Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Dragele mele, am sunat-o pe o prietena de-a mea care e farmacista si pentru nasul infundat m-a sfatuit sa imi iau "Spray cu apa de mare", iar despre fier draga mea Roxana, sa stii ca mi-a zis ca nu exista efervescent, dar cica exista sirop si e foarte bun la gust...deci putem incerca in loc de pastile.

30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz nu. este alcool preparat in farmacie - cere si va sti farmacista ca sa iti dea. cauta o farmacie care face retete magistrale (proprii). |
Mercic!
Am cerut da' n-a avut ce sa-mi dea, se uita cam lung si pana la urma a spus ca n-are Tu nu ne mai pov nimic de tine? Burtica ta ce face?

Catalina
35+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 5 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
miereamara spune:
Buna fetelor,
In primul rand un
pt Daria si mamica ei, sper ca evolutia fetitei sa fie din ce in ce mai buna!
Andreea, eu citisem ca pot aparea caderi de tensiune mai ales cand te ridici brusc de la orizonatala, din cauza faptului ca sangele se acumuleaza in partea inferioara a corpului, de aceea este indicat sa te ridici treptat sau sa te odihnesti cu picioarele ridicate pe o perna.
Leditia, felicitari, am vazut pozicile, sunteti niste frumosi! Casa de Piatra!
Bebelusi, si eu am probleme cu nasul infundat, foloseste cu incredere un umidificator de camera, functioneaza.
Fetelor, eu nu am mai luat vitamine din luna a 5-a (fier nici atat). Imi dadeau niste arsuri groaznice, le-am schimbat marca, dar degeaba. Oricum eu fac tratament pt arsuri, atat de rele sunt, ajunsesem sa vomit tot sucul gastric noaptea, ma trezeam din somn vomitand.
Sunt suparata, nu cred ca v-am spus dar nu am reusit sa termin teza de masterat si mi s-a taiat bursa, ceea ce inseamna ca va tb sa imi platesc scoala semestrul urmator (si costa mult). Am rezolvat problema partial, in sensul ca mi-am gasit un job part time, la care o sa stau acasa sa corectez lucrari si examene, dar o sa fie super stresant, sa vin de la spital dupa nastere si sa ma apuc sa corectez examene...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
roxanaz spune:
Miere imi pare tare rau... sper sa va descurcati cu cheltuielile. nici eu nu iau nici un supliment, nu am chef de kg in plus... ca si asa am destule
. sunt curioasa cum ies analizele de trim III.
Cata, suntem bine, multumim. la munci, acasa, prin oras... de-astea. ma uit la listele cu cadouri ptr craciun si cele ptr pitica.. si tot ma gandesc ca imi trebuie ceva timp sa le rezolv. zau daca stiu cand sa il gasesc
. noroc ca la facut liste sunt buuunaaaa!!!
Patricia, multumesc de confirmare. data viitoare ma crezi cand iti zic? ![]()
Irinelu cum ejti? ce face gatu'?
truth bine ai venit printre noi! imi spui te rog si DPN_ul sa il trec in listuta? eu zic sa lasi stransul vaselor si sa te ridici cat mai putin din pat. bebelusul e destul de mare acum si apasarea pe col nu face decat sa il mentina deschis sau sa il deschida chiar mai tare. asa ca renunta la efortul inutil, ok? din cate stiu nu sunt probleme cu gynipral-ul - pregnyl nu se gaseste, dar gynipral da.
edit: truth, gynipral se gaseste in momentul asta la sensiblu arad 1 si 2, ambele pe strada revolutiei (43 si respectiv 93) - 9.74 lei cutia.
bebelusi spune:
Truth bine ai venit, suntem alaturi de tine. Sa stai in pat linistita, lasa rufele si mancarea, sa le faca altcineva....
Miere sa stii ca si eu intrerupsesem vitaminele si toata lumea m-a certat, te rog sa le iei ca cica sunt foarte importante pe final de sarcina. Si eu mai sar cate o zi doua, dar in rest ma chinui sa le iau
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Bebelusi - eu remarcasem AMR-ul, dimineata nu era
;
truth -
Bine ai venit printre noi, dar asa cum spun si fetele stai cat mai linistita si lasa sotul sau pe altcineva la treburile gospodaresti.
Miere - imi pare rau ca ai pierdut bursa
, mie imi pari o fata inteligenta si sigur ai sa te descurci tu cumva, nu te mai stresa.
Vitamine iau si eu de cand cu infectia aia urinara, si intradevar cresc vazand cu ochii, dar prefer sa le iau decat sa mai am si alte probleme.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum
miereamara spune:
Mey, de fapt nu am pierdut-o, contractul cu ei era pe 2 ani, am reusit sa o prelungesc cu inca un semestru, dar nu au vrut sa mi-o mai prelungeasca inca unul, sincer nu ma asteptam, mai ales acum gravida, dar fondurile universitatii s-au redus considerabil de cand cu criza asta financiara. Anyway, asta este, o sa ne descurcam noi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
stefanial spune:
| citat din mesajul lui truth Va salut si eu fetelor. Sunt si eu mamica antistress de ian 2009, v-am citit, dar nefiind o mare amatoare de scris pe forum am ezitat sa intru in discutii. In orice caz sunteti de mare folos... ca un pansament pe rana, ca o compresa pe o frunte infierbantata... In primul rand vreau sa o felicit pe Dalma, mamica primului licurici, impreuna cu taticul sa se bucure de minunea lor... iar micii luptatoare Daria ii doresc multa multa sanatate, sa creasca mare si frumoasa. Ne rugam pentru tine, rezista ingeras! Am plans citind povestea nasterii, m-am bucurat cand am vazut-o zdravanuta in pozele puse de tata. De ce intru doar acum? pai na, am cazut si eu ca si closca la pat... ieri la controlul de rutina, capul copilului prea jos, colul deschis... Am primit tratament cu 2 ginypral/zi si 1 no-spa si repaus la pat. Problema e ca sotiorul meu nu a gasit ginypral la farmacie, i-au spus ca e retras de pe piata. Azi il mai trimit o tura pe la farmacii cand iese de la serviciu. E adevarat? Am vazut aici pe forum ca mai iau si alte fete ginypral. Si inca o nedumerire, ce inseamna exact repaus la pat... daca ma mai ridic din cand in cand pana la baie, pana la frigider, sa adun vasele din bucatarie, sa pun o rufa la spalat... dauneaza? Eram prea bulversata ieri ca sa inteleg ce-mi zice doctorita, dar la un moment dat a zis ca ma interneaza daca nu pot rezolva la serviciu cu statul acasa. Nu inteleg cat de grav este, ca n-a zis cati cm e deschis colul, la tuseu a zis doar de dilatatie. Ufff... fetele cu experienta statului in pat, cat de grav este? Orice ar fi, copilul e pe primul loc, stau in pat fara sa ma plang si daca o fi sa fie 24 din 24. Am calculatorul mutat langa pat, asa ca va rog sa ma primiti si pe mine in club. 31+ |
bine ai venit in odiseea noastra...sincer, imi pare rau ca ai intrat in clubul gravidutelor care stau in pat...
nu vreau sa te sperii, dar este foarte important sa stai cat mai mult in pat. eu de trei luni am numai cateva exceptii pentru pat: baie, bucatarie (sa mananc si atat), medic si analize. cum iti ziceam, am rezistat atatea luni...mai am ceva rabdare. incearca sa o faci si tu. si noi avem laptopurile in pat, telecomanda si, mai ales, telefoanele.
asa cum zicea ledi mai devreme, atunci cand ne-au facut cerclajul, credeam ca noi vom fi primele si nu vom rezista, dar de la 20saptamani am ajuns la 32+...vezi? se poate. fruntea sus si cu curaj inainte. la capat, vom fi fericite si implinite.
bafta! ...oricum, noi suntem intotdeauna aici, chiar daca uneori nu postam (mie de exemplu imi este foarte greu sa stau sprijinita intr-un cot si sa scriu cu mana
ledi, esti super!!!!!!!!!! mi-au placut foarte tare pozele... casa de piatra si sa aveti parte de tot binele din lume toti trei.
arya si just...nu va zic bine ati venit in club...va urez sedere usoara si placuta!
promitem toate sa avem grija de noi?
...va rog, vreau sa fie cea mai fericita odisee
va pup,
stefania
http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"
truth spune:
multumesc fetelor pt primire.
roxana, o sa-l trimit pe sot chiar acum la sensiblu, multumesc de pont.
stau in pat, nici o problema, doar ca eram obisnuita ca eu sa fac treburile casnice... o sa ma potolesc, mai ales ca nici taticul nu ma mai lasa sa le fac eu. dar nu face fata saracu'... asa cum as face eu.
daca ma treceti pe listuta: DN 01.04.1976, DPN 24.01.2009, baietel
e primul copil, super-asteptat, am lucrat la el 2 ani...
promit sa intru cat mai des... am observat ca scrieti repede, se umplu paginile si cam pierd sirul, dar am timp sa invat, nu?![]()
31+
CADIA spune:
| citat din mesajul lui truth multumesc fetelor pt primire. roxana, o sa-l trimit pe sot chiar acum la sensiblu, multumesc de pont. stau in pat, nici o problema, doar ca eram obisnuita ca eu sa fac treburile casnice... o sa ma potolesc, mai ales ca nici taticul nu ma mai lasa sa le fac eu. dar nu face fata saracu'... asa cum as face eu. daca ma treceti pe listuta: DN 01.04.1976, DPN 24.01.2009, baietel e primul copil, super-asteptat, am lucrat la el 2 ani... promit sa intru cat mai des... am observat ca scrieti repede, se umplu paginile si cam pierd sirul, dar am timp sa invat, nu? 31+ |
BINE AI VENIT !!!
SI EU TOT PE 24.01 AM DPN, DUPA ULTIMA ECO.
30+cu
CLARA