Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, MAMICI SI GRAVIDUTZE DE CLUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daca imi permiteti, o sa scimb si titlul subiectului, sa se vada ca e sarbatoare!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam mamicile din Cluj!!!!!!!! la cat mai multe capitole!!!!

referitor la bani, au intrat, in sfarsit...yuhuuu!!!!!!!

eu o sa aduc atunci o cutiuta,asa cum am stabilit, in care sa punem plicurile cu banuti pentru Sonia!

fetelor, cineva are nevoie de ajutorul nostru...

e o mamica de 2 fetite, una de 5 luni alta de 2 ani... are nevoie de hainite pentru ele dar si mamica are nevoie de haine, deoarece va incepe serviciul si nu are, nici nu-si permite, sa-si cumpere ceva cat de cat...

asa ca daca puteti si doriti sa le ajutati, va dau niste date:

elenab68@yahoo.com

citez:"cel mai bine hotarati dumneavoastra daca aveti ceva care mi s-ar potrivi, eu am 59 kg si 1,68 inaltime, la bust am 85 cm, talie 76 cm si sold 95 cm. Numai bine va doresc, multumesc mult pentru tot ceea ce faceti pentru noi!"

din pacate, eu avand baiat, am cateva hainute doar care s-ar potrivi si unei fetite, dar mamicile de fetite, daca doriti, puteti ajuta...v-ar fi recunoscatoare mamica...

o zi frumoasa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI baloanele nu costa nimic
multum pt reinoirea listutzei
ELADEEA ramane asa cum ai scris si tu
hainute nu mai am pt bebe ,le am dat deja
GABRIELA sanatate multa puiului

tu fetelor astazi m a sunat dr lui Tiadris si m a rugat sa merg maine sa i faca ROR cica i epidemie de oreon :((
sper sa nu mi faca febra si sa fie totul ok

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ola ..am intrat ca nu ma poci abtine..capitolul 100.La cat mai multe .
Andreea sa vad cu hainutele cum stau.Ale mele sunt de baieti da ai meu au si de fete. pana acu intr-o zi cand imis zice fiu-mio,ca pe bluza lui scrie I am a supergirl..dupa ce un an a stiut ca scrie Spiderman.Asta i-a zis-o profa de engleza asa ca scot bluza din circuit.
Si cele mai eftine jucarii sunt la Auchan..de acolo am luat.Nu se compara u alte locuri ..asta am vazut dupa punga.Pt fetite cel putin iti ia okii nu alta.io mai mult la sectoru scule si masini,
Mai vin..apropo anul trecut in Mall a fost o trupa de craciunite si mosi care faceau o harmalaie de numa FF fain se cantau colinizi.Am fost cu za boys .Nu sta nimeni in zona sa se intere ce program au la Mall ..pe site nu zic nimic da sigur e ceva.Va pup si mai vin

Mergi la inceput

Lamuriti-ma si pe mine va rog...diagonsticul Alexiei a fost TRAHEOBRONSITA. E total necesar antibioticul?! Ma roade treaba asta...a ascultat-o cu stetoscopul si are caile infundate, sau ma rog, ce-o fi auzit ea acolo..deci trebuie sa elimine toate mucozitatile acumulate care au coborat in jos din gat...Ne-a prescris Ospamox (la cererea mea expresa sa nu fie Augumentin ). Ii dau si Ambroxol care ajuta la eliminarea mucozitatilor dar ma roade chestia cu antibioticul...din nou...Poate ma lamuriti si pe mine..

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Adriana copii mei nu au luat niciodata antibiotic pt traheobronsita ,bronsite si din astea respiratorii.Pt fluidificarea mucozitatilor primeam Fluimicil, care mrege ff bine si faceam aerosoli .Atata..in 3 zile eram gata.Acu nu stiu ce sa zic medicii de fam cam asa dau tratamentul musai cu antibiotic de aceea ma duceam direct la Pediatrie 3.Oricum aerosolul facea 90% din treaba.Du-te pana acolo si vezi ce zic .Nu-i mai tot da antibiotic .
Eu am si cumparat aparat pt aerosol si e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adrianaimi pare atre rau pt alexia ,k iar e bolnavioara dar dc nu incerci sa mergi la un homeopat sa o vada si sa va dea siropele naturale, eu am fost si sunt multumita iar acum am suant-o si mi-a dat lla tel tratamnet pt prevenire , intr-adevar e 70 ron consultatia dar merita .
daca vrei iti dau nr, fetele au fost si ele la dr Nitu Simona

alex tinem ii itnem pumnii la mamaruta sa treaca cu bien peste vaccinel

gabi imi pare tare rau pt ioana k s-a imbolnavit din nou, nu ai cu cine sa o lasi daca ea nu poate veni si sa vii cu ionut

SANTATE MULTA MULTA PT TOTI COPILASI BOLNAVIORI SI UN

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, fetelor, offf, vremea asta pacatoasa si bolile...

Andreea, ma uit eu si mai fac o revizie la hainele mele, ale Sarei le-am tot dat periodic.

ADriana, Gabriela, Diana, sanatate puilor!

Alex, noi am facut ROR, si nu am facut febra deloc. A sasea zi a avut febra, nu stiu daca de la vaccin sau de la masele, ii iesisera atunci 2 masele.

Chiar, Ada, 3 fetite Sara avem..

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana baietelul unor prieteni a fost aproape non stop bolnarwvrefvv vv la dupa ce a mers la cresa, la 2 ani. SAnatate multa. Mai 3ecee fct4r cere si alte pareri

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Monica, si cum, unde sa merg sa facem aerosoli? Mi se pare exagerat, as cere si parerea altui dr dar nu stiu cui...Nici n-as vrea sa fac dupa capul meu si sa dam in pneumonie.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput