Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada79 spune:
leelooasa este cu strabismul. Eu am avut cand eram mica si au fost ani de zile in care mergeam la doctor de 2 ori pe saptamana pt exercitii si stateam cate 20 min cu ochii in aparat apoi iar....stiu ca era un chin pt mine. Doctora mi-a zis ca e un strabism usor si se poate indrepta dar cel mai bine e sa il vada acest medic ca oricum pana la un an e recomandat sa se citeasca odata fundul de ochi. Abia astept sa vedem ce ne zice! Mai dar frumos este baiatul tau, o sa franga multe inimi!
Legat de ciuperca mi-a aratat doctora (ca eu chiar nu vazusem si l-am studiat o gramada)niste cerculete pe pielea lui, ca o floare. Se vad cu lupa mai bine. Eu nu vedeam decat bubitele! Mi-a explicat ca asa sunt ciupercile sub forma asta! Acum sper sa treaca repede si multumesc pt sfat ca e binevenit. Oricum ii dau si cu mercurocrom si inca un unguent. Mercurocromul este rosu si la fel sunt si hainutele lui si mainile mele si ale lui tati care il tine! E rosu tot pe burtica si pe spate si e asa innebunit cand imi vede mainile rosii, ii place! Uff sper sa treaca repede!
Cum faci cu colajele? Nu stiu cum sa le pun pe aceeasi pagina cu calendarul! De unde sa iau calendarul ca si tipizat ca apoi sa inserez colajele in el???? Aaaa si unde le duci la legat?
Gabitzam insanatosire grabnica!
Azi facem 6 lunite! Pupa mama printul ei frumos!
socrate spune:
Mai dragele mele eu nu stiu ce se tot freaca bb noaptea. 
il apuca plansul de ti se rupe sufletul.
Si incerc sa il linistesc fara sa il iau in brate. Saracutul de el. Cine stie ce viseaza.
A vrut sa suga azi de dimineata, dar musca ca un pitbull 
dupa a doua muscatura nu i-am mai dat. L-a busit plansul. Uoff. Si eu care i-as da cu mare drag, dar nu am cum ca doare rau cand musca.
Cred ca e o problema de dinti...dar nu se vede nimic. Zau daca stiu.
Poate stiti voi cum se manifesta.
Legat de mancare, ieri nu a vrut sa manance mai nimic. I-am facut si mamaliguta cu branza si putina smantana, i-am facut si legume cu carnita, nimic. Dimineata cu maaaari rugaminti am reusit sa ii dau merele cu avocado.
Azi vreau sa ii fac spanac. Auziti fetelor dar un pic de good old fashion gris cu lapte? acu ca am trecut de 6 luni, nu mai e problema cu glutenul. Sau orez cu lapte?
Ce-i drept i-am taiat ieri in bucatele mai mari carnita si mi-a facut urat ca si cum ar vomita tot timpul. Cred ca inca nu e pregatit.
In schimb i-am dat suc de portocale cu cana, desi s-a strambat la suc, ideea ca isi tine singur canita i-a placut. Curgea peste tot, ajungea si in gura, in fine o mare debandada. Eu dupa ce mananca il spal un pic pe fata, gura si gat, ca altfel e lipicios si se irita.
cleo78 spune:
socrate, la noi e clar dintii. AM MAAARE NOROC ca ies cei de jos, si ca ma protejeaza cu limba. Aud cum frencane la jucarii cu gingiile, nervoasa, tot asha, maraiim prin somn, ii dau suzeta si o roade pe toate partile, nu cea corecta, bineinteles.....probabil de la ei o fo si un pic de diaree, si problemele de diversificare. Inca nu au crapat gingia, dar se vad clar, 1 din incisivi se vede prin piele, cu denivelari, varfuri, celalalt e doar ca o pata alba si umflata.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Hello,
Fetelor, imi pare bine ca ati vorbit despre subiectul curatenie vs murdarire, eu sunt undeva pe la mijloc, adica nu sar la prima picatura de lapte, dar ma gandeam ca nu l-as lasa acoperit de morcov sau ceva de genul. Ei ..uite ca mi-am dat seama ca asa e mai bine... sa simta dom'le mancarea, nu sa ajunga vreun tipicar de-al curateniei, cam ca ma-sa. [;D]
In prvinta strabismului , chiar daca este mare sansa sa treaca singur la 6 luni, eu nu am vrut sa risc; Robert are putin si dr. nu mi-a zis sa-l las in pace, deocamdata picaturi tonice pt ochi si nitel calciu... oricum sigur nu trebuie lasat pana la 2 ani, e cam mult.
Gabi imi pare tare rau sa aud ..ufff, ma gandesc automat la Duducu mic.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
Andrada LMA Puiului tau drag, sis a scapati repede repede de ciupercuta nesuferita!!!Cred ca va e tare greu.
