Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

din cand in cand mai apar si eu
diversificarea inca destul de prost merge dar perseveram...am descoperit ca dupa-masa pe la 5 accepta mai bine orice...dimineata nu prea are kef de papa solide ...i-am facut morcov fiert cu orez si parca i-a placut (10 linguritze)...am sunat-o si pe sora mea care a alaptat pana la 3 ani si 3 luni si totusi fata i-a fost o mancacioasa...si ea m-a incurajat sa perseverez...
marul nu ne place deloc...cerealele parca incepem sa le papam (5 linguritze)

legat de premergatoare si neamurile lor sunt si io contra

legat de somn...io m-am resemnat...cred ca Beatrice va fi cu somnu' ca si tac-su adica nu prea doarme bine ....Norbert e ca mine si doarme foarte...el de la 3 luni a dormit noaptea intreaga fara nici o trezire -exceptand perioadele de boala
eu in genere dorm cu ambii copii dar mai nou Norbert s-a mutat sa doarma cu tatal lui si pe Beatrice depinde cum am kef o pun sau nu in patut

miss din pacate eu nu sunt asa de priceputa in ale psihologiei ca si tine dar am citit multe subiecte de la cab.psihologic si eu zic ca trebuie sa incerci sa te relaxezi si sa nu iti fixezi "targeturi" + gandire pozitiva. Acum imi dau seama ...nu cumva ai facut depresie post nastere??? am inteles ca se poate face si asa tarziu la 6 luni.Sa iti povestesc cum am patit eu : inainte sa am copii dadeam si eu cu sfatul in stanga si in dreapta legat de cresterea copiilor -ce cauta la ei in mana telefon mobil, telecomanda etc.- mai apoi nu intelegeam cum sunt copii aia carora le curg mucii si si-i intand pe fatza si mama lor nu ii sterge...apoi copii cu crize de personalitate in locuri publice ...ei si am primit de la DD un baiat care mi-a dat peste cap toate teoriile mele si care a facut toate cele de mai sus si in plus inca .Alaturi de el am invatat sa nu imi fac planuri foarte rigide si sa trec usor peste "fetze murdare". Va doresc multa sanatate si nopti dormite

strabism...cica a avut si Norbert cand era mic aproape pana la 2 ani si s-a corectat de la sine se pot face exercitii

Noapte buna
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am aparut si eu pe ecrane, zi plina ,am avut grija de bebe, am fost sa comand tort frumos pt sf Andrei (pe Vlad il cheama in certif de nastere si Andrei) am fost si la cursuri si acum seara si la cumparaturi pt Mos Nicolae. Am cumparat o gramada de dulciuri pt tot familionul Am luat costum de MOs CRaciun sa-l deghizam pe tati! Si, bineinteles, am cheltuit o caruta de bani. FAra a lua mare lucru, de fapt. In fine, nu mai conteaza, sanatosi sa fim.

[Laurita, puuuuuuuuuuup si mie mi-e f dor, abia astept sa citesc postarile tale seara sa vad ce mai faceti! Saru'mana de incurajari, pur si simplu ieri am avut asa, ca o revelatie si am luat decizia.

Chinabulina, , ce sa zic, acum dupa ce am vazut ce-a zis si Cleo despre iaurtul asta imi vine sa-mi dau una peste ochi ca am facut o asa prostie. Azi i-am luat iaurtele de la HUmana cu fructe. Abia astept sa vad reactia.
Oricum in gral la noi merge tare greu cu diversificarea....

Doloress!

si nu in ultimul rand:

pentru ALRA

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

alra nastere usoara iti dorim si noi!

Miss nu stiu ce sa iti zic, Sebastian nu se trezeste cand il mut in patut.
Noi nu ne mai trezim peste noapte deca asa de maraiala sau mai nou de vise urate, il intorc pe o parte si ii dau suzeta. daca nu si nu, ii dau tzatza si adoarme.
De celelalte probleme, probabil s-au reactivat si pe fondul oboselii acumulate. Tu tot ai probleme cu somnul de atata timp.Recunosc ca si eu sunt pe pilot automat, adoarme el adorm si eu.

Cu mozoleala si eu am o toleranta mai mare dar nu ca mi-ar place ci pentru ca se irita daca il tot frec cu stersul. Incerc sa ii dau cat mai curat posibil mancarea dar se tine cu doua maini de lingurita si nu vrea sa ii dea drumul pana nu mananca singur. I-am dat azi suc de portocale cu canuta si a mers cat de cat. In rest nu a vrut sa manance mare lucru azi, nici solide nici lichide, nu stiu ce a avut. In schimb a vrut sa suga si la pranz si acuma seara. Ce o fi vrand si copilul asta, ba se intarca, ba nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

ma bag si eu ca musca-n lapte. dar nu ma pot abtine:
mai, fetelor, lasati copiii sa se murdareasca, nu fiti stresate si rigide, ca mai rau le faceti (si eu o stergeam la inceput dupa fiecare lingurita, mi se facea rau daca o vedeam murdara; dar incepea sa se enerveze si sa planga la un moment dat si gata masa). si a mea trage spre lingurita, vrea sa pape singura. si atunci i-am dat alta lingurita identica (dar curata). e cea mai fericita; incearca sa si-o bage in gurita si, cand casca gura, eu hap! cu lingura cu mancare ... si uite asa papam foaaaarte bine orice

gata, noapte buna!

