Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 22
ALEX29 spune:
GABI vorba ta asa as dormi si eu macar 10 min 
IOANA (SARA) eu ti am raspuns legat de propunerea ta ,e f ok dar e mai aiurea sa ne intalnim in perioada din preajma Craciunului ,poate sunt care pleaca din Cj si oricum nu prea pricep strengareii ce se intampla ,la anul sigur o sa fie altceva ![]()
ANDREEA (eladeea) sunt de acord ca banii sa fie donati baietzelului ,sa vedem ce zic si fetele 
ELENA super ca ti a iesit faza cu dormitul 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Deci secretul pt a dormi bine copiii e sa ii ducem la petreceri!
La noi a ajuns masinuta de la Victoras, am pus-o deocamdata bine, ca o strica P inainte de a-si da seama cum functioneaza. Noi primisem cadoul de la prietena Andreei de Daria, dar am facut schimb cu o fetita micuta si draguta(stie ea cine
) Se potriveau mai bine si noi si aveam jumatate din el![]()
Gabi si noi avem jocul cu magneti si are suscces: are si animale si magneti, ambele pasiuni de-ale noastre. MAi avem de la aceesi firma puzzel din cuburi, nu stie P sa le faca, dar se joaca foarte mult cu cuburile, face turn din ele, recunoaste fetele animalelor... Pupam Sara cea frumoasa si plimbareata. Au scaun de bb la VAlahia?
Bex ce frumoasa si cuminteeee e Carina!!!
Meli, chiar cred ca dupa femei s-a uitat P, ca dupa fetite nu prea
El intoarce capul dupa femei pe strada, dar dupa cele tinere si fiane, nu dupa toate. Acolo a avut ce sa vada
F frumoasa Timeea. Vezi daca o tii ascunsa toata lumea se minuneaza cit a crescut!!
Adriana eu de la Cora am cumparat jocurile cu magneti. CArti sint la sectorul carti, iar jocurile in cutii, la jucarii. Ce se mai distra Alexia!! MAmaaaa
Elenuta multumim pt fotografii!
Alex ce vesela e Tiadris!! M-a cucerit risul ei si cu aerul ei de sefa! Cind am ajuns era in mijlocul copiilor si coordona intreaga activitate
... E o scumpa!!
AncaB nu mi-am inchipuit ca e asa vesel Stefan!!!
OAnaAlina ma bucur tare ca in sfirsit am vazut-o pe Maria! Pupam ochisorii, sa treaca repede.
Ramonella cum de nu te-ai inscris la distractie?
Ani ce te-ai hotarit sa faci, ca nu am apucat sa te intreb aseara? Mergi la servici? E tare dulce Stefana, e cuminte tare, cred ca te-ar lasa sa mergi, numa sa te "lasi" tu mai trebe![]()
Anca ce cuminte e Sorana!! Poate s-a cam plictisit pe acolo cu atitea piticanii. SI tu foarte harnica si organizata
. M-am gindit ca trebuia sa ii dam ceva banuti la tanti aia care a stat cu noi... alta data asa facem.
Al cui e spatiul ala, de il lasa gratis? Nu prea vezi de astea in zilele noastre.
Trimit sa nu se piarda ca innebunesc
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
Buna seara si de la noi!
Am o intrebare la voi; spuneti-mi va rog unde putem duce jucariile pentru copiii saraci?Parca a spus ceva una dintre voi dar nu mai stiu exact unde.
elenuta23 spune:
ce faceti???
noi acuma am venit acasa, am fost in vizita la bunici unde Dragos a fost in centrul atentiei, l-ea dansat , a cantat multi ani si el zice >> puta-ni puta-ni>>![]()
iar la petrecere mergem maine sa fie si tati acasa, e ziua unei nepoate de-a sotului si aiz tine pary cu colegi si maine uc familia![]()
acuma jukam cu magneteii, i-am adunat pe toti k avem mai multi, aveam si noi acasa plus k am mai primit unu![]()
si astept sa il culk s ama pun si euin pat k is franta
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
slaba activitate, se vede k ii sambata si sunteti in familie, eu sunt singurika si ma plictisesc, acuma l-am pus pe Drgaos la culakre si nu am ce face
va doresc o seara minunata alaturi de familie
Elena si Dragos Stefan
Ioana13 spune:
Elenuta uita-te pe Euforia la Shopingul pasiunea mea. E mare distractie... adica inainte s-a certat una cu juriul, sint curioasa la urmatoarele tinute ce mai comenteaza![]()
Ioana mama de 
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Elenuta uita-te pe Euforia la Shopingul pasiunea mea. E mare distractie... adica inainte s-a certat una cu juriul, sint curioasa la urmatoarele tinute ce mai comenteaza Ioana mama de ![]() Patrick Alexandru (01.06.2007) |
ms de sfat , insa cand is singura nu am chef de nimik si mai ales s astau singura in pat, intre timp s-a trezit dragos intr-un hohot de plans si abia l-am linistit si l-am pus inapoi in patutul lui, sper sa nu mai repete figura in seara asta
intre timp mer sa fac cate ceva pe la bucatarie sa aranjez in dulapuri sa treaca mai repede si sa mi se faca somn
Elena si Dragos Stefan
Ioana13 spune:
Elenuta, ce harnicuta esti!!
Ziceai de o perioada in care Dragos era speriat ca plecati de acasa. In perioada aia voia sa adoarma cu tine, linga tine? SAu adormea singur. Numai cu unul dintre noi vrea Patrick sa adoarma de citeva zile, desi nu am fost plecati de linga el, poate e o perioada prin care trec smecherasii... sper eu ca trece
DAca nu , trec la represalii, cind m-oi indura.
No hai sa continui cu impresiile:
Diana ce mare e Ana si dulce! IAr tu ai o silueta de invidiat!
Ioana de Sara, chiar ca ai slabit mult, iar Sara a crescut atit de mare!
Andreea, Daria e o dulce, ma bucur ca v-a placut cadoul ala. Cred ca il iau si pt noi, sa invat si eu sa desenez pisica, ciinele... si si P
Victo mersi ca m-ati dus. De unde ti-ai pus nikul asta, ca m-ai zapacit! Ca eu stiu cum il cheama pe Stefanut, dar m-a dus in eroare nikul
Nico cred ca te plimba Andrei! Nu a stat locului o clipa, sau o fi fost o zi speciala si a vrut sa cucereasca fetele?
Andreea oare cum de l-am recunoscut pe Eric, dar pe tine nu? Tu nu apari in poze?
Magdutza deja ai baiat mare. Ce trece timpul, parca acum nascusesi!
Lore trebuie sa te iau modelul meu in viata... dar sunt cam departe bunicii, ca lui i-ar placea schimbarea saptaminala de peisaj, dar de mine ce sa mai spun
Am vazut aseara filmul MAMA-MIA, cu muzica lui ABBA... ce chef de club, dans si dezmat mi s-a facut
Noapte bunaaa
Ioana mama de 
ploscariu spune:
Fetelor, va doresc noapte buna!
o sa scriu maine ceva ca acum sunt prea obosita.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.htmll" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi
poze cu Ioana si Ionut
ALEX29 spune:
IOANA 13 asa face si acasa e ca un cocosel cum isi scoate pieptutzul in fata si umbla tare tzantzosa ![]()
sper sa ne intalnim mai des ,oricum acuma e tare rece si probabil ca vom petrece mai mult timp in astfel de locuri de joaca asa ca sansele sunt mai mari sa ne vedem mai des 
Pun aceeasi intrebare ca si Andreea ,cine strange jucarii pt copilashi ?sau unde sa le ducem ?
noapte buna 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007