Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 23
elenuta23 spune:
ioana draga atunci in perioada aceia nu vroia sa intre in camera lui , cand o vedea tipa de amma focului si nu odrmea delok noaptea , era cu noi in pat si tot timpul mami tati mami tati , tati dormea si eu stateam de paza k saracu mergea dimineata la serviciu
insa acum de 3 zile iar am patit la fel, si acuma seara la 22 jumate s-a trezit intr-un urlet de m-am speriat mami mami si era ff panikat paote viseaza ceva sau ns ce sa zic , l-am adus cu mine in pat s-a linistit a adormit si l-am mutat inapoi intre 2 perinite sa simta ceva langa el, uan in spae si una in fata
poate au ei o periaoda , chiar nu imi explik
eu aucma am terminat totul prin casa , am pun sa ictesc putin iar apoi somnik , sper sa adorm intr=un final
naopte buna tuturor
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
bex spune:
La multi ani!! Andreea si Andrei!!!Cadouri frumoase pentru toata lumea si o zi onomastica minunata
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!ANDREELOR

LA MULTI ANI!!!!! ANDREILOR

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
dariandra spune:
LA MULTI ANI TIZILOR MEI, ANDREEA SI ANDREI!SA AVETI O ZI CAT MAI FRUMOASA!
Eu voi avea o zi speciala pentru ca este si ziua mamei mele, iar anul acesta vom petrece impreuna.
Va sarut pe toate si felicitari tuturor copilasilor minunati pe care i-am vazut la petrecere.
soanso spune:
salutare,
va placut la petrecere...,in concluzie ar tb sa ne intalnim mai des.
eu recunosc nu am reusit sa pove prea multe pt ca Sorana fiind mai marisoara nu a necesitat supraveghere asa ca am reusit sa ma ocup de pb. organizatorice(mersi celor care au condsiderat sa-mi dea o floare virtuala).
Ioana nu s-a plictisit ba din contra sa simtit fooarte bine am venit printre primii si am plecat ultimele
.
tb sa recunosc spre rusinea mea ca pe unele mamici nu le-am recunoscut asa ca o rog pe elenuta care merita si ia o
pt poze,sa scrie sub pozici numele mamicilor.
urez din suflet La multi ani!! Andreea si Andrei!!! o zi onomastica minunata!!!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
magdutza24 spune:
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!!!!!!!!!! Sa va distrati azi de ziua voastra
pentru pitici si
ptr mamici
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
ALEX29 spune:
LA MULTI ANI DRAGOSTEA LUI MAMI TIADRIS ANDREEA SI LA MULTI ANI INGERASUL LUI NASICA ANDREI ,VA PUP SI VA IUBESC MULT MULT MULT
LA MUTI ANI TUTUROR CARE POARTA MINUNATUL NUME DE ANDREI SI ANDREEA
MULTUMIM DE URARI SI O ZI MINUNATAAAAAAAA LA TOATA LUMEA 

ANDREEA "LA MULTI ANI "si mamei tale 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, TIADRIS ANDREEA!
LA MULTI ANI, ANDREI (Nico)!
LA MULTI ANI, ANDREEA (Eladeea2005)!
LA MULTI ANI, ANDREEA (Dariandra)!
LA MULTI ANI, ANDREEA (Andree27)!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ploscariu spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA!
LA MULTI ANI, ANDREI!
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
poze cu Ioana si Ionut