Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
doloress, si io cant fiica mii la masa. Si ea rade de mine, si ii curge din gura... cat despre imbracat, stiu ca imi aprind paie in cap, dar daca ii pui o bluzitsa mai grena/mov ce are? numai floricele sa nu aiba. O verisoara de a noastra are fata si baiat. Baiatu a purtat haine de la sora. Adica la 1-2 ani, costumashele de iarna cosmonaut a avut si el ce a ramas: roz si mov. Acu are aproape 4 ani si meshter mare cu ciocan si cuile ce le fura.
Am terminat ploverul. Credeti ma pe cuvant ca e cea mai faina creatie. Ca acumulatorii m-au lasat, si cei de schimb probabil i-a fol. tati la telecomanda, tastatura, mouse, mai stie el ....
fiica mea deja nu ii mai place singura. Cat stau cu ea in camera, pot sa fac ce vreau. Conversam: io: aaaa, ea: aaaa, ea: ei, io: EI, si tot asha. Ies pe usha incepe UAAAAAAAAA. UA UA uA. HAHA.
pA PA.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alra/alra.jpg)
alra spune:
cleo, mi-am luat barza!! am fost ieri la magazin si mi-am luat o barza de plus ca sa o pun in geam cand oi naste (cand oi naste???). aici se pune un barzaune de lemn in fata casei cand se naste un copil.
da intre noi fie vorba am zis ca asa poate oi forta mana berzii de adevaratelea sa vina si la mine
am fost ieri la dr - dilatatie 3, col inca lung dar moale, cam la fel ca saptamana trecuta. am dat inclusiv zapada din fata casei si ...NIMIC
pentru divertisment iaca niscaiva poze cu zapada de pe 2006-2007-2008 (toate cele 6 ore): http://good-times.webshots.com/photo/2238647810103625916exbOlZ
multumesc tuturor pentru urari de bine chiar e o surpriza placuta sa mai vad din cand in cand una din voi la mamici de nov-dec 2008
ALRA 38+
Vacanta cu Laura in Romania
chinabulina spune:
pentru alra
sa ne dai de stire!!!
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Ah fetelor scriu repede cat nu incepe fi-mea sa zbiere iar. Oooof nu stiu ce are ca vrea numai in brate, sa te joci cu ea......... Partea proasta e ca iar ma doare capul (am observat ca nu pot sta mult timp cu capul in jos, ca se lasa cu migrene, de la rahi anestezie, cred, ori daca nu, atunci seamana durerile astea ca doua picaturi de apa cu cele pe care le-am avut dupa nastere) Of si as fi vrut si eu sa dorm acum la pranz cu fata dar asa greu a adormit, bineinteles ca m-am enervat si din cauza asta, cred ca am probleme cu mansarda, nu suport sa o aud plangand... Ma enervez cumplit, nu pe ea, Doamne Fereste, doar ca nu suport sa o aud ca plange. Whatever. Vad ca scrieti nene nu gluma!
Alra ce dragut si din partea ta sa treci pe la noi sa ne updatezi!!! Dragutz obiceiul cu barzoiul de lemn de la voi de acolo. Hai ca mai ai putzin,
Miss ce rau imi pare sa te aud ca te chinui asa cu somnul lui David. Scuza-ma, sper sa nu fiu stupida cu intrebarea asta: Ai incercat sa il legeni noaptea cand plange? Eva plange si ea daca nu reuseste sa adoarma si imi pun o perna pe picioare si o legan si ii cant incet. Si incet incet se calmeaza si adoarme la loc. Nu stiu, poate de aia plange, ca nu poate adormi. Eu am zis mereu ca nu o sa fac abuz leganand-o dar uneori e singura solutie. Rareori mai adoarme singura cum facea cand era mica. Pupic si tie Lorich,
Despre premergator, si noua ne-a zis ortopedul "nu" ptr ca a zis sa nu o fortam, ca ea e grasa si se poate cracana daca o ridic in picioare prea devreme. Sa o las pe ea sa se ridice, atunci si corpul ei va fi pregatit sa faca fatza efortului. Dar jumperul ala pe care l-am vazut zilele trecute m-a terminat! Maine i l-as lua! Dar bineinteles ca m-as interesa inainte sa o pun in el.
cleo, felicitari Marei ptr masa de legume!!! Incet incet o vom vedea ca pe Mufitza mancacioasa! Bafta maine la fructe. Eva e ca ma-sa, fructele nu ii plac dar legumele da! Dar cum nu e dupa ea, papa 130 grame de fructe dimineata.
Belleane, ce rau imi pare ca aveti probleme...
Nu mai stiu ce sa scriu ca am uitat.......
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Andrada79 spune:
A venit si pediatra la noi si ce sa zic am aflat si sursa bubitelor ! Cica e o ciupercuta care ne va tine cam 2 luni ca trece greu. La-m imbracat prea gros si noaptea l-am invelit bine bine cu calorifele la maxim, adica la o temeratura de 24-25 de grade si cum la noi in casa este si fff mare umezeala .......am ajuns sa avem bubitele astea! Imi vine sa ma impusc cu grija mea de al infofolii!!!! Acum asta e dar mor de ciuda!
I-am facut si vaccinul si am ramas socata pt ca la prima intepatura nu a plans deloc dar la a doua s-a suparat rau! Oricum nu a mai fost ca data trecuta asa plangacios!
O sa ne ducem si la oftalmolog pt ca avem strabism. Ne-a recomandat doctora unde sa ne ducem. Chiar sunt curioasa sa vad ce zice mai ales ca de o saptamana ii lacrimeaza si un ochisor!
Offff scap de una dau de alta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Alra nastere usoara! Vazut pozici, bravo mami curajoasa la dat zapada!
Cleo a propos de nenea care e in somaj, pai nu am eu atatia bani pe luna sa-i dau lui ca bona, cat ia el somaj ca e inginer constructor si aici in Canada cei din constructii 6 luni (vara) muncesc si 6 luni (iarna) intra in somaj si freaca menta (sau mai fac cate ceva la negru) Si le convine de minune, ce crezi, somajul nu e deloc neglijabil. In plus, nu prea-l vad eu pe post de bona ca e un domn bine asa.
Alysh bravo pentru decizia de a ramane acasa! Si eu la fel gandesc, se vede ca suntem in aceeasi zodie Nu vreau prin asta sa se inteleaga ca as condamna mamele care se intorc la lucru, zic numai ca e o decizie foarte personala, depinde de fiecare. Si nu se poate deloc generaliza. Bebele are nevoie de o mamica linistita si impacata cu ea insasi, daca mami se simte mai bine intorcandu-se la servici si se intoarce vesela si fericita la bebe, atunci e OK. Eu recunosc ca as suferi ca un caine la servici si m-as intoarce cu o gramada de remuscari la bebe si el ar simti imediat. Si asa acusi sunt nevoita sa ma intorc, in iunie 2009 si deja mi-e groaza, dar noi nu avem de ales, concediul de maternitate e doar un an de zile. Si la cate credite avem, nu-mi permit sa ma las de servici. Il las cu socrela si ma cam strange in spate, ca ea e foarte posesiva cu bebe. Apoi din noiembrie 2009 la gradinita
bratafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 A venit si pediatra la noi si ce sa zic am aflat si sursa bubitelor ![]() ![]() ![]() I-am facut si vaccinul si am ramas socata pt ca la prima intepatura nu a plans deloc dar la a doua s-a suparat rau! Oricum nu a mai fost ca data trecuta asa plangacios! O sa ne ducem si la oftalmolog pt ca avem strabism. Ne-a recomandat doctora unde sa ne ducem. Chiar sunt curioasa sa vad ce zice mai ales ca de o saptamana ii lacrimeaza si un ochisor! Offff scap de una dau de alta! ![]() |
referitor la bubite -are si Bianca 2-3 bubite pe gat si pe manute de ceva timp. Ti-a dat pediatra ceva pentru cipercuta? unguent? am sa ma duc si eu cu bebe la doctor sa vad exact.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Adidana13 spune:
nu v-am mai scris de mult...asta nu inseamna ca nu va citesc!!!
Ralu_t, stai linistita, suntem mai multe in clubul copiilor nepapaciosi...pe al meu il convisesem sa ia ceva-ceva piure de legume, dar in amestec cu iaurt. Azi a fost ziua cu NU VREAU!!! Imediat dupa legume am incercat niste cereale, crezand ca trecerea de la acrisor la dulce o sa permita introducerea intre cele doua buzite bine stranse a catorva lingurite anemice. N-am reusit...alta data, acu' mama papa cereale cu banane, ce n-am facut cand eram mica
Miss P, eu tot asa dorm...cand adoarme mai profund, il debransez si doarme vreo 2-3 ore neintors...dupa care urmeaza iar bransarea, pentru cca 30 min...si iar debransare...si uite asa isi face somnicul, de pe la 20,30 pana pe la 6,30...Nu mai spun ce pozitii incomode am, vai spatele meu, dar ma gandesc ca peste 10-15 ani o sa-mi fie tare-tare dor de puiucul meu si ia-l de unde nu-i! Dar macar raman cu o amintire frumoasa de la el: durerile de spate!!!
Dupa ce am vazut jumper-ul ala, am luat legatura cu o prietena din SUA si am pus-o sa-mi caute...nu la 650 lei, cum sunt pe aici, ci cam la 50 $.Acum, dupa ce v-am citit postarile, stau si ma intreb daca nu il iau degeaba.
Va pup si sanatate puiutilor bolnaviori. Mi-e imi e cam teama sa-l scot afara, prefer sa stam cu geamul deschis si imbracati mai binisor...din cauza umezelii.
Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Alra nastere usoara! Vazut pozici, bravo mami curajoasa la dat zapada! Cleo a propos de nenea care e in somaj, pai nu am eu atatia bani pe luna sa-i dau lui ca bona, cat ia el somaj ca e inginer constructor si aici in Canada cei din constructii 6 luni (vara) muncesc si 6 luni (iarna) intra in somaj si freaca menta (sau mai fac cate ceva la negru) Si le convine de minune, ce crezi, somajul nu e deloc neglijabil. In plus, nu prea-l vad eu pe post de bona ca e un domn bine asa. Alysh bravo pentru decizia de a ramane acasa! Si eu la fel gandesc, se vede ca suntem in aceeasi zodie ![]() ![]() Doloress si bulina Patrick (29.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick |
doloress, io ma gandeam la nenea sa il lasi 1 data pe sapt, 3-4 ore, sa zicem sambata. Sa ieshiti si voi la un restaurant si o plimbare. Adica nema plimbare, ca la voi e Canada. Cat despre gradi, io sunt pentru. Boli oricum ia. La 1 an, la 2 ani, adushi de fratele mai mare, dar oricum ia. Si cu cat se imunizeaza mai tarziu, cred ca boleshnitsile is mai nasoale. Pe de alta parte, la Patrick e mai delikat, ca e prematur, si ti se face parul pe coloana drepti numai la ideea asta.
Ca bonus la discutiile "ce cadou sa iau", o sa cumpar cate un shal/fular. Punct. Nu stiu de unde (da' cred ca de la Big, poa de la tarabe ca am remarcat ca au unele lucruri asemanatoare ca in Unirea, si de 2 -3 ori mai eftine
![](icon_smile_big.gif)
alra, de mult timp noi te urmarim. Vorba lui Simonix, Big Brother. Cam de pe la sapt 34-35 de sarcina, la tine, io te urmaresc. E buna o barza la casa omului. Acu, io te sustin moral si cu inducerea. Avant parametri clari dispusi spre o nastere usoara: varsta de sarcina atinsa, ecograf f. optimist, a 2lea cupil, col pregatit, bebe angajat, io zic ca nu ai de ce sa dai inapoi. Dr stie ce zice. Si din pct meu de vedere mai bine nashti un cupil mare in sapt 39 decat unu si mai mare in 42. Nu neaparat ca dimensiunea implica o dificultate marita, dar ca noapte de noapte iti rozi urechile si te gandeshti la prostii. Sau pinguini. Oricum te pupam cu mult drag, toate si
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
welcome bec adidana. Pup la pui! hai ca trecem noi si peste diversificare. Vin dupa aia altele... cacalau.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Adidana eu cred ca asa au ei perioade cand nu vor sa pape. Ca al meu acum doua zile, mai sa-mi ia lingurita din mana, deschidea gura larg, vesel nevoie mare, orice-i dadeam. Si ieri nimic, a refuzat tot.
Cleo eu am vrut sa-l dau de la 1 an la gradinita, cum fac toti copii pe aici insa la spital mi-au zis ca ma sfatuiesc sa astept pana pe la un an jumate. Adevarul e ca pare un voinic, nu mi-a facut odata febra, nu a racit decat o singura data cu mucisori si atata tot, in rest nimic nu a avut. Insa taica-su, la fel prematur, si la varsta lui respectabila de 30 de ani raceste toata ziua, cum intra in contact cu vreun virus sau cum umbla putin mai dezbracat.
Eu cica invat de zor pentru cetatenie, copilul e cuminte pe covorasul de activitati, insa eu tot pe DC imi fac veacul