Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

eu sint de acord cu 17.30.

plec la scoala. v-am pupat. ne vedem miine

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

La Muti Ani, Gabi!
I-ti doresc multa sanatate si sa petreci clipe frumoase alaturi de cei dragi!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adjudecat! Ramane atunci 17.30!!! Si eu zic ca e superok asa! Multumim, Co, de sugestie, forte binevenita! Intr-adevar o ora e timp sa se adune toata lumea!

Victo, si Sara doarme la ora aceea, dar o sa vad cum ii ajustez maine somnul si programul. Poate ca nu o sa jung fix pe 16,30, dar la 17.00 voi fi cu siguranta. Poate reusesti sa vii e 17,30. Hai ca-i sare somnul cu atatea domnisorici frumoase!!!

Diana, chiar imi pare rau ca nu veniti. Mi-era dor de tine si Irinuca! Dar tot ne vedem noi cumva cand se face bine mamaruta

Raluca, sunteti bine? Nea-m intalnit cu Mihaita la cal!!!!

Monica[pup]

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Adriana, sper sa se faca bine papusa mica si sa puteti veni! .

Am impachetat cadoul!!!! Yeee!!! abia astept ziua de miine. sper sa fie toti copilasii sanatosi si veseli.

Alex, Puisorul, ca parca voi mergeti mai des, sint mai ieftine jucariile la Carrefour? ca parca am vazut ceva reclama...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

anca, legat de preturile la jucarii... eu am deschis catalogul de jucarii de la Carrefour (de pe net) si am comparat cu preturile magazinelor online de jucarii... sunt diferente semnificative, de sute de mii de lei la unele jucarii... deci eu zic ca merita sa iei de la Carrefour!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, GABI, SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI TOT CE ESTE MAI FRUMOS ALATURI DE SOT SI DE PRINTESA TA MINUNATA!

Legat de tombola, intr-o zi toata lumea poate sa faca o exceptie sa ajunga mai devreme.Si Daria doarme de obicei la acea ora, dar am s-o culc mai devreme, vedem noi cum facem (ideea e ca la ora 17 incercam sa ajungem).
Va sarut pe toate si abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI PLIN DE BUCURII,SANATATE SI MULTE MULTE IMPLINIRI...GABITA,TOATE VISELE SA-TI DEVINA REALITATE,ALATURI DE CEI DRAGI TIE SI MAI ALES ALATURI DE FRUMUSETEA TA SARA...

Eu sunt tare bucuroasa ca am fost la pediatra si mi-a spus sa vin linistita,ca nu-i bai cu Sara.s-a uitat in gat,la amigdale....a zis sa-i dau planta gingival pt raguseala.atata.deci ne vedem...abia astept.sper sa reusim si noi sa ajungem macar la 5..ca si sara doarme pana pe la 4,apoi pana papa,pana ne imbracam.

vb si mai incolo..o dupa masa placuta

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

si jucaria de la noi e pe baza de baterii o sa o desfac si eu sa i le pun si apoi am s o impachetez ca sa se poata juca.va pup si ne vedem maine

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ok fetelor la 17:30 se trage la tombola
incercam sa ajungem la timp ,dar cam greu sa fim punctuale si sa vreau so pun pe mamarutza mai repede la somnic nu doarme ,oricum facem tot ce putem sa fim pana la 17 :30

ANCA si eu i am luat de la Fisher Price jucaria aceea in forma de bol cu forme dar desigur ca s a plictisit rapid de ea

astazi i am luat cadoul pt duminica (sf.Andrei),o masa super faina cu tot felul de accesorii e 2 in 1 ,de la Chicco ,sperrrrrrr sa se joace mai mult si sa nu se plictiseasca repede de ea

ANI

DIANA multa sanatate si nu te necaji o sa mai organizam intalniri

IOANA(Sara) f bine ca e puiu ok

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

frumoasa zi GABITO

ELENA din curiozitate cat mai e un epilat ?
n am mai fost de mult timp ,folosesc aparatul

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI GABI !!!
si eu i-am pus bateriile la jucarie, mai ramane s-o impachetez.
Maine vreau sa-i aman cat mai mult somnul de dimineatza (care e de pe la 11 la 12.30) si sa nu o mai culc si la 4. Sper sa reziste. Oricum sunt convincsa ca-i sare somnu cu atatia copii in jur. Abia astept si eu intalnirea de maine...

Mergi la inceput