Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 14
soanso spune:
Oana ,e cald sus la spatiul de joaca,copilasii tb descaltati,de fapt totta lumea care intra pe mocheta de pe spatiul de joaca tb sa se deculte ,tb imbracaminte destul de subtire pt interior,eu ii voi da Soranei o bluzita bubtire(cu maneca lunga),un sarafan .
fiimea e nerabdatoare sa ajunga la petrecere![]()
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
ploscariu spune:
Ioana...mami de sara,ALEX29, Elena, multumim pentru urarile de bine.
Si mie i-mi pare foarte rau ca nu putem veni, as fi vrut foarte mult sa va cunosc si sa o revad pe Elena (cred ca nu ne-am vazut de 8 ani), dar poate ne vom vedea cu alta ocazie.
Eu va doresc distractie placuta!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.html" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi
poze cu Ioana si Ionut
Ioana13 spune:
Adriana am mai facut odata cd-urile: ca unu l-am dat, unu s-a stricat, unu e la bunici... si 2 nu stiu
. Le duc azi pe toate si il dau Ancai cel pt Alexia. Imi pare atre rau ca nu ne vedem azi.
Bine ca ne-ati zis cu descaltatu', sa ii iau niste sosete cu talpa lui P.
CristinaGoji nu v-ati facut bine?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru
elenuta23 spune:
fetelor , la petreceri nu se descalta nimeni, asa a fost si la alex la ziua lui tiadris
ioana ne aduci si noua cd cu baby eistein 
iar la lokul de joaka e super kald , eu ii dau un body cu maneca scurta si o bluzita subtire , sper sa nu ne fie rece pana ajungem![]()

abia astept sa ne vedem , para am emotii
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
OanaAlina spune:
multumesc soanso!

Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 S-au strins banii pentru Sonia!!! Ioana mama de ![]() Patrick Alexandru (01.06.2007) |
oau superrrrr,
nu va suparati ca intreb dar noi doman azi bani????intreb pt ca tb sa mai pun pt o prietena si in caz ca-i redirectionam sa o intreb intai.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
elenuta23 spune:
Doame k era cat pe ce sa nu venim , ne jukam cu Drgaos mata prin casa si s-a impiedicat si a dat cu fruntea in cotul patului de la dormitor, cat pe ce sa dea cu un ochi 

, bine k ne-a ferit cel de sus de nenorociri 
are o dunga mere pe frunte
ce bine k s-au starns banutiiiii, sa iti dea Dumnezeu multa sanantate SONIA si sa iti reuseasca operatia 

fetelor atunci hai sa facem cheta si sa cautam alt copil kare are nevoie de ajutor ![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
mami_alexia spune:
Ioana
Elena, si mie mi-ar fi placut mult sa venim, dar asta e situatia...
Sa faceti multe poze ca sa ne delectam si noi!!!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
fetelor, si eu propun sa strangem banuti, dar acum pt. un alt copilas care are nevoie...![]()
eu aduc cutia pt. banuti, oricum...![]()
alex, aduc eu o pompa de umflat.. daca mai trebuie...la cat sa ajung acolo?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png