Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
Nico, tati al nostru va veni, nu de la inceput, dar va ajunge si el. Sigur ca poate veni si surioara lui Andrei.Da, citisem si eu despre ROR, totusi sa pui in balanta si faptul ca ai baietel si oreionul e f periculos pt el.
Ioana, am tinut si din hainele Sarei, dar nu chiar toate, multe primisem si de la sora mea, asa ca periodic donez hainute.Scuze ca uitasem de prietena ta, stiam eu ca mai era cineva, dar nu imi aminteam cine. Sanatate Sarei!
Anca, nu am mai scris odata la subiectul acela???
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
soanso spune:
gaby au raspuns atunci doar doua-trei mamici!acum ma gandeam ca fiind moment aniversar sa scrie cat mai multe mamicute de la acest topic!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
velenamaria spune:
buna mamici...
poate ma puteti ajuta. edi are dermatita de contact( pe gat , sub barbie) si se extinde..e ff urata. am fost la doctor si ne-a spus sa nu-i mai dam pe el nimic cu metal, fermoar, catarame...nimic pe cap care se leaga sub barbie. e foarte greu ptr ca nu mai avem cu ce sa-l imbracam..eu nu prea circul prin magazine si nu stiu daca se gasesc hainute groase din bumbac..fara fermoar....sau cel mult fermoar de plastic daca exista. nici nu stiu unde sa caut. poate cele care mai umblati prin magazine puteti sa-mi dati un sfat. eu am fost doar prin cora si prin polus dar nu m-am uitat dupa astfel de hainute sau caciulite care sa nu se lege sub barbie. avem multe caciulite frumoase dar il irita la gat..iar cele gen fes nu-i stau pe urechi. nu stiu nici cum sa mai ies cu el afara. uff uf
ii leg in jurul gatului o batista mai mare ca sa pot cat de cat sa-i inchei hainuta sau salopeta fara sa-l irit...dar tare mi-as dori sa-i gasesc ceva hainute care sa nu-l irite.
acum face tratament si daca nu indepartez sursa iritatiei o sa-i apara din nou. poate aveti vreun sfat care sa ma ajute....
avem body, bluzite si pantalonasi de bumbac..problema e cu hainele groase. nu avem voie nici piele sau lana...
pupici
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
velenamaria spune:
daca tot am timp...scriu si cateva randuri legat de ceea ce a propus Soanso.
copilul inseamna tot ptr mine.nu cred ca exista ceva care sa ma faca mai fericita decat sa-l stiu bine, vesel si sanatos. un zambet de-al lui imi ajunge sa uit de toate micile neplaceri ale vietii.
dragostea de mama = ceva ce nu trebuie sa lipseasca niciunui copil.
as fi vrut sa fiu ceva mai profunda sau poetica dar nu stau prea bine la capitolul vorbe...cuvinte...s.a
pupici tuturor.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
puisorul spune:
Velenamaria, imi pare tare rau pentru Edi. Nu stiu sa iti zic unde sa cauti hainute, dar nu ar fi mai simplu sa ii faci niste baticuturi din panza sau in ca e mai subtire? Le legi la gat sub hainute si gata. Si va fi si sic
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
sara2007 spune:
eu iarasi singurica...ma cam plictisesc deja..tot ma facut curat si ordine..dra deja sunt satula.as face altceva si nu stiu.nici n-am chef sa mai dichisesc prin casa dulapuri...etc.
copilul pt mine inseamna viata,inseamna tot universul...o parte mare din mine.este cel mai frumos cadou care m-i l-a oferit D-zeu si pt care Ii multumesc din tot sufletul.
multumesc de urarile de a se face Sara bine,sper din tot sufletul sa ne zica dc ca putem veni,si in primul rand sa ne primeasca maine sau poimiane dim ca era cam ocupata cu vaccinari.sper sa nu ratam sansa asta asa de frumoasa.ar fi culmea...doar am asteptat o luna sa vina party cu tombola.am fi chiar ghinioniste de tot
ioana...mami de sara
adab spune:
mi-am adormit puiutzul si am venit sa vad ce mai faceti....ufff...ce de bolnaviori...imi pare tare rau pt. fiecare in parte si va doresc insanatosire grabnica.
La noi situatia e mult mai buna. Seara si dimineatza se aduna mai multi mucusori, o aspir,( plange saracutza de numa atunci ,de mi-i se rupe sufletul), dar apoi e vesela, n-are nici o treaba decat sa se joace si sa umble cat mai mult prin casa, numa sa aibe un sprijin.
Dragostea de mama...oricat te-ai stradui prin mii de formulari, definitii si explicatii....nu cred ca reusesti pe deplin sa o descrii.As putea scrie zeci de pagini si tot nu ar fi indeajuns. E ceva nelimitat, e un dar de la D-zeu care , hai sa recunoastem....suntem f. norocoase ca l-am primit. Ramane responsabilitatea noastra sa il pretuim cum se cuvine.
ALEX29 spune:
Gata fetelor ,am scapat de vaccin totul a decurs f bine ,puiu meu n a plans deloc ,sper sa fie ok si in continuare
am fost avertizata ca s ar putea sa apara ceva reactii :temperatura ,pete rosii pe corp ,sper sa nu se intample nimic si sa fie totul ok
mi se pare tare ciudat ca reactiile astea s ar putea sa apara si peste o sapt ,chiar m am mirat cand ai scris Elena ca puiu tau a facut temp la 11 zile dupa vaccin :((
VELENA sanatate puiului ,n am vazut caciulite mai groase care sa nu aiba snuruletz :( dar poti sa iei caciulitze cu urechiuse si sa tai snuru
ADA super ca puiu e mai bine iar cu aspiratu nu prea ai de ales :(
NICO sigur co poti aduce pe Mara iar legat de vaccin stiu ca sunt f multe pareri contra vaccinului dar am preferat sa l fac si sper ca am luat o decizie buna
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
dariandra spune:
Fiecare zi alaturi de copilul meu drag - DARIA - este o adevarata binecuvantare.Pe masura ce timpul trece imi dau seama ca am fost inspirati in ceea ce priveste alegerea numelui ei - este intr-adevar "propavaduitoarea de bine" pentru mine si pentru sotul meu.
Inainte de a primi acest "dar" minunat nu stiam foarte bine ce inseamna dragostea de mama.Acum stiu - respir, traiesc, gandesc, exist numai pentru Daria. Sunt pe deplin fericita alturi de ea si incerc sa fim cat mai mult timp impreuna, sa ne bucuram una de alta, sa ne intuim reciproc trairile si sentimentele.
Ioana13 spune:
Elena ia niste fesuri mai mari; eu asa am la P, pt ca el are capu mare, am luat de la copii de 7 ani, dar ii stau bine pe urechi. Pupici, pune poze noi, sa va mai vedem
Eu cu de-ale scrisului despre sentimente si de astea, nu prea le am asa ca sar de data asta.Citesc cu drag ce scrieti voi
E clar ca pina nu ai copii nu sti ce inseamna asta, cu fericiri si ingrijorari la maxim.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)