Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello, hello

pe mine sa ma iertati dragele mele, dar de cd cu serviciul n/am vreme nici sa respir.

noi cred ca vom ajunge in jurul orei 18 vineri.mai sunt mamici in aceeasi situatie? sa nu venim la spartul petrecerii. la 16,30 cu niciun chip nu putem veni, ca pe la 17 mi se va pune pe urlat de somn, ca stiu eu ce am la casa...

inca ceva vroiam sa va mai intreb..daca stiti ceva despre dr. stomatolog Moise Rares...mi/e vecin, mi/ar fi f. comod sa ma duc la el, dar sper sa fie si ok ca profesionist.

magda,multumesc mult!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO nu stiu nimic de dr Moise ,n am auzit de el ,poate sa fie un f bun profesionist
ANCA B e mai frumos sa stim din partea cui e cadoul
poti sa scrii numele pe cutie ,daca e vreo jucarie ,sau pur si simplu sa lipesti o hartiuta cu "dedicatie"
ELENA draga poate din cauza maselutzelor o fi asa marait dragu de el
VELENA eu ii dau Milumilu de 3 ori pe sapt ,ii mai dau si lapte de capra si de vaca
MELI multum mult mie nu mi treb lapticu

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, ce intrebi tu acolo? Cum se ajunge la Big din Manastur? Pai Big e in MAnastur. Big e vis-a-vis de cabinetul Medstar, acolo unde e ginecologia. E o cladire maaareee, dar nu cred ca scrie Big pe ea
Nu stiti cum pot sa schimb semnatura?

Ioana mama de Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, n-ai mai fost la Big? NU stiu ce reper sa iti dau, pizzeria Montana, piata Ion Mester vis a vis. Locul de joaca e sus la etajul 3, urc pe scarile rulante. Acolo e foarte cald, e suficienta o bluzita subtire sau un body cu maneca lunga.

Anca, eu zau ca nu inteleg unde te-ai pierdut? Am hotarat de comun acord sa impachetam cadourile si sa scriem in interior numele.

Victo, veniti cand puteti, va asteptam cu drag, dar probabil ca tombla va fi totusi mai la inceput sa aiba copiii ocupatie.

Alex, bine ca ati scapat de vaaccin. Am auzit si eu de epidemia de oreion.

Co, ce faceti, mami?

Elena, sigur sunt maselele, asa a fost si Sara saptamana trecuta si acum are 3 masele noi!

MAINE PUN SI LISTA ACTUALIZATA, E PE CELALALT LAPTOP.
Somn usor, ce pacat de CFR!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Buna fetelor
caut un ORL-ist bun pt fiu-mio.are polipi si vreau sa-l duc la un medic bun ...dr de familie mi-a zis sa-l duc la pedi 1 ....acolo sunt 3 medici si nu stiu nimic de niciunul. poate aveti voi informatii despre dr ENE, MIHUT sau PAVELEAN? sau poate stiti alt medic care are si cabinet particular? ca mi-e groaza de stat la cozi in spitalele de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Arleena, eu de Mihut am auzit numai lucruri bune. Pe ceilalti nu ii cunosc.

Gabi, pai tombola se va face inainte sa vina toata lumea? Si cei care vin mai tarziu ce fac cu jucaria lor? Raman cu ea?

Velenamaria, poate il convingi pe Edi sa revina la ganduri mai bune fata de tzitzi. Mai ales ca vine iarna si i-ar prinde bine anticorpii si lapticul.

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Gabitza draga! Iti dorim sa fii fericita, sanatoasa, bucuroasa, iubita!!! si sa ai numai satisafactii si impliniri alaturi de familia ta frumoasa si sa incanti in continuare oamenii pe care ii intalnesti cu prezenta ta!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Am intrat si eu sa urez La multi ani!!!Si sa ii multumim Ramonellei ca poate daca nu era ea nu se deschidea acest subiect!!!

Imi pare rau sa aud ca sunt o gramada de copilasi bolnaviori!!!Multa sanatate tuturor!!!

Elenutza vreau sa-ti spun ca imi place tare mult modul tau de gandire legat de raceala copilasilor!
In primul rand nu cred ca era vreo mama asa de inconstienta sa mearga cu copilul bolnav la petrecere!

Legat de sentimentul de a fi mamica,este ceva atat de profund ca nu as putea descrie in cuvinte!!!Este darul cel mai de pret oferit de Dumnezeu!Poti sa fii cel mai bogat om de pe pamant,sa ai vile cu piscine,avioane ,elicoptere ,etc,dar daca nu ai un copil esti un OM SARAC!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani Gabi!
Sa fii sanatoasa, fericita si o mama perfecta pentru copilasul tau minunat!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! CU FERICIRE ITI DORESC SA RAMAI LA FEL DE FRUMOASA, SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE MINUNATA FAMILIE .

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput