Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Fetelor, noi nu putem veni maine.
Am fost dupa rezultatele Ioanei de exudat faringian si are streptococ, acum trebuie sa asteptam pana maine pentru antibiograma si sa vedem ce tratament o sa primeasca.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc mult, fete dragi! Somn usor! Pe maine!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Gabriela, ai observat ca de cateva ori am scris mesaje deodata, diferenta de cateva secunde?

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no bun, daca punem tombola la 5 jumate, incercam si noi sa ajungem.ii aman somnul de dimineata si dupa/masa eventual va atipi pe masina.ok ne vedem maine.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pai nu degeaba ne cheama pe amandoua, GabrielaTare rau imi pre de bolnavioara si ca nu ne putem vedea.

Asa, Victo, deci ne vedem maine!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Noapte buna fetelor si sanatate multa bolnaviorilor

eu mesteresc la cardul pt aparatul foto nu stiu de ce dar nu mi pot descarca pozele si is terminata
SPER so scot la capat cumva ,altfel nu pot dormi

IOANA 13 ai dreptate sa stii ca pricep strengareii f bine
GABRIELA sanatate multa mamarutzei

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

gaby ce frumos ca le-ai dat nume asemanatoare copiilor tai...Ioana si Ionut,de Sf Ion trebuie sa le faci un tort mare...insanatosire grabnica Ioanei si ne pare rau ca nu puteti veni ca sa va cunoastem..

eu imediat ma apuc de impachetat cadourile..tot orele astea ma prind ,nu stiu cum se face asa.fug,ca apoi la somnic...ne vedem maine..somn usor la toata lumea..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

la multi ani gabi draga si sa ai parte numai de ce este mai frumos in viata!!!!

noi am fost ieri la vaccin: prevenar si varilix.... deocamdata ne comportam bine!

raportam ca si noi am impachetat aseara cadoul....

ne vedem dupa-amiaza.

intrebare... acolo ii lasa pe pitici incaltati sau trebuie sa ii descaltam>>>> e caldurica????

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Imi pare tare rau dar noi vom lipsi de la party. Alexia e ok, acum e sub tratament, a inceput sa elimine secretiile, ieri i-am scos non-stop din nas, dar prefer sa o tin acasa sa se faca bine. In schimb imi pare tare rau ca nu ne vom vedea...

Ioana, am o rugaminte..daca mai ai cd-urile cu Baby Einstein, il aduci pe al meu la party si i-l dai Ancai(anca.b)? Cu ea ma intalnesc mai usor, suntem aici, aproape. Multumesc mult.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana imi pare atre rau pt voi k nu veniti, sa o vedem pe frumoasa domnisoara, mi=e dor de rasul ei sao vad ce mai face si sa ne distram impreuna, poate mai facem o intalnire inainte de Craciun

alex am avut e[pilat picioare, inghinal total , axiala si interfesieri si a fost 50 ron , insa au o procedura fff nedureroasa, nu am mai fost din august la ocsmetica , de aceea am ales cabinetul acesta , sa nu ma doara
iar taratamentu cosmetic e 80 sau 100 ron in functie de ten , de ce produse doresti

noi am avut o noapte tare grea , la 22 s-a trezit al meu copials intr-un plans de nedescris deabia l-am linistit si numai cu mine in pat a vrut sa stea , abia la 12 jumate am reusit sa il mut in patu lui sa doarea linistit , iar nopatea nu s-a trezit delok, cred k a visat ceva urat , acum e ok

tare rau imi pare k nu ne putem vedea in cformatie complecta , era cel mai bun prilej de a ne vedea
va pupik si sper sa ne vedem curand

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput