Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, ce stiti de Maltofer? E bun? E diferit fata de ce am avut pana acum si pe prospectul lui nici nu scrie sa ai grija la alimentele cu care il asociezi. Mi se pare dubios.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 33+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Buna! am intrat la subiectul vostru pt.a felicita proaspata mamica Dalma si sa-i uram multa multa sanatate micutei Daria Maria. sa cresti mare si frumoasa si sa ajungeti cat mai repede acasa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

E OK, atunci, pe 3 dec la ora 16 sau 17 ?????

andre_ea, eu iau Maltofer de vreo luna.N-am nici o problema de la el.Cica e bine ca are si acid folic.Il rod sau il inghit.
Dar pentru ca , eu de fel nu suport pastilele, cand termin Maltoferul o sa-mi cumpar Fe efervescent.
Tu mai iei si altceva? eu mai iau Zing.

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bebelusi din mai multe motive ma intorc la servici - am nevoie de bani (eu sunt "finantatorul" in casa si avem multe rate de platit; noua lege ma ajuta dar nu atat cat pe altele fiindca eu nu am delarate veniturile reale nici pe de parte ; la firma la care lucrez sunt si asociat si ma intereseaza foooarte tare sa mearga bine, iar in lipsa mea nu prea merge asa cum ar trebui (suna a totala lipsa de modestie, dar adevarul e ca ce fac eu aduce venituri mari in firma si ca nu avem un om capabil sa ma inlocuiasca; treaba e verificata in precedentul concediu de maternitate).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 32+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

30+cu CLARA

Pentru mine e OK.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
cand termin Maltoferul o sa-mi cumpar Fe efervescent.

nu exista fier efervescent in formula simpla, doar in combinatii de multivitamine/multiminerale eventual. si cu doza micsorata.

Andre_ea, este ok maltofer-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty te cred, atunci e ok, macar presupun ca te poti duce un pic mai tarziu si sa stai cat poti. Adica nu esti ca la un patron strain si ti-e jena sa pleci daca nu te simti bine. Asa as veni si eu la lucru. Acum te inteleg, dar ai grija sa nu sari calul.

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Citat:

30+cu CLARA

Pentru mine e OK.

Ioana la 3 ani

OK,CELELALTE BURTICI, CE ZIC????

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
cand termin Maltoferul o sa-mi cumpar Fe efervescent.

nu exista fier efervescent in formula simpla, doar in combinatii de multivitamine/multiminerale eventual. si cu doza micsorata.

Andre_ea, este ok maltofer-ul.

Deci m-am bucurat degeaba, ca scap de inghitit pastile.Asa ca raman la Maltofer.

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Io nu am contraindicatii...totu e sa ma fac bine...ceea ce nu vad cum sa nu se intample...trebuie

bb mic

POZE
31+

Mergi la inceput