Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, marturisesc ca nu am incercat cu leganatul, dar problema mea este ca tablia patului e foarte tare, eu nu dorm pe perna si iti dai seama ca m-ar rupe daca m-as intinde asa, cocosata, sa-l legan pe David. Oricum, saru’mana de idee, dar nu prea e aplicabila la mine si pe de alta parte ma si tem sa incep cu leganatul fiindca in curand vreau sa-l pun in camera lui si mi-e sa nu se obisnuiasca sa adoarma leganat, fiindca – sa bat in lemn – pana acum adoarme mereu exemplar, singur-singurel... Zilele astea probabil ca a fost marait si a plans noaptea si din cauza ca era infundat, dar nu mai vreau sa-i dau picaturi din alea Nasivin, ca ii usuca mucoasa... By the way, pediatra imi zicea ca ea in locul meu nu i-ar mai da asemenea picaturi, ca e prea mic pentru ele. Aha, dar ca sa i se injecteze aluminiu si mercur nu e prea mic, nu? Si pana la urma cu ce-l desfund la nas? Cica sa-i picuram lapte de la san in nas, l-am trimis pe Bogdan dupa pipeta la farmacie, sa incerc in seara asta si metoda asta...
Doloress, eu am remuscari cand il las pe David pe paturica de activitati 25’, daramite sa ma duc la servici, cred ca as muri... Dar asta e o mare problema a mea, perfectionismul cu care ma biciuiesc extrem...

Lorich, EXACT LA FEL e si la noi, am observat asta! Cand apuca sa doarma pana la 1, se mai trezeste la 5 si la 7, invariabil. In schimb, de fiecare data cand se trezeste inainte de 12:30, e crima si pedeapsa toata noaptea Ma', ai nostri or fi siamezi virtuali

alra, si de la mine fara numar

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

seara buna, fetele. Abia acum reusesc sa scriu si eu un mesaj din amintiri, reconstituind tot ce m-a lasat mirci sa citesc in timpul zilei. acum doarme pe picioare, sper sa termin mesajul...
Alysh, iubita mea, ai luat o decizie ff buna, nu te mai stresa si cu servici si cu master si cu grija lui bb ca nu e cazul sa ajungi la Balaceanca. Eu si fara master si tot nu ma incumet sa bag serviciu.In plus, nici o bona nu-mi sta cu bb pana la 9 seara! Lasa sa ne plimbam si noi la anul, batem parcurile cu baietii, abia astept...ah, ce daca se vede ce e in valiza, asta-i tot farmecul! mi-e dooor de tine!
Alra si de la noi incurajari, am vazut poze, m-au apucat nostalgiile Nastere usoara!
Nicole imipare rau ca esti racita, sper sa nu ia si bb David!!Sanatate multa!
Adriana ce poze suuper cu fetele, ce scumpice sunt amandoua si ce misto aveti amenajat pt ele, ti-am mai spus eu odata ca mi se pare super spatiul ala de joaca din cuburi
Miss, si eu tot in pat cu bb, ma intreb daca va dormi vreodata la el in patut...cand era mic toata noaptea dormea in brate la mine, eram mai mult neom decat om, de pe la 3 luni am avut curajul sa-l pun in pat cu noi. si zic merci chiar daca doarme cu tzitzi in gura..
Mihaser nasol ca trebuie sa faceti sedinte de masaj...dar sa se vindece Eli, nu mai conteaza cum! Parerea mea e ca e f util sa ne spuneti si noua ce aflati de la pediatri, asta e si scopul acestui forum. Mie mi-a adus o prietena un premergator, voiam sa-l folosesc pt scurte perioade de timp, cand facea baiatul 8-9 luni si se ridica inpicioare, dar cred ca renunt definitiv la idee.Pot trai si fara!Mai bine sa fiu impacata cu mine!
Cleo vreau sa vad si eu puloverul, varianta finala! intr-adevar e misto!sa-l poarte sanatoasa Maruca!
Socrate ce frumos e Edvin si cum isi cauta el muzica preferata printre CD-uri! hihi
Iulia am vazut clipul cu Mufi...chiar ca are dreptate Miss ce rabdatoare esti cu ea sa se mazgaleasca pe toata fata., eu sunt maniaca, il sterg tot timpul, nu-l las sa apuce lingurita, sa nu dea pe el, pe jos...etc...cred ca mi-o trece cand o sa manance numai cu conditia sa faca varza in jur!
Ralu_t chiar ma intrebam unde ai disparut! Imi pare rai ca nu papa Tudor...ce pot sa-ti spun, eu nu am variat foarte mult atata vremre cat nu da semne ca s-ar plictisi. Ii fac aceeasi supita, am adaugat de o sapt spanac si rosie pe care nu o pasez, iar dimineata para si mar. Parca cu branza nu mai papa asa mult ca inainte, poate trebuie sa se mai obisnuiasca...incearca sa-i dai mai mult timp acelasi lucru, sper sa-ti mearga!
Andrreutza sanatate multa fetelor. Ce sedinte de remodelaj, da-ne detalii, plllsss
Leeloo foarte reusit calendarul, mi-a placut la nebunie, ai niste superbi de baietei!
Dordia, Onyx bine ati revenit!
Onyx vazut pozele, frumoasa familie!
Belleane, groaznic sa ajungi cu bb in spital! sanatate multa!
Lorich pai sa ramai fara calculator pe ploaia asta...cand singurul nostru contact cu lumea e DC-ul, asta e crima curata!
Sper sa nu fi uitat pe careva, ma duc la spanacul meu ca vreau sa termin, i-am congelat lui bb, e mai sigur cumparat de mine de la tarani decat din pungi de la supermarket..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Iulia am vazut clipul cu Mufi...chiar ca are dreptate Miss ce rabdatoare esti cu ea sa se mazgaleasca pe toata fata., eu sunt maniaca, il sterg tot timpul, nu-l las sa apuce lingurita, sa nu dea pe el, pe jos...etc...cred ca mi-o trece cand o sa manance numai cu conditia sa faca varza in jur!

Ufff, ce bine ca nu sunt singura maniaca. Eu ii sterg orice picatura de laptic care-i curge la coltul gurii cand ii dau bibe etc. Si sunt constienta ca ar trebui sa ma relaxez, dar am prea multe constrangeri interioare in ce ma priveste pe mine, nu stiu daca va putea sa ma invete el sa ma relaxez.

Ca sa va dati seama cat de tare ma stresez si singura, zilele trecute ii scrisesem terapeutei un mail de disperare, sa ma descarc si eu, ii spuneam ca as vrea s-o sun, sa facem o sedinta telefonica, dar efectiv nu am o ora cap-coada pentru mine decat cand doarme David (si ora aia nu o stiu dinainte cand e, iar de multe ori trebuie sa mananc in timpul ala). Ea mi-a lasat mesaj pe robot, incerca sa ma consoleze: "Imi pare tare rau ca nu va puteti bucura de bebelusul dvs. asa cum ar trebui" - ei, in mintea mea intortocheata si in sufletul meu asta chinuit chestia asta a sunat ca un repros

Vai de capul meu... mai devreme m-a bufnit plansul in baie, m-a tinut Bogdan in brate... Ma duc sa mananc ceva si ma culc, acum ii da Bogdan bibe si e adormit...

Noapte buna, fetele mele!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am venit de-afara, vreme bunuta, 4 grade...
pierdut somn, gasitorului recompensa...

Mergi la inceput

Miss si eu la fel cu firisoarele de lapte care curg, imediat bavetica sub el,
Se si enerveaza uneori. Noapte buna, maine o zi mai buna!! multi

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Acum in sfarsit aveam si eu nitel timp si ati disparut toatele!
Stefany profita de vremea buna..noi azi am stat inchisi ca a plouat si tare nasol e.
`alina_anto tu ce mai faci, pe unde mai esti??

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Andrada, nu e prematur sa mergi la oftalmolog? multi beblusi au strabism, eu stiu ca pana la 2 ani nu e recomandat sa se intervina...
Miss, imi pare rau ca treci prin clipe atat de grele cu David..m-a marcat si pe mine mesajul tipei
Violet eyes, nu cred ca e nicio problema cu fetita ta,nici al meu nu e mare ridicator de cap. totusi doctorul il apuca intr-un anume fel si imediat hopa sus..discuta cu doctorul
Cleo, m-ai distrat cu cantecele tale..fi/miu rade in hhote cand ii citesc in franceza...sa fie de vina accentul?

Mergi la inceput

Reallaura, profitam , inca e bine, ma intreb ce-om face la -20 ca Iusti adora sa stea afara.
i-am pus pe limbuta niste para si i-a placut asa mult..o lingea saracul de zor, abia astept sa ne dea doctorul unda verde la papa adevarata...

Mergi la inceput

nu stiu daca s-a scris...azi e Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor. are si acatist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Bratafel ne-a dat o crema si mercurocrom, o zi ii dau cu una o zi cu cealalta si mi-a zis sa ii pun in apa de la baita bicarbonat de sodiu! La fel si cu hainutele in apa in care le limpezesc sa pun bicarbonat. Oricum el are multe bubite si pe burta si pe spate si se intind pe urma pe tot corpul, asa mi-a zis doctora! La tine poate fi altceva nu cred ca ciuperca, oricum dute la doctor ca sa fii linistita !!!! Abia astept sa ii treaca ca ma termina!

Stefany ma duc doar ca sa se uite la el ca nu se problema de a interveni, chiar si doctora mi-a zis asta!

Mergi la inceput