare incantata de ele. Se aseaza cu mama mea la masuta si se joaca.

Maria e din ce in ce mai bine, multumesc lui Dumnezeu. Papa foarte bine, azi a mancat si 2 mere si 3/4 banana, 1/4 l-am papat eu. Are rosu in obraji, chef de harjoneala cat cuprinde....Sunt foarte multumita de cum este acum.

Mirabelac, am gasit Bronho..., mi l-a adus de la alta farmacie Dona, ca la mine in cartier nu aveau.
Am vorbit si cu dr. Mariei si mi-a recomandat cat sa-i dau.
Tu i-l dizolvai in suc? Ca de maine incep sa i-l dau si eu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

usor!

Ca vad ca v-ati retras la nani, sau sa vedeti meciul?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu sunt pe-aici, astept sa iasa sotul din baie sa fac si eu un dus si sa ma bag la somn.

Eloise, foarte interesant articolul! Intr-adevar jucariile care sunt acum pe piata sunt foarte tentante. Maria are si jucarii sofisticate dar si din celelalte. Acum insa inteleg de ce le prefera pe cele simple, si mai ales de ce prefera lucrurile noastre jucariilor ei. Eu sunt foarte incantata ca aici in Germania inca se mai gasesc jocuri de genul "Sa tesem frumos" sau jocuri din acelea cu o tablita cu gaurele in care bagi tot felul de tinte divers colorate si faci diverse imagini, etc. Iar pentru copiii mai mari se incurajeaza ffff mult jocurile de societate, care se joaca in grup, gen "Nu te supara, frate" si altele ff interesante si frumoase. Mie astea chiar mi se par foarte bune, nu izoleaza copilul in fata computerului sau a TV-ului ci il determina sa-si cheme prietenii acasa la o partida de..."De-a detectivii", sa zicem.
Gata, ma duc la nani ca mi se inchid ochii...Noapte buna!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Eunice, eu zic sa nu te grabesti cu scoala. Or sa aiba ei timp destul sa mearg la scoala. Eu zic ca la 6 ani e prea mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. E gata luta.

Eloise interesant articol, l-am citit aseara. Cred ca au dreptate. Daca stau bine si ma gandesc Cosmi nu prea are multe jucarele educationale. Are doar un telefon de la Fisher Pice dar nu prea a fost atrasa de el. In rest toata casa e plina de bebeloi, lego, papusi, plusuri, bucatarii+ accesorii, masuta + scaun, plastelina, carioci, creioane, carticele. Un laptop de exemplu nu cred ca ar atrage-o, a avut unul slabut ca dotare,cu care a dat de pamant imediat.

Gety Bronho ???? e vb despre Bronhovaxom....sau cam asa ceva? Am auzit la o vecina ca ii da baiatului si a fost multumita. Ma bucur ca Maria este sanatoasa si voioasa.

eloise legat de duciuri facute in casa iti recomand tarta cu fructe de la Xan....e delicioasa si poti pune multeee fructe la alegere.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la
Moni, ce haioasa Cosmi! Asa faceam si eu, cautam cadourile inainte de Craciun ca sa ia ai mei altele
Andra, multumim pentru link! Intr-adevar, mi s-a intamplat sa caut pe rafturi foarte mult cuburi de construit, de exemplu, si chiar sa nu gasesc. Ma bucur ca ai facut reteta mea, eu cu ea nu dau gres niciodata; in plus e si simplu de facut.
Gety, ma bucur ca Maria e mai bine. Mi-au placut scaunelele si masuta, eu nu prea am loc si pentru astea, dar la vara, o sa iau pentru fete, sa stea in curte, la aer.
Lexi, cum esti azi?
Cata, tu ce mai faci?
Fetele, Ramo e plecata? Nu mai stiu cand avea de plecat...
Noi mergem azi la vaccin...

Mergi la inceput

Monique_new, da, despre Bronho e vorba.
Am sunat dr. ieri, vorbisem si cu Mira si mi-a zis ca e bun, ca e imunostimulator, si mi-a recomandat urmatoarea schema: 3,5 mg. (atat are un pliculet) timp de 10 zile pe luna. Se administreaza 3-4 luni.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput