Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,
IN VIATA SA AI DE TOATE,
IMPLINIRI, BANI SI IUBIRE
MULTA, MULTA FERICIRE!!!!!
Sa ajungem la 100 de ani si sa povestim la fel ca si acum despre nepoti si stranepoti...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velenamaria buna seara, multumim de sfaturi....pe langa dermatita asta pacatoasa sunt cam suparata ca de ceva vreme nu mai prea am laptic si a trebuit sa-i dau lui edi si lapte praf..acum incepe sa faca nazuri la tzitzi..el care iubea tzitzi. nu stiu de ce sunt asa de afectata ...sper sa-mi treaca repede. in weekend o sa pun poze noi cu edi...e asa de mare. umbla tare bine si face tot felul de prostioare. acum cateva zile a tras un baietel de haina si l-a trantit pe jos....asa prost m-am simtit. mama lui parea destul de iritata...si parca n-ar fi suficient..acum 3 zile era sa-i dea cu o matura in cap...tot baietelului respectiv.( matura o lasase femeia care face curat in bloc sprijinita de gard). sunt mereu cu ochii pe el si e suficient sa intorc capul 2 secunde ca si gaseste ceva de "lucrat" legat de lapte praf...ce lapte praf le dati copiilor? eu am luat nestle 1+ .habar nu am cum sta treaba cu laptele praf. cat timp poate sta in sticluta ? adica daca nu-l bea tot imediat poate sta asa o jumatate de ora si sa-l bea dupa aia? sau daca suntem plecati? ufff cu tzitzi nu erau problemele astea... noapte buna. www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni |
legat de laptele praf, eu citeam ca poate sta maxim o ora preparat in sticluta, dupa care il arunci....eu cel putin asa procedez...
daca merg undeva si n-am conditii de incalzire a apei, fie imi pun un termos cu apa fierbinte cu mine, fie (daca sunt cu masina) imi pun incalzitorul de apa, care se conecteaza la bricheta din masina... nu e asa greu, te obisnuiesti..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
elenuta23 spune:
puisor ramane valabi sa iti aduc carticica
arlena parerea me a e k dr Capusan e tare priceput, acum e director la spitalul clujana insa are cabinet si pe grigore alexandrescu
astept sa termine drago s de stat pe olita si sa pelcam sa cumparam hartie de impachetat , carticelele de colectie iar apoi la 2 merg la cosmetica yuhoooooooooooo
big sa mai numeste winmark scrie mare pe el, peste drum de pizzeria montana de pe izlazului nu ion mester
legat de sentimentul de mamica , este cel mai frumos si mai pretios sentiment pe care il poti trai intr-o viatza, daca nu esti mama parerea mea k existi.cuvintele sunt prea putine pt asemenea sentimente
copilul pt mine inseamna drgaoste, viata, speranta, traiesc a 2 oara copilaria prin ochii lui cei sclipitori, e unic. nu ma gandeam k o sa ne schimbe asa radical viata , avem pt ce trai, e o binecuvantare venita din cerde la Dumnezeu.
cum zicea si andreea poti sa ai detoate dar daca nu ai un copil esti sarac, cunosc multe cazuri cu bani fulll insa nu au un copil.
viata vine asa, te nasti , te casatoresti , plantezi un copac, faci o casa si copiiiiiiiiiiii k e cel mai minunat dar din lumea asta
va pupik si va doresc o zi placuta cu soare
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
puisorul spune:
Elenuta, daca nu ii prea mare deranjul imi cumperi si mi eAdevarul si maine iti aduc banii? Ca pitica mea doarme si mai repede de 12 nu putem iesi afar si nu il mai gasesc
LA MULTI ANI GABRIELA!!!Multa fericire si tot ce iti doresti!!!
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
neata!
Adriana, insa nu stiu sigur cum ajung la big. daca ne duce Ovi va luam si pe voi, ok? mai vorbim miine legat de asta
ElenaMaria, lapte praf poti sa-i dai de care accepta copilul. stefan a papat NAN (si inca mai papa). dr mi l-a recomandat pt ca cica are cel mai mare continut de fier din astea care sint pe piata...insa poate sa constipe.
laptele praf eu l-am mai tinut in sticla, chiar si doua-trei ore, cu conditia sa nu se atinga bebe de el...daca si-a bagat boticu' in laptic, max jumate de ora.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
GABRIELA
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Gabi, nu-i nici o problema. daca asa s-a hotarit de comun acord, eu scriu numele pe hirtia de impachetat, pe interior. daca are cineva rabdare sa adune bucatelele de hirtie si sa reconstituie numele nostru, dupa ce isi desface piticu'/pitica darul...no problem.
sa mai faca si parintii un puzzle, nu? sa nu ne plictisim.
Asa, si inca o intrebare: la ce ora e tombola? ora 17-17.30 e bine? sa apuce lumea sa vina...noi la 16 papam...pina ne imbracam si ajungem sin celalat capat de oras, va dura un pic.
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, GABI!!!!
Anca, mai vorbim maine...nu m-am decis inca daca venim.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
LA MULTI MULTI ANI GABI DRAGA SI TOT CE TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Adriana, sper sa se faca bine papusa mica si sa puteti veni! .
Am impachetat cadoul!!!! Yeee!!! abia astept ziua de miine. sper sa fie toti copilasii sanatosi si veseli.
Alex, Puisorul, ca parca voi mergeti mai des, sint mai ieftine jucariile la Carrefour? ca parca am vazut ceva reclama...
Povestea Nasterii