Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ramona80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 ramona, superba salopetica de craciunel...sa ne dai poza cand o sa facem editie speciala de craciun cu toate mladitele si toti mugurasii imbracati in hainute festive de craciunei. fetelor, ia uitati aiiiici Micutza mea gurmanda ![]() ![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii ![]() ![]() ![]() |
Iulia, sigur ca va dau poza.
Cat despre gurmanda ta am ras cu lacrimi iar Victor se uita fascinat la Mufitza si ii spunea ceva, dar nu stiu ce. Sunt sigura ca Mufitza ar fi inteles.
![](pupic.gif)
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
socrate spune:
Deci raportam si noi. O noapte grea monser, piticul a visat urat cred, ca a inceput sa tzipe asa ca o ora am stat cu el ca vroiam sa il pun inapoi in pat si se agata de mine cu niste ochisori disperati asa ca l-am tinut in brate si i-am dat tzitzi asa ca a adormit in final.
Acum m-am chinuit jumat de ora sa il adorm la loc.
Ieri am ajuns la 3 mese solide ca nu prea mai vrea laptic ziua. Dimineata si seara reusesc sa ii dau dar ziua...numai solid.Am facut suc de portocale si i-am dat din canuta, ca din bibe nu vrea cu lingurita ii curge din gura si tot asa.
In fine, am reusit sa il conving sa ia cateva gurite.
Referitor la jumper si premergator, noi avem un jumper din ala de agatat de usa si am de gand sa il folosesc cand va sta in picioare iar premergator vom primi de la o prietena dar avem de gand sa il folosim numai putin cat sa imi vad de unele trebusoare. Cica asa e recomandat sa nu il folosesti mult, asa mi-a zis si medicul.
iulia83 spune:
miss, saru-mana..
are cineva un photoshop sa puna pe rapidshare??? pliiiiizzzzzz..multzam anticipat
as scoate de pe torrent da nu am cumparat inca antivirus si mi-e sa nu bulesc iara calcu' The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
mihaser spune:
Cleo pai noi doua sigur suntem sperietoarele forumului pe probleme ortopedice!
Andrada jur ca nu de jumperul vostru am vrut sa ma iau. Mi-am adus aminte ulterior ce incantata erai cand l-ai primit si crede-ma si eu mi-as fi dorit unul ca sa-mi fac fata balerina! Probabil ca am avut un ton mai grav pentru ca eu de cate ori intru la medic imi spune fara premergator chiar inainte de buna ziua. Si ortopedul mi-a spus acelasi lucru. Bineinteles ca am si eu cunostinte care au folosit si premergatoare si jumpere si au copilasi perfect sanatosi, insa io prefer sa suflu si in iaurt!
Si apropo de iaurt si pediatrul meu mi-a spus fara Danonino...a zis ca pot folos Zuzu ca e mai natural.
Va pup pe toate! Multa sanatate bebelusilor bolnavi!
cleo78 spune:
, si acu sparie-te , mihaser!!
deci ce fac io: termin asta . O terminasem, si cand sa o imbrac pe fiica mea, o maneca mai lunga si mai stramta. No, daca tot am atse foarfec si altele la indemana, am desfacut juma de maneca sa o fac mai larga si cat cealalata. Deci pe principiul cine face si desface toata ziua are ce face, Cleo sparie lumea si mai ales cupilu
si sa laud fata: a mancat la 10 cam 50-60 ml de supica, acu i-am mai bagat 100ml si san completare. Ce fifi draga am. La 18 cereale..... de miine inlocuim micu dejun cu unul adevarat, si anume FRUCTE. Ca sa pot sa adaug mai colea si bazuka-branzuca.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Miss eu ma incadrez in grupul celor care tocesc parchetul noaptea, la noi e asa: Robert se culca la 21.00, deci fix-fix, apoi urmatoarea trezire e pe la 1 sau 2 noaptea, foame mare, papa de parca stie ca-i criza economica; apoi il pun in patut, pe burta, pana atinge patutl scoate un ragait de-l scoala si pe ta-su, apoi se mai trezeste la 5 si se repeta treaba. Apoi la 7.00, tot asa fix, fix, incepe sa tipe, chiuie, semn ca nu mai sta in patut, il iau in patul noastru si continua sa ciripeasca si noi cu genele lipite ne trezim usor.
Daca dintr-un motiv anume se trezeste prima trezirea la 12, atunci e mai urat, adica urmeaza 2,4, 6 apoi 7 fix.
Partea buna e ca eu am invatat sa ma odihnesc la maxim chiar si daca el doarme jumatate de ora si partea si mai buna e ca el nu se trezeste cand il pun inapoi in patut, adica se trezeste dar readoarme fara scandal.
Eu citesc ce scrii tu acolo si nu-mi dau seama ce problema are Daviducu, adica bibe ii dai, colici nu mai sunt, gazele ar trebui sa le"rezolve" singur... auzi, cum sta el patutul lui, are loc cat vrea? Ca la noi s-ar putea sa fi plans Robert in carut, dar urlete urate rau, si din cauza ca nu mai incapea in carut.
Pup si vreau si eu sa aud de o noapte buna si odihnitoare, da?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
bratafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona80 Aaaaa, si mai vroiam sa spun ceva. Era cineva care spunea ca are in camera copilului 27 de grade. Puteti sa va suparati pe mine, sa aruncati cu rosii, cu cartofi cu ce vreti, dar eu tot va spun, ca asta e boala curata.In toate cartile de specialitate scrie ca nu trebuie tinuti copii in camemre supraincalzite. Temaperatura optima pentru ei este la 18-20 de grade si 22 de grade atunci cand ii imbaiem, sau ceva pe acolo. Si va dau si un exemplu. Prietena mea a nascut cu o luna inaintea meape 4 mai. Cand m-am dus in vizita la ea avea 25-26 de grade in camera, la insistentele soacrei si ale mamei. Mi-a parut foarte rau atunci ca nu i-am spus de acest lucru atunci, dar nu voi mai face aceeasi greseala din nou.. La o saptamana dupa aceea s-a internat cu bebelul care facuse bronhopneumonie. A stat vreo 2 saptamani in spital cu el. De atunci nu-l mai infofoleste. Eu merg pe principiul, cum imi e mie asa il tin si pe el. Acum asa face si ea si n-a mai avut nici cea mai mica raceala. Multa sanatate. Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 |
Eu am in camera 18-20 grade iar la baita un grad, doua mai mult. Bianca nu mi-a racit nici o data, multumesc lui Dumnezeu. Cred ca este suficient. Am obs ca daca este prea cald nu mai doarme bine si se si supraincalzeste - bubite.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Miss nu poti sti daca la diversificare se vor rezolva problemele cu somnul, din pacate. Al meu de cand e diversificat nu mai doarme cum dormea. Azi noapte iar s-a trezit de vreo 2 ori, apoi dimineata la 4.30 era foarte in verva, desi l-am adormit tarziu, pe la 11 noaptea, eu m-am culcat si l-am lasat pe Gabi sa-l adoarma. NU mai stiu ce sa zic, unde e bebele meu care se trezea numai odata pe noapte?
In plus de ieri a intrat in febra somaleza, nu mai papa nici mancare si nici lapte formula. Vrea numai ia tzatza, insa sa ma muste ca ii ies dintisorii si musca si trage de vad verde in fata ochilor. Offf! greu! Dar trec toate si cand o sa aiba 15 ani si o sa ma dea afara din camera lui o sa zic Unde-s vremurile alea cand stateai numai agatat de mine?
Socrate ce baiat mare ai tu acolo! Si are o privire asa de inteligenta si contemplativa! Un frumos. Sa stii ca aici iti recomanda sa-l inveti incet incet cu canita de la 6 luni. Pentru ca sunt multi copii care raman dependenti de biberon. II vezi si la 4 ani cu biberonul dupa ei. Deci se recomanda cu cat mai repede il inveti cu canita cu cioc, cu atat mai bine.
Adriana ai doua fetite superbe! Annika degaja atata veselie si pofta de viata! Nu-ti mai trebuie nimic cand te uiti la zambetul ei! Cum s-a adaptat Lara la gradinita?
Bellane of! imi inchipui prin ce-ai trecut. EU am stat cu Patrick in spital aici unde ai toate conditiile si asistentele se poarta cu ei de parca ar fi copii lor, si tot a fost naspa, dar in Romania mi-e groaza cand ma gandesc. Pupam micuta sa se faca bine si sa stea departe de spitale de-acum inainte!
Ralu cum ziceam mai sus, nici al meu nu mai vrea sa pape de ieri. Vorbeste si parlamenteaza si scuipa mancarea, apoi o da in plans, incat renunt. Si eu ii cantam si ii bagam in gura cand radea si nu prea aprecia el manevra. SA vezi cum ma cearta mai apoi ca l-am pacalit. NU stiu ce sa zic, eu perseverez si incerc in fiecare zi, insa daca plange nu insist.
Cleo superba bluzita mov, e culoarea mea preferata. Mereu am vrut o fetita sa o imbrac numai in mov (urasc culoarea roz). Mai ales ca de acuma creste baiatul si nu mai gasesc hainute simpatice de baietei. Cele mici mici sunt frumoase tare, insa pe masura ce cresc vad numai uratenii, niste culori inchise si deprimante, nu se compara cu hainutele de fetite.
bratafel spune:
BELLEANE insanatosire grabnica bebelului!! sa va dea Dumnezeu multa sanatate.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
violet_eyes spune:
Buna mamicilor!
Am si eu o printesa de 5 luni,pe care le-a implinit duminica,si am o intrebare pentru voi. Fetita mea nu isi ridica capul singura cand sta la orizontala, in rest cand o pun pe burtica sta cu capul ridicat,nu tot timpul,dar oricum in tine pentru un timp,iar il mai lasa jos.Nici intre perne nu am pus-o, nu vrea sa se agate de maini s-o ridic,cand vreau ea ridica bazinul.e posibil sa existe vreo problema in dezvoltarea ei?
Va pup!