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Alysh, poti sa faci iaurt acasa..eu asa as vrea sa-i dau.sunt contraindicatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

MMMMMMM, tocmai mi-a pregatit sotiorul o cina romantica, platou de creveti stropiti cu sos de usturoi, rondele de lamaie cu maioneza si painici dintr-acelea italienesti cu usturoi si mozarella......miam, o bunatate!!! plus un vin alb dulce delicios. Am un sot, sa-mi traiasca! Retetele le inventeaza in mare parte si intotdeauna ies la inaltime.

Stefany, nu cred ca sunt contraindicatii, n-ar avea de ce. Dimpotriva, iaurt facut in casa, ce poate fi mai natural si sanatos?

Chinabulina, sunt de acord cu tine. Eu il las pe Vlad sa se murdareasca pe toata fatza, ii intra piureul de legume si in nas, urechi, pe frunte, pe par, la sfarsit de tot abia il spal. Si asa sunt stresata ca nu mananca cum trebuie si duc un adevarat razboi cu el cat suntem la masa.....asa ca partea asta cu murdaritul o las pe ultimul loc.

Va puuuuuuuuuup. Noapte buna!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Alysh, jos palaria in fata sotului tau...al meu vine asa obosit si rupt in doua ..frate si acasa tot de avioane vorbeste, ce piese au pus, ce defecte au gasit...am capu; cat hangaru'
am prestat pilaf si pui la cuptor. am luat hotararea sa nu mananc dulce decat duminica...sa vad cat ma tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare din nocturna!

Eu iar am ajuns tz de la servici...si abia acum va citesc...

Ms mult fetelor pt primirea calduroasa. Credeam ca m-ati uitat...dar vad ca nu.

Gabitzam eu nu imi fac probleme ca stiu ca e ok. Dar...Stefan la 6.5 luni spre 7 avea echilibru mult mai bun...dar se pare ca Tudor e un pic mai micutz si e complet diferit. Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos.
Mihaser perfect de acord cu tine. Nici nu ma gandesc sa il fortez in vre-un fel. Le va face toate la timpul lor...chiar daca asta inseamna mai tz decat altii.

Referitor la subiectul cu intoarcerea la servici...va dau perfecta dreptate. Daca va permiteti stati cat mai mult cu puiutii. Din pacate la mine nu s-a putut datorita datoriilor mari facute pt casa si masina a tb sa ma intorc la job..si regret nespus fiecare progres, fiecare grimasa pierduta atat din viata lui Tudor cat mai ales a lui Stefan care are mare nevoie de noi...dar asta e si tb sa ma impac cu ideea ca....nu am alternativa. Noroc ca sunt vecina de scara cu ai mei si ii stiu pe flacai pe maini bune.

Simona...sanatate muuulta ca stiu ca aveti nevoie.

Despre iaurturi...eu inca nu i-am dat dar la Stefan i-am dat Jogobella ca asa am considerat si ca e dintre putinele, daca nu singurul, care nu are atatia aditivi si porcarele prin el (asta daca se respecta ce scrie pe el)

MissP...accept si floricica dar si rosiile. Asa e....ma consider o norocoasa ca nu am avut nici un fel de probleme cu nici unul dintre ei. Pe Tudor il culc in jur de 22.00 si il trezeste mama pe la 10.30-11 dimineatza. Apoi dupa bibe mai baga un somn pana pe la 13-14, apoi papa supa si mai trage un pui intre 16-18 apoi fructele...si il tin eu treaz cu greu pana la 22.00 sau il mai las si ne mai fenteaza cu o ora de somn. Sincer si eu ma uimesc de cat de bine doarme, mananca si cat de cuminte e. Ptiu sa nu ii deoci (apropos de cioara)

Gata fetele ca maine de dimi tb sa zbor la munca...so Noapte buna tuturor si multi

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany unde stai? Eu stau pe malul apei si a fost azi un vant aici ca te lua pe sus. Asa ca nu am iesit, pana la urma o sa mergem acum pe seara la cumparaturi cu tati. Si al meu vine terminat de la servici si oricum in bucatarie nu se baga niciodata, deci
Alysh te invidiem! Suna tare bine ce a facut el acolo.

Miss nu cred ca terapeuta a vrut sa sune ca un repros, nimeni nu te poate forta sa simti intr-un anume fel. Simti si cu asta basta. Totul este sa constientizezi tristetea, s-o traiesti si sa incerci sa remediezi situatia daca sta in puterile tale. Din pacate, eu zic ca s-a adunat oboseala la tine, eu nu dorm de vreo cateva nopti si deja imi vine sa iau pe cineva la palme. Deci nu cred ca poti fi vesel si fericit cand esti terminat de nesomn. Totul e sa-ti pastrezi calmul si sa speri ca vor veni si vremuri mai bune, sa incerci sa traiesti momentele frumoase la maxim.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Alysh, ... offff, acum imi trebuie creveti
stefany, buna chestia cu dulciurile in weekend, sau duminica. poate asa reusesc si eu, ca stiu ca totusi e voie, dar nu toata ziua
eu inca nu i-am dat iaurt, dar ma duc azi la medic si intreb. azi am de gand sa-i dau broccoli. sunt curioasa daca-l mananca...
noi azi ar trebui sa facem vaccinul de 6 luni si sper sa nu-mi faca febra sau alte alea... acum doarme, mititica, iar eu bantui forumul,ca m-a trezit tati

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput