Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

In mesajul anterior a patruns si P.

E fiu-meu o figura... se urca pe mobila mai joasa, adica cere sa fie urcat, normal, a cazut, a plins putin, dar apoi a inceput sa plinga si mai tare sa il urc iar acolo

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Elena Cred ca as putea sa o duc pe Ioana la mama, acum sper sa nu se imbolnaveasca si Ionut. As vrea din tot sufletul sa pot veni!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La multe capitole fetelor, sa ne fie copilasii sanatosi si noi la fel, sa ne bucuram de ei!

Sanatate puiutilor bolnaviori, sa treaca repede si usor peste raceala!
Gabi si noi vom veni fara tati, dar de-abia asteptam sa ne intalnim cu multi copilasi si mamici!
Noi am tot amanat ROR-ul dar acum, daca ziceti ca e epidemie de oreion, cred ca o sa mergem sa-l facem. E ceva deosebit la vaccinul asta? Cum au reactionat copilasii vostri la el?

Seara faina,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

la ROR Deragos a reactiona in a 11 zi a facut temperatura , eram la mare si numai in acea zi a facut reactie in rest a fost ok dupa, atunci mi-am facut griji k se va raci sau ceva de genu si abia apoi mi-am adus aminte k e reactia vaccinului

meli am vb si iti aduce pachetele , ne vedem la party

va doresc o noapte placuta

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multumumesc fetelor ,sper sa nu faca temperatura si sa fie totul ok
IOANA 13 si Tiadris mai face asa ii place tare mult sa se bage in dulap intre hainele mele
ADRIANA multa sanatate puiului

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu nu mai stiu daca a avut P vreo reactie la ROR, ceea ce inseamna ca nu a avut nimic sau a avut temperatura pina in 37.5

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

alex...gaby voi nu v-ati gandit sa tineti hainele pt bebe2?ma mir,,,,,mie imi sunt asa dragi ca le-am pastrat pe toate cu gandul ca sigur voi mai avea sansa in viata asta sa mai fac un bebe sau chiar 2..pt ca imi doresc f mult.sa vedem acuma cand ajung pe la maica-mea in lona,ca acolo le-am depozitat si ce-as putea alege pt fetita de 5 luni ca pt cealalta de 2 ani nu am.la capitolul haine de servici pt mamica,chiar nu stiu.nici eu nu prea am daca incep serviciul pt ca mai tot timpul eu sunt imbracata mai sport...nu prea ma imbrac cu tocuri..fuste..etc.cand voi lucra v-a fi altceva.

gaby te rog s-o scri si pe prietena mea {ioana cu andrei)am zis de ea de la inceput.dar v-a veni numai daca e bine Sara.joi mergem la pediatru sa vedem ce zice.e doar putin ragusita si ii curge ff putin nasul,la cateva ore il sterg putin.daca ea zice ca putem sta in colectivitate,ca nu e nimic grav venim...daca nu,imi pare ff rau ca ne incadram in grupul ghinionistilor

adriana si sara a avut mai de mult bronsiolita si tot cu aerosolul ma rezolvat.trebuia sa-i fac si ceva masaj pe spate.eu zic ca ar fi bine sa mai consulti un doctor.

fetelor stiti la ce m-am gandit astazi.ar fi super sa facem o intalnire si in jurul craciunului.si sa imbracam un tatic sau un prieten in mos(am eu ceva costum..nu-i nu stiu ce,dra poate gasim altul mai frumos sau aveti careva)si sa luam tot asa cadouri..si fiec copilas sa stea putin la mosul in brate,sa-i dea cadoul...ar fi f fain.ce ziceti??

si nu in ultimul rand..LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI BEBEILOR DE CLUJ....SA SCRIEM TOT ASA MULT SI SA BATEM UN NOU RECORD..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Pana la urma mai vine vreun tatic? Ca si al nostru vroia sa vina... Poate veni si sora lui Andrei, are 8 ani? Evident ii iau eu un cadou.
Alex, eu am citit ce am gasit despre ROR pe net si sunt 99% hotarata sa nu il fac.
Atata sunt de suparata... tare va rog daca stiti o contabila buna si cu ceva timp liber in perioada asta, as avea nevoie sa imi verifice niste acte, destul de multe...
Va pup si somn usor

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
IOANA(SARA)eu am dat hainutzele cuiva f f drag iar dupa ce nu le mai folos o sa mi le dea inapoi
legat de propunerea ce ai facut o suna f bine dar o sa fie putzin mai greu ,cred,sa ne stangem in formatie asa mare
sa vedem ce zic si mamicile

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor ..slaba activitate

hai mobilizarea si la scris
vreau sa va propun ceva: sa scrieti fiecare un rand -doua despre dragostea de mama ,ce inseamna copilul pt voi!

multumesc de mesajele de insanatosire...ma tratez si sper sa-mi revin pana vineri,ieri si azi mi-am expediat fata la socri sa pot sta in patuc la caldurica si sa iau medicamente!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput