Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar il am pe Andrei acasa cu temperatura, nu l-am trimis la gradinita. Urmeaza o zi "de vis" iar cu Amandoi acasa. Ca Andrei desi avea 38.2 dimineata, tot pina in tavan sare prin pat. Of, de-abia se linistise si Raducu. Parca vad ca o luam iar cu muci si tuse la amandoi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gabitza, sanatate multa pufilor tai si nervi de otel tie
alysh, te-am visat azi-noapte, ii cumparai lui Vladut costumas de Mos Craciun

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Alysh, jos palaria in fata sotului tau...al meu vine asa obosit si rupt in doua ..frate si acasa tot de avioane vorbeste, ce piese au pus, ce defecte au gasit...am capu; cat hangaru'
am prestat pilaf si pui la cuptor. am luat hotararea sa nu mananc dulce decat duminica...sa vad cat ma tine

niatsa si cu lapte.
Stefany, esti tare daca te poti tine. De cand am nascut (ca in timpu sarcinii nu aveam din astea), am momente cand tremur, si iau ceva dulce sa imi revin. Probabil caderi de glicemie. De aia am inceput sa fac prajituri, ca astea in casa is mult mai bune decat cumparate.

alysh, si sotul tau e tare. Super tare. ce minuni vorbesti tu acolo... yamy yamy

despre iaurturi,si de fapt toate alimente cumparate: toate au euri. Mai multe, mai putine, etc. Normele alimentare impun sa aiba fie conservant, fie stabilizator, fie opresc ei cumva fermentatia, ca iaurtu homemade este mai acru altfel cel de magazin ar avea f. mic termenu de garantie . Dar probabil voi incerca si io sa fac, cum face mamaia: vas cu lapte cald si lasat la cald si acoperit (sa caut ulcica de lut, ca am una) si pun 1 lingura de la alt iaurt sau de smantana.
Sa nu credeti ca nu o sa mai dau nik cumparat, stati calme ca nu reusesc io sa gatesc tot ce face mamaia mea. SI daca exagerez, ajung la balamuc. Oricum la intrarea in comunitate va vedea de la altii, im magazin etc. Dar parca macar acu, cat sunt io acasa, si decid io parca ash incerca. SI asha soacra/cumnata s-au ratsoit lamine: cum sa nu dai copilului ciocolata? da ii dam noi! Ei, o sa iasa mult scandal pana vor pricepe ca prefer sa fie cum/cand vreau io, si sa fiu a dracului decat fraiera.

dordia esti tare. Munca, 2 baieti, casa, la 12 30 esti si pe forum? ooo... facem aici un grup de sustinere la fetele ce merita statui?

despre murdarit vbersus copil curat. Deci acu ceva ani, eram in grupu ala (parca mai era cineva aici) care comentam pe fatsa sau inm sinea mea: uite cum lasa copilu murdar, etc. Casa era luna, nu concepeam sa am o scama/vas nespalat/cada nefrecata. Stiti voi: CLeoManiaca. Sarcina nu ma lasa sa fac tot cum vreau, prafu nu l-am mai sters ca faceam crize urate de astm.....si am inceput sa ma temperez. Acum am casa vraishte cf standardelor trecute. Iar cand nascusem, stergeam cu ser fiziologic obrajorii fetei de 4-5 ori pe zi, sa fie curata. Cand s-a iritat pe gat, la 1 luna, si dr a zis sa fiu atenta ca mai curge laptik si poa de la asta e, ca asta sapa etc nu vreau sa va zic ce revolta a fo in mine. CUM??? CUPILU MEU SA PATEASCA ASHA ????NU E ADEVARAT!!! ei, cand am inceput diversificarea,porcaim tot. Am schimabt la primele mese body-u pe ea. De 2-3 ori, ca vai doamne, se murdarise. Acu m-am relaxat total, nu scapam de mozoliri, gresie/faiantsa decorata cu morcov, brocoli ce va mai urma. Mopul sta in bucatarie si e portocaliu . Poa sa se murdareasca. Am mashina de spalat. Si noi ne-am mozolit cand eram mici. A trebuit sa imi aduca aminte vara mea cum umblat descultsa la tsara si picioarele jegoase, ca daca ma udam, ma manca pieleaa....asha era jegu pe noi. Sau cum eram de dude murdare pana la urechi si pana la cot, sia poi frecam cu vishine, ca cica ies asha.
si mai am un exemplu. Mai fetelor, io si acu , al 30+ ani, mai scap supa pe mine, si am tricoul patat cu meniul. Ce sa cerem la astia mici?? se vor mozoli si cand le dam noi mancare, si cand vor incepe sa manance singuri. Am fo in vizita la 1 an, parintii ii faramitau peshtele. Si papa fata cu amandoua miinile, mai cadea pe jos, etc. De pe jos, culegeau caiinii lor. Au curatsat fatsa+miinile fetitsei, apoi au dus tavitsa de la scaun sub dush, si totul era ok. tot tre sa invete, ca invatsa acum sau peste 2 ani sau peste 5, de mozoleala nu scapati pana pe la 8-10 ani.
sa nu zic, stiti cum o hranesc pe fiica mea? ea are o linguritsa, pe care o roade, io am alta. ii trag un pic linguritsa ei, sa intre si a mea. SI deseori ma ajuta fifi, si scoate mancarea din gura cu linguritsa ei si mi-o proiecteaza mie.
Morala: nu am pretentiis a am copil ne murdarit la masa. Ma bucur ca mananca!!!
MissP, si io zic ca jozsaerika . La un copil degeaba ii ceri/ai asteptari. Oricum nu iese cum vrei tu. Ne e greu sa acceptam, stim, stim, ca nu e ca in grafic, ca nu e cum am visat, nu e ca la carte. Sa fie sanatos!!!. Ca restul si le face bebe cum vrea. Cat am luptat sa impun ritmu meu, sa fie bine cu papa/kk/nani//plimbatu. Nu a mers. Si nu o sa imi mearga vreodata. Cu caposhii (tauri, rac) sa nu te pui. Am 2 in casa.

