Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
BillyBilly spune:
Bine v-am regasit, burticilor!
Tati lu' Daria esti un adevarat!!
Nu's cati barbati din odiseea noastra s-ar fi aventurat sa tina piept atator burtici entuziasmate si pupacioase! Al meu sigur NU!
Daria este o minunica, frumoasa foc (trasaturile bine definite, nici n-ai zice ca-i un prematur) iar scutecul care-i ajunge de la gat pana la genunchi m-a terminat!
Si-i asa dragalasa cand zambeste, parca spune: "credeati ca nu fac fata?"
Sa va traiasca si asteptam muuulte vesti bune de la voi! 
Deci se pare ca am inceput sa avem si noi simptome de mamici in devenire. Cool!
Deci, nu mai sunt singura cu simptome funny...
Aryia stai cumintica... hmmm, spanac? pai nu treb sa stai in pat?? Sau stii reteta de facut spanac in pat??
Cred ca fac si eu curand, ca m-ai inspirat. Am vazut burtica, si mie mi s-a parut ca-i lasata, da' am zis ca mi se pare...Oricum, arati super!
just si tu mama?? si mie mi s-a lasat burtica, deja nu-mi mai vad nici buricul (este pe partea cealalta!!!), dar asa cum au mai zis si fetele, de cand coboara copilasul, nasterea vine in cateva sapt. Eu n-am pete, scurgeri, dar deja durerile menstruale si-au facut o regula, daca fac efort in timpul zilei, efort insemnand sa merg undeva! Doua zile am iesit si eu din casa, in ambele nopti ce au urmat, am avut crampe. Asa ca am renuntat la astfel de idei, pt ca si eu il astept pe 37 sapt asta ca pe moastele sfinte
. N-am fost nici la targ, tot din acelasi considerent si fetelor, dragelor, nu pot veni nici la intalneala...
Mi-ar fi placut, zau, dar pt mine 3-4 dec inseamna ziua cand implinesc 37 de sapt in cap si nu ma risc cu plimbarile.
Ghindoaca imi trage capete pe unde apuca, de sar in sus cateodata de durere... ieri, spre exzemplu, cred ca n-a dormit deloc in timpul zilei, pt ca de la 7,30 dimineata si pana la 18,00 am simtit-o continuu, in toate variantele.
andrea starea de lesin de la ghicemie stiam eu ca este, nu de la tensiune. La mine a fost mereu tensiunea marita.
Ledi sunteti niste superbi! iar tu o graviduta respectabibila
, fff frumoasa!
Felicitari inca o data si multa fericire impreuna va doresc!

Iti trimit imediat si-un PM.
Pe mine a inceput sa ma doara si mijlocul la statul pe scaun, daca n-am pozitia corecta, doare serios...si m-a lovit iara o repriza de oboseala, ca-n trimestrul 1. Buze uscate si crapate am si eu, ma dau cu diverse, beau si lichide multe. Nu mai m-am ingrasat, am tot 10 kg, burtica in circumferinta are 107 cm, sanii au devenit minusculi comparativ cu burtica, si a aparut linea nigra in sfarsit! Credeam ca o ratez!! a vazut-o barbatul pe dedesubt, si se uita inspaimantat ca nu pricepea... Pe burtica in sus este firava rau, dar sub burtica se vede bine si clar. Deci, ma declar graviduta cu acte in regula ![]()
Fetelor, alcoolul alb este alcool etilic?? Nu se prea gaseste, am descoperit de curand...
Aaaaa, si o luai pe batista bebelusului de la farmacia 2Na - 45 ron!
Selenica am retinut mama, asta este, o sa-mi revin din soc pana la urma
(ref la licuricii binecuvantati). DA SA STII CA NU MA ASTEPTAM!
Mai este si criza financiara globala...
Va pupic pe toate!
Catalina
35+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 5 saptamani 
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
andre_ea spune:
Eu nu promit, incerc, dar nu promit.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
33+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Roxana te rog sa ma scuzi ca te contrazic dar eu stiu ca exista si fier efervescent, eu stiu ca am luat, eu am probleme cu fierul de cand ma stiu. O sa ma uit in magazine ca oricum vreau sa imi iau si eu si va anunt
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BillyBilly Deci, ma declar graviduta cu acte in regula |
foooooarte misto concluzia, recunosc. si nici nu ti-a luat mult timp
| Citat: |
| citat din mesajul lui BillyBilly Fetelor, alcoolul alb este alcool etilic?? Nu se prea gaseste, am descoperit de curand... |
nu. este alcool preparat in farmacie - cere si va sti farmacista ca sa iti dea. cauta o farmacie care face retete magistrale (proprii).
Patricia, nu exista forme farmaceutice efervescente cu fier simplu. repet, or fi combinate. dar astept sa ma contrazici, zau ca nu am nici un motiv de suparare
bebelusi spune:
Roxanaz 

Billy pe cuvant ca acum vreo ora ma gandeam ce e cu tine de nu ai mai zis nimic in ultimul timp. Ma bucur sa aud ca esti ok si graviduta cu acte in regula.
Stateam si ma gandeam ca odiseea noastra a devenit acum ca finalul unei carti bune....astepti cu sufletul la gura sa citesti in fiecare zi cat mai mult ca din ce in ce devine mai palpitant. Asa si noi, incep simptomele

30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
bebelusi spune:
Fetelor, nu ati observat nici una ca mi-a aparut si mie un AMR???????/Va iert numai pentru ca sunteti gravidate, ca daca nu.......

As scrie si eu colorat si mare dar mie nu imi iese, eu nu pot sa scriu cu rosu sau cu alte culori si nu stiu de ce???

am incercat toate variantele
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
cristi_2003 spune:
bebelusi - cum sa nu poti? scrii textul si selectezi ce ai scris mergi la culoare si dai
sau scrii [ red ] la inceput si [ /red ] la sfartit fara pauze intre paranteza si text
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 5 SAPTAMANI

bebelusi spune:
Draga mea pai eu nu stiam ca trebuie sa pun si la sfarsit culoarea, ia sa vedem daca mi-a iesit
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
truth spune:
Va salut si eu fetelor. Sunt si eu mamica antistress de ian 2009, v-am citit, dar nefiind o mare amatoare de scris pe forum am ezitat sa intru in discutii. In orice caz sunteti de mare folos... ca un pansament pe rana, ca o compresa pe o frunte infierbantata...
In primul rand vreau sa o felicit pe Dalma, mamica primului licurici, impreuna cu taticul sa se bucure de minunea lor... iar micii luptatoare Daria ii doresc multa multa sanatate, sa creasca mare si frumoasa. Ne rugam pentru tine, rezista ingeras! Am plans citind povestea nasterii, m-am bucurat cand am vazut-o zdravanuta in pozele puse de tata.
De ce intru doar acum? pai na, am cazut si eu ca si closca la pat... ieri la controlul de rutina, capul copilului prea jos, colul deschis... Am primit tratament cu 2 ginypral/zi si 1 no-spa si repaus la pat. Problema e ca sotiorul meu nu a gasit ginypral la farmacie, i-au spus ca e retras de pe piata. Azi il mai trimit o tura pe la farmacii cand iese de la serviciu. E adevarat? Am vazut aici pe forum ca mai iau si alte fete ginypral.
Si inca o nedumerire, ce inseamna exact repaus la pat... daca ma mai ridic din cand in cand pana la baie, pana la frigider, sa adun vasele din bucatarie, sa pun o rufa la spalat... dauneaza? Eram prea bulversata ieri ca sa inteleg ce-mi zice doctorita, dar la un moment dat a zis ca ma interneaza daca nu pot rezolva la serviciu cu statul acasa.
Nu inteleg cat de grav este, ca n-a zis cati cm e deschis colul, la tuseu a zis doar de dilatatie. Ufff... fetele cu experienta statului in pat, cat de grav este?
Orice ar fi, copilul e pe primul loc, stau in pat fara sa ma plang si daca o fi sa fie 24 din 24. Am calculatorul mutat langa pat, asa ca va rog sa ma primiti si pe mine in club.
31+