Bucurii de sept-oct 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
cata14 spune:
FETELOR, EU SUNT BINE. Am inceput sa nu mai am asa greturi dar oboseala nu ma lasa. Oricum acum am alta problema, daca nu e ok sarcina? Ca nu mai am greturi asa de pronuntate. Ma duc peste o saptamana si jumatate la ecograf si sper sa fie bine amandoi. deja am o burta vizibila si lumea ma cam intreaba la servici daca sunt gravi desi eu nu voiam sa spun pana la 12 saptamani.
Trebuie sa reincepem si noi operatiunea olita dar inca nu am gasit puterea sa ma lupt cu el.
Raportez ca am trecut pe lapte fara lactoza (multumesc de sfat beatrix)si suntme mai bine cu burtica.
In rest ... aici e o vara cam capricioasa cand e cald cand e frig. Azi erau 20 de grade dimineata ... f placut, mi se facuse chef de vacanta!!
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Desteptarea ....inviorarea ....
si o
luta calda.
Cata ma bucur ca te simti mai bine, cu siguranta bebelusii sunt ok. Poate a trecut perioada cu greturi.
Lexi sti ca aseara ma gandeam daca este vre-o posibilitate sa-ti trimit o galeata cu telemea Hochland.
( au scos si in varianta galetusa).
Discutie cu mandra mea dimineata in baie " Mami vrei sa faci pisu la olita" ....." NU ...ca am facut ieri la buni " 

1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neatza, moniq multumim de cafea
mi-e tare dor de Itzy. azi o sun pe mama ei sa-mi spuna ce e cu ea
cata14, iti doresc sa fii sanatoasa si sa fie bebicii bine
scumpik, imi era dor de tine
lexi, multa bafta in continuare. am primit mesajul tau dar nu am avut deloc timp sa-ti raspund, ma bucur ca ti-a ajuns pachetelul si nu mai pofti la Hochland, stiu, e tare delicioasa, dar baga niste branza light cu painica prajita, e mult mai sanatoasa ![]()
eu m-am hotarat sa ma duc la masaj si impachetari cu parafango+ciocolata
, am vorbit si cu medicul meu si mi-a zis sa nu mai pierd timpul, asa ca zilele astea ma "impachetez", abia astept sa vad daca va functiona, vreau sa dau jos sunca de pe talie si solduri, ca doar cu fitness si dieta, nu rezolv nimic...vreau sa slabesc in cm nu in kg si am inteles ca asta e cea mai buna solutie
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Fetelor unde sunteti????????? Chiar nici una?
Xan cum a fost la vaccin ?
1 Anisor
2 Anisori

Monique_new spune:
Lili succes cu impachetarile ....vezi sa nu papi prea multa cioco.
Eu pap chiar acum un kinder
.
Cum de nu mai sti nimic de Alina??? Eu chiar m-am mirat ca nu a mai scris de ffff mult timp. Sper ca sunt bine.
1 Anisor
2 Anisori

Monique_new spune:
Chiar nu am cu cine vorbi
......v-ati inzapezit toate. Am vorbit cu o matusa care lucreaza in Floreasca si spunea ca la ei ninge.La mine nu a ajuns nici macar un fulg 
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Saru`mana pentru cafea, Moni. Haioasa Cosmi ![]()
Va multumesc pentru grija, nu am mai apucat sa intru; la vaccin a fost ok, zic eu, a` mica a urlat en gros, in schimb nu mi-a facut febra deloc. Ce-i drept ii pusesem supozitor cu paracetamol, preventiv. In schimb a fost foarte mofturoasa, tare mult a marait asa ca ne-am pus pe plimbari.
Tanima iti doresc multa, multa sanatate!!
Cata, sarcina usoara in continuare! Poate te-au mai lasat greturile... Astept vesti bune de la echo.
Lexi, o sa te deranjez cu listuta cu snack-uri ceva mai tarziu.
Anca, succes cu operatiunea olita!
Lilina, ce bine ca ai de gand sa mergi la masaj si impachetari! Bravo tie! Toate meritam un asa rasfat din cand in cand. Poate afli ceva de Itzyshor...
Monique_new spune:
Ningeeeeeeeee!!!!!
Xan ce bine ca ati scapat de vaccin. Pupam bebelina curajoasa
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
soro, m-ai innebunit cu zapada asta, eu nu vreau sa ninga
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina soro, m-ai innebunit cu zapada asta, eu nu vreau sa ninga ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Ahaaaa deci stai pitita si ma lasi sa vorbesc aici singura

....sa nu se mai circule cu masinile 1 Anisor
2 Anisori