Va pupez si va urez o zi minunata!!
P.S. azi incerc sa ies- de fapt tre sa reusesc sa ies. CU marsupiul macar.

Edit cu P.S.: pup si sanatate mare lui Andrei, pui de Gabitzam. Cand nu o mai fi e vioi -sa te ingrijorezi.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Cleo, eu am reusit sa-l feresc pe Andrei de dulciuri pina spre trei ani. Nici nu stia ce sunt, nici nu-i trebuiau. Doar ce mai faceam eu prin casa, placinta, chec, chestii din astea. Am zis ca atat cat pot il feresc, ca dupa aceea oricum da iama in ele.
Cand s-a dus la gradinita binenteles ca a aflat si ce sunt dulciurile. Din fericire nici acum nu exagereaza. Doar cu ouale Kinder ma zapaceste, ziua si oul. Noroc ca este doar putina ciocolata in ele. Si gasesc cate o jucarica din aceia din ou pe unde ma invart prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna dimineata!

Eu m-am trezit tare sifonata... De vreo 3 nopti Sara nu mai doarme calumea....

In plus de la faptul ca am pus la uscat rufe in camera e o umezeala teribila. Am sters la apa in geamuri... Vreau masina de uscat rufe! Cine are poate sa imi zica si mie daca sunt bune sau daca stiti ceva de ele?????? O sa facem mucegai daca continui asa...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cleo, eu am reusit sa-l feresc pe Andrei de dulciuri pina spre trei ani. Nici nu stia ce sunt, nici nu-i trebuiau. Doar ce mai faceam eu prin casa, placinta, chec, chestii din astea. Am zis ca atat cat pot il feresc, ca dupa aceea oricum da iama in ele.
Cand s-a dus la gradinita binenteles ca a aflat si ce sunt dulciurile. Din fericire nici acum nu exagereaza. Doar cu ouale Kinder ma zapaceste, ziua si oul. Noroc ca este doar putina ciocolata in ele. Si gasesc cate o jucarica din aceia din ou pe unde ma invart prin casa.

Mare lucru daca ai reusit asta... Sa te vedem si la Raducu , nu cred ca o sa mai ai acelasi succes, ca atunci cand l-o vedea pe Andrei o sa vrea si el .

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Oricum totul pina acum la Raducu a fost foarte diferit. Chiar daca am mai trecut inca o data prin toate. Sunt convinsa ca de cum o sa miste nitel Raducu o sa fie coada dupa Andrei peste tot. Ma astept sa mearga si sa vorbeasca mai repede. Cred ca inainte de 'mama' si 'tata' o sa zica 'Andrei'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Hai mai Miss, ca eu tocmai din calendarul tau m-am inspirat ca mi-a placut la nebunie (tu m-ai facut sa cumpar programul!) si m-am muncit cit am putut sa iasa macar pe aproape de frumos ca al tau - nu am reusit dar sunt multumita ca mai mult nu puteam... ieri am tiparit un exemplar - nu e chiar asa de frumos cum e in calc - nu sunt deloc multumita de hirtia asta hp, dar numai din asta am gasit...o sa-l tiparesc si pe al doilea si saptamina viitoare cind ma intorc la servici am sa-l si spiralez si gata cadourile pt bunice!!!

Andrada - pentru bubite merge amidon alimentar in apa de baie (gasesti Gustin de la Dr.Oetker) - e mult mai bun decit bicarbonatul - dar daca ti-a recomandata sta pare mai mult o dermatiota decit o ciuperca...oricum incearca bicarbonat si ceai de musetel in baia copilului si eu zic ca o sa treaca! Cit despre strabism vreau sa o contrazic pe Stefany - e drept ca exista strabism congenital care dispare in jurul virtei de 6 luni si o sa-ti spuna dr. daca despre asta e vorba, insa sa stii ca se recomanda "early intervention", adica pina in 2 ani, tocmai pentru ca are mai mari sanse de reusit - e posibil sa-ti recomande ocluzarea ochiului sau chiar de la 1 an, daca persista, ochelari... Eu am trecut prin asta la baiatul meu mare - din pacate eu nu am fost multumita de dr. peste care am niomerit la noi si am fost cu el la control si tratament in UK - pentru ca am intervenit din vreme, acum Stefan e apropae normal - s-ar mai necesita poate o operatie de corecte pur estetica, insa ne mai gindom daca e cazul sa-l chinui cu asta...Uite cum arata el la 6 luni si cum arata acum...e drept insa ca el are o forma pronuntata (care insa nu i-a afectat si vederea), ca urmare a situatiei de la nastere. ideea este ca e foarte putin vizibil acum (doar cind e obosit) si asta multumita dr. din UK care ne-a indrumat...

Monik - daca iti iei si uscator inseamna o alta masinarie in casa - cel mai bine iti schimbi masina de spalat si iti iei una cu uscator incorporat - stiu ca exista unele de la ariston sau indesit si fetele de la Odiseea cealalta care si-au luat sunt foarte multumite de ele! Nu stiu daca ai citit din urma - ti-am vazut pozele cu Sara-grasunica - e super-haioasa si cu tine tunsa - aproape sa nu te recunosc, iti sta tare bine!

Gabitzam - sanatate lui Andrei - vai de tine cu cei doi voinici acasa...

Apropos de mozoleala copiilor la mincare - si eu eram obsedata cind cu Stefan - il stergeam imediat, nu il lasam sa bage miinile in mincare, etc - urmarea - pina cind l-am dat la gradi si a invatat sa manince singurel - astepta sa i se dea in gura... Am tras invataminte din asta si am zis ca la Tudor nu mai repet greseala, pe cit posibil, desigur. Mai bine pun plastice in bucatarie si il las sa experimenteze cu mincarea... e drept insa ca nu poti scapa de asta prea usor asa ca si acum il sterg bine la gurita cind se mozoleste prea tare....

Hai ca m-am intins cu romanul...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Oricum totul pina acum la Raducu a fost foarte diferit. Chiar daca am mai trecut inca o data prin toate. Sunt convinsa ca de cum o sa miste nitel Raducu o sa fie coada dupa Andrei peste tot. Ma astept sa mearga si sa vorbeasca mai repede. Cred ca inainte de 'mama' si 'tata' o sa zica 'Andrei'.

cu sigurantsa, daa va zice mama, doar ca sa il sttrige pe Andrei. Frate meu a zis prima data Baba, si apoi la asociat cu o pers. Cu mine.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Lorich, cu tine incep ziua, mii de multumiri
Alysh mai ce sa mai zic, ai un sot...rarisim. Al meu nu gateste cine romantice, dar face omlete duminica dimineata pt toti 3...Dar asta e tot.
Gabitzam, muulta sanatate lui ANdrei, sa se faca bine urgent si sa nu dea si lui Raducu.
Miss, sper ca ati dormit mult mai bine
Stephany, Doloress, cit imi doresc eu primavara si vremea buna, dar cred ca voi..si mai si, dragele de voi cald de la noi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput