Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 21
antoni spune:
La multi ani pt bebe de Olim, multa sanatate, fericire si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
elenuta23 spune:
mai fetelro care va pricpeti sa o puneti pe olim pe prima pagina si pe gabi cu copilasi minunati 
si adresa cu pozele k sunt cateva fara poze 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
acuma fac un experiment spersa imi iasa, sa il culk la amiaza pe dragos in patut, in camera lui, pana acuma dormea cu mine in dormitor la amiaza ![]()
sper sa reusesc
gata am fost sa vad
am reusit yupiiiiiiiiiiiii

Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
cand doarrem nu pot face nimik sa nu il trezesc asa k stateam si meditam sua citeam ceva deoarece kalku ii in dormitor sa nu fie la el in camera si nu puteam sta nici la klak
merg sa fac niste macaroane uc branza pana se trezeste si mai am supika d epui iar disear inventam noi ceva
Elena si Dragos Stefan
Gabriela77 spune:
Elena, ma iau de mana cu tine cu somnul, Sara doarme noaptea n-are treaba, doar eu am insomnii de vreo saptamana...o fi luna plina?Distractie faina la petrecere!
Meli, chiar voiam sa spun ca pt mine, piti a fost revelatia serii, mi s-a parut ca a crescut si s-a schimbat incredibil...e atat de fina si delicata! Ca mami
.
Andreea, scuze, eu n-am reusit sa citesc cazul, sunt in toiul curateniei, azi avem peterecere, si as vrea sa dorm si eu o ora ca sunt rupta, dar studiez cand am tim si revin.
Diana, e bine Irina?
Ioana, si Patrick m-a fermecat ce dragut este...
Imi pare rau ca nu am povestit cu Diana, Lore, Oana, Alex, Nico, Andreea, Elena...de fapt abia am schimbat cu fiecare cateva vorbe. Data viitoare ne vedem noi, mamcile.
Ioana, eu n-am zis nimik de propunerea cu moshu, ca inca nu ne stim programul de sarbatori, adica de revelion sigur nu suntem, in rest nu ne-am facut planuri. Ar fi frumos ce spui tu cu mosh si toate cele, dar te-ai gandit cand? unde?
LA MULTI ANI, ALEX!!!!! SA CRESTI MARE, SANATOS!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
meli fetita in portocaliu era sara mica a lui adab , o scumpa de fetita cu niste ochisori superbi 

Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
asai k de pe lista finala fara bolnaviori au lipsit Delia + Iris, Diana+Noa, Ioana+Andrei k am numarat mamicile in poza si mi-au ieist 21 ![]()
oare dc nu au venit???
Elena si Dragos Stefan
mami_alexia spune:
Meli, noi suntem bine aparent. Nu zic ca-i bine si sa ma trezesc ca nu e... Situatia e cam asa. Din a 3-a zi de tratament a inceput sa scoata secretiile, pe nas, o aspir de 3 zile incontinuu. Ieri haraia putin din gat, toata m-am panicat, sa nu faca pneumonie... Dar sper sa nu fie cazul, doar ia antibiotic. De tusit nu mai tuseste in schimb ma ingrijoreaza urechile, tare mi-e frica sa nu dea iar intr-o otita..Azi noapte a dormit cam rau, se trezea plangand.Azi am curatat-o in urechi, n-a plans, s-a strambat doar putin. In concluzie, sper ca antibioticul sa isi faca efectul si asupra urechilor, sa nu ne trezim ca dupa ce am terminat cu bronsita, face otita. Marti mergem la control.
Anca, facem cumva si ne vedem saptamana viitoare.
Nu mi-a raspuns nimeni, de unde ati luat carticelele cu magneti.
LA MULTI ANI, ALEX!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
adriana
pt galusca noastra care ne-alipsit enorm lapetrecere sa ne zambeasca si sa ne rada , sanantate multa si sa treceti cubienpeste aceasta perioada.
nu ii carticica ci chiar puzzle cu magnetei asa se numesc, se gasesc la orice sueprmarketuri unde sunt puzzle ,numai k astia is magnetici si mai au o tablita pe acre poti sa ii pui sau pe frigider![]()
gaby petrecere frumoasa 

am terminat si appika astept sa se trezeasca printu sa pape si ieism afar k a iesit soarele ![]()
cred k ma pun sa dorm si eu pana se trezeste
Elena si Dragos Stefan
ALEX29 spune:
salutare
OANA mersi mult ,sprancenele mi le am facut la Heritage ,mai trebuie sa merg la un retus
si eu sunt tare multumita 3 ani nu mai am treaba si o sa arate tot timpul asa ingrijite 
inca nu i am pus puiului perna ,am una antisufocare dar n am folosit o
am fost de dimineatza la cumparaturi ,aoleooo ce nebunie peste tot 

LA MULTI ANI ALEX 

MELI asa e am slabit ,dar nu mai vreau sa slabesc nici 100 de grame
incep sa nu mi mai fie bune hainele
dar desi am slabit burtica tot mai am si s convinsa ca nu scap de ea pana nu ma pun serios pe abdomene 
ADRIANA si eu i am luat lui Tiadris un joc cu magneti Alba ca zapada ,il tot pune pe frigider ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007