Socrate..of, imi pare rau, nu stiu ce sa zic, totusi ce pot sa-ti spun din experienta mea cu cei 2 e ca nu m-au muscat niciodata de la durerea de dinti, ci atunci cind au fos tsuparati. Amindoi la fel, cind nu aveam suficient lapte (eu nu ii dau lui Matei la 2-3-4 ore, ci destul d edes mai ales cind stam in casa si uneori doarme la san. EI si bineinteles ca uneori nu e lapte destul si nu curge din prima, trebuie sa traga de citeva ori bune ca sa simt ca vine laptele. Ei, de multe ori, cind e obosit il enerveaza asteptarea asta si musca, trage de tzitzi)
Acuma cu glutenul eu l-as tine pina la 8 luni, nu 6, nu e de glumit cu intoleranta la gluten. Eu nu i-as baga inca gris cu lapte sau mamaliga. De ce nu incerci totusi cerealele cu lapte pt supa 6 luni?? Ca nu e mare diferenta de gust.
si nopti mai linistite
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
violet_eyes spune:
Buna fetelor!
Pot sa ma alatur si eu voua?Am un ingeras nascut pe 23.06.2008.
Cum si copiii vostri sunt de-o seama,vroiam sa va intreb ceva. Fetita mea nu isi ridica capul singura cand sta la orizontala, in rest cand o pun pe burtica sta cu capul ridicat,nu tot timpul,dar oricum in tine pentru un timp,iar il mai lasa jos.Nici intre perne nu am pus-o, nu vrea sa se agate de maini s-o ridic,cand vreau ea ridica bazinul.e posibil sa existe vreo problema in dezvoltarea ei?Ai vostri se ridica singurei?
Va pup
mi_bebelina spune:
Buna diminmeata si de la noi!
Offf, maraita a mai fost fata mea ieri....am zis ca n-o scot din casa dar pana la urma pe la 17.30 am iesit cam o ora si a fost bine. Socrate, si eu m-am tot benoclat prin gura fetii sa vad poate o fi vreun dintisor...n-am vazut nimic. M-am spalat bine pe maini si am varat un desht in gurita si ce crezi......avem un franjurel la gingiuta, s-o pupe mama pe ea. Azi cand a plecat sotul la serviciu, m-a pupat, mi-a urat sa am o zi buna, sa am grija de mine, de Deliuta si......de DINTISOR! ca doar face parte din familie acum![]()
Andreap, Simonacip, Nicole...
puii bolnaviori.......cum se mai simt,sunt mai bine?
Alish, ce bunatati face sotiorul tau.....

Si al meu face, n-am ce zice
Deliutza Broscutza
gabitzam spune:
Aici in Baneasa trage o burnitza inghetata, ca o pudra. S-a pus nitel pe masini si acoperisul unei case de se vede de la mine.
Lori, si eu ma rog sa nu incep iar cu raducu, ca inca nu-i trecuse de la cea dinainte. Cred ca facem o vizita la cabinet dupamiaza cu amandoi.
Raducu s-a prins in sfarsiiiit ca se poate intoarce, de pe spate pe burta, si tot exerseaza
Si ajunge pe burta si nu mai stie sa se si intoarca la loc, sta ce sta si cade cu fata in cearsaf si se enerveaza si plange. Dupa ce l-am intors de cateva ori, m-am saturat si l-am pus in leaganul lui, sa se uite la Andrei cum tzopaie ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Da, nasoala vreme...citeva luni grele vor fi astea...SI astea cu sarbatorile, mai treaca mearga, mai o vizita, mai un eveniment, etc, dar din ianuarie pina prin martie...

Mateiut e deja mai bine, tuseste rarut, dar miine sau simbata merg la un control sa vedem dc mai suiera...Pe 17 decembrie avem serbarea la gradinita, vine si Mosu...Apoi vacanta d epe 22 pina pe 5, sa vezi atunci cu amindoi acasa...Bine ca mai sunt si zile libere, mai sta si sotu...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
POstam si noi vesti proaste: iar mi-a facut 38 febra.
Mai dar nui inteleg ce sa fac, nu stiu unde gresesc.
Acum si sotul meu lucreaza in spital, chiar pe sectia de ORL, asa ca poate imi mai aduce de pe acolo.
imi vine sa mor. Pai o tinem tot asa de vreo luna de zile...bine ca am apucat sa-l vaccinez ca ne-a prins intre episoadele de raceala.
I-am pus un supo cu paracetamol si la 16:30 avem programare la Medicover. Parca si tusea de vreo 3 zile, e drept, rar, iar sotul spunea ca s-a inecat si eu vroiam sa cred.
sa vedem ce ne da doctorul azi.
Am pus toate caloriferele din casa pe 3, sa fie temperatura constanta, el e in manecuta scurta, dar tot transpira si uda finetul sub el.. Il sterg pe cap, il mut pe uscat, chiar nu-l neglijez...nu mai stiu ma depaseste. vreau sa faca 10 ani sa scap[ de stres!
Gabitzule snatate si lui Andrei! Sper sa nu ia Raducu.
Alysh mmm, ce bunatati...pai nu ne intalnim si noi odata in 4 sa ia si al meu lectii de la sotul tau? POate cine stie, mai bucatareste si el ca eu nu mai fac fatza![]()
Leeloo, mama ce diferenta intre okisorii lui Tudor la 6 luni si acum. Se face un barbatel frumos, cu okisorii aia migdalati si darji! ![]()
Socrate mie mi-a spus pediatra sa aste3pt pana la 8 luni cu glutenul...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE