Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

intr-u sa mai scriu ca fetita mea e inca in lumea visurilor..am culcat-o mai tarziu astazi cum ma fost la dc.

alex si sara are borcanelul si s-a plictisit de mult de el,nici nu tsiu daca s-a jucat vreodata.mia mult i-a palcut catelusul ala vorbitor,cu ala s-a jucat mia mult..ii plac melodiile de pe el.cat ai dta pe masuta aia?creddd ca mult.si ce se poate juca?din aia de pui ori apa ori nisip?cred ca mai mult ne plac noua jucariile decat lor,eu de fiec data cand merg la cora sau il oricare alt magazin merg si la jucarii....as fi mers si inainte cand nu era sara dar n-aveam motiv

sa vedeti mamicilor de fetite cand incep sa ceara barbie,casa lui barbie,masina lui barbie....cenusareasa...etc.si au niste preturi...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

scuze scrisul..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SA NU UITATI POMPA PT BALOANE

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si al meu doarme inca. De la 2. In cite o zi doarme 3 ore in alta 1 jumate.
Mi s-a stricat copilu' cu adormitu. El adormea in patutul lui, cuminte, cu sticluta... dar in timp ce e bolnav adoarme mai usor linga unul dintre noi; dupa fiecare boala si-a revenit cu adormitul imediat ce trecea, dar acum gata... e mai mare, pricepe, nu mai vrea. Trebe sa ma traga pe mine de par sau pe taica-so sa il mingiie pe tepii din cap... simt ca nu il mai pot "repara" asa repede acum.

GAbi cel mai frumos cadou sa te trimita la shopingareala Si noua ne place si ei sint fericiti ca scapa de o grija.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

fetelor ..slaba activitate

hai mobilizarea si la scris
vreau sa va propun ceva: sa scrieti fiecare un rand -doua despre dragostea de mama ,ce inseamna copilul pt voi!

multumesc de mesajele de insanatosire...ma tratez si sper sa-mi revin pana vineri,ieri si azi mi-am expediat fata la socri sa pot sta in patuc la caldurica si sa iau medicamente!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Dragostea de mama e ceva ce doar o mama poate simti, iar eu simt asa: pentru mine copii mei sunt tot, ei sunt iubire, dragoste, dorinta, speranta, ei sunt zilele care urmeaza, ei sunt continuitatea noastra in aceasta lume.
Cand am nascut-o pe Ioana am fost cea mai fericita mamica din lume, si m-am intrebat "de unde vine dragostea asta infinita si neconditionata pe care o simt eu pentru aceasta fiinta micuta?"; dupa doi ani si umpic am ramas insarcinata cu Ionut, cand am aflat am plans si de bucurie dar si ca gandul ca cu doi copii va fi mai greu ..."si cum ma voi imparti, cum o sa-mi impart dragostea de mama la doi?" dar dupa ce a venit si Ionut pe lume am primit raspunsul: dragostea de mama nu se imparte indiferent cati copilasi ai, ea se inmulteste si i-ti da putere.
Adesea, sotul meu ii spune Ioanei: "pe tine te iubeste mama mai mult!", dar nu e deloc asa, pe amandoi ii iubesc la fel, ei sunt totul pentru mine.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Adesea, sotul meu ii spune Ioanei: "pe tine te iubeste mama mai mult!", dar nu e deloc asa, pe amandoi ii iubesc la fel, ei sunt totul pentru mine.

poze noi cu Ionut

Poate sotul tau zice ca o iubesti pe Ioana mai mult decit pe el... nu mai mult decit pe Ionut.

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor ma bucur sa ati dat curs propunerii mele...poate peste ani ne vom intoarce sa citim cuvintele asternute din suflet aici.

gabyLA MULTI ANI,MULTA SANATATE,FERICIRE SI IUBIRE ALATURI DE FAMILIA TA!

astept cu nerabdare ziua de maine...
abia azi am inceput sa-mi revin dupa 3 zile de convalescenta greeele,am in permanenta un gust de medicamente in gura (in prima zi am depasit doza zilnica de paracetamol)noroc cu o mamica de pe forum care ma avertizat!

au fost multe propuneri vizavi de intalnirea de maine ,multe sugestii,fiecare a venit cu un sfat asfel incat intalnirea de maine sa se desfasoare in conditii bune,eu doar atat as vrea sa va rog sa incercati sa fiti punctuale!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Gabi draga La Multi Ani si tot ce e mai bun in lume pentru tine si familia ta!

Diana multa sanatate va doresc si imi pare rau ca nu ne vedem!

Fetelor eu anunt de pe acum ca nu reusesc sa ajung la timp(16,30), voi pleca mai repede de la servici dar din pacate e sfarsit de luna si e aglomerat.
De-abia astept sa vad cum vor reactiona copilasii nostri la petrecere!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

poze noi cu Ionut

Poate sotul tau zice ca o iubesti pe Ioana mai mult decit pe el... nu mai mult decit pe Ionut.

Ioana mama de

Era vorba de dragostea pentru copii. Iar intre dragostea pentru copii si cea intre soti noi nu facem comparatie.

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Gabi, LA MULTI ANI si numai bucurii!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput