Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
ariya spune:
pup toate catalinele!
si va pup oricum pe toate...ma retrag pt ca am nervi pe burtoi ca am avut contractii cu tot cu gynipral...
cred ca tre sa ma relaxez complet ca altfel...si m-a enervat si sotul - a intrat in casa si-mi spune: ,,ma ajuti sa pun cumparaturile la loc?!"

deci noapte buna ca e mai bine!!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
28+Mihai Adrian
AMR 10 SAPTAMANI
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Lisa79e ok sa urmezi tratamentul medicului.Pt liniste si eu am primit ovule pt Candida dar sincer iti spun ca nici nu am cautat adik pe mom a fost mai bine dar a reaparut, ceea ce e destul de frecvent in sarcina. Bafta!bb mic POZE 31+![]() |
multumesc

31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Lisahai ca ai fost tare cu calea ferata, mi te imaginez deja ca stiu cum fac si eu.
Ioana Ruxandra Catalina
esti o dulce
Carmeneu spuneam ca oricare dintre noi are incheiata o pensie privata obligatorie. De exemplu eu o am la Allianz si imi pot verifica contul pe siteul lor. Astfel ca pot vedea in fiecare luna daca mi s-au virat banii la pensie. Daca banii sunt virati, inseamna ca plata obligatiilor salariale a fost efectuata, daca nu.....inseamna ca ceva este in neregula si plata nu a fost efectuata. Asa si tu, trebuie sa ai incheiata pensia la