Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 6
magdutza24 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!SI SA O TINEM TOT ASAGabi te rog sa o treci si pe prietena mea Cami cu Tony ca i ai uitat.
va pup pe toate si abia astept sa ne vedem
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
eladea2005 spune:
sa va spun si eu ce simt cand ma uit zilnic la ingerasul meu:
sunt mereu recunoscatoare lui DD ca mi-a daruit aceasta minune, acum n-as concepe viata fara el si n-as vrea sa traiesc fara el....
el e sufletul meu, e aerul pe care il respir, el e inceputul si sfarsitul....
nu stiam ce inseamna dragostea de mama pana nu l-am avut, si nici nu mi-am inchipuit ce sentimente se pot naste odata cu mogaldeata care iasa din tine...
Doamne da-le sanatate si o viata lipsita de griji tuturor copiilor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca.b spune:
AMR 2 ZILE!!!!!
mai e un pic pina a petrecere. mai fetelor, eu n-am inteles....scriem numele pe cadouri? pt ce? si cum il scriem, pe interiorul hirtiei de impachetat? pe care o folosim a sa aiba bebeii ce rupe? ca ziceati ca nu punem cadoul in pungutze...no, pe mine m-ati pierdut la faza asta...ca nu pricep care-i rostul...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
imediat si imi vine galusca acasa.ufff ce lunga e ziua fara ea,cand sunt cu ea o zi intreaga ma gandesc ce bine ra fi sa i-au si o pauza de vreo ora...dar cand nu e cu mine atatea ore e f nasol.am facut de toate,curatenie,ordine,ceva de papa,scris pe poze de unde sunt,anul si data...deja chiar ma plictisesc.
ancab scriem ca sa stim fiecare de la cine am primit cadoul,sa fie o amintire...si legat de impachetat sa aiba picii o activitate in plus de-a rupe hartia
ada ma bucur pt Sara mica ca e mia bine...voi veniti la party?
aa...si referitor la 3 fetite cu numele Sara.a mea e si Alessia
ioana...mami de sara
anca.b spune:
pai si daca rup picii hirtia, cum mai stii de la cine ai primit cadoul?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
salutare
a mai trecut o zi si se apropie marea petrecere a pitiiclor
abia astept sper sa nu intervina nimik
ns ce are al meu copil de cateva zile numai plange , e marait nu vrea sa pape, dpdv clinic e ok insa cred k is maselutele si devine marait , reactii nu a facut, poate din cauza siropelului de la homeopat, ns chair
tare rau imi pare sa aud k sunt bolnavi copilasii , de multe ori zic k mai bien am fi noi bolnaviori sau sa ne doara in lokul lor , mai ales k nu iti pot spune exact ce ii deranjeaza.
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
HAI CFR!!!!!!!!!!!!!!
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b pai si daca rup picii hirtia, cum mai stii de la cine ai primit cadoul? Anca si Stefan (13.01.2008) www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Te uiti inainte sa rupa hartia. In alta ordine de idei...Anca, cum ajungi la Big, te duce Ovi?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
am aparut si eu putin,hihi.
-ma puteti ajuta va rog, asa ca la blonde sa-mi spuneti fara sa radeti de mine, cum ajung la big?din manastur.
deci nu trebe sa-i imbracm foarte gros pe pitici ca e ok acolo temperatura?
elenutza-mersi de pampersi,hihi,cei mari ca mi-i aduci la chef.
inca odata va intreb, vrea careva lapte praf topfer nr 3 o punga?ca la piti nu-i place, e neinceput, pacat sa-l arunc.
noi bine, in afara de faptul a s-a trezit piti noaptea trecuta pe la 1 fara ceva si pana la 4 nu a vrut sa doarma, nu stiu ce avea,nu pangea numai ca nu dadea semne de a vrea sa doarma.poate a dormit mai mult dupa-masa si de asta,hihi.ma duc sa ma culc ca-s rupta.va pupi dulce
Meli+Timea-Larisa
velenamaria spune:
buna seara,
multumim de sfaturi....pe langa dermatita asta pacatoasa sunt cam suparata ca de ceva vreme nu mai prea am laptic si a trebuit sa-i dau lui edi si lapte praf..acum incepe sa faca nazuri la tzitzi..el care iubea tzitzi. nu stiu de ce sunt asa de afectata ...sper sa-mi treaca repede.
in weekend o sa pun poze noi cu edi...e asa de mare. umbla tare bine si face tot felul de prostioare. acum cateva zile a tras un baietel de haina si l-a trantit pe jos....asa prost m-am simtit. mama lui parea destul de iritata...si parca n-ar fi suficient..acum 3 zile era sa-i dea cu o matura in cap...tot baietelului respectiv.( matura o lasase femeia care face curat in bloc sprijinita de gard). sunt mereu cu ochii pe el si e suficient sa intorc capul 2 secunde ca si gaseste ceva de "lucrat"
legat de lapte praf...ce lapte praf le dati copiilor? eu am luat nestle 1+ .habar nu am cum sta treaba cu laptele praf. cat timp poate sta in sticluta ? adica daca nu-l bea tot imediat poate sta asa o jumatate de ora si sa-l bea dupa aia? sau daca suntem plecati? ufff cu tzitzi nu erau problemele astea...
noapte buna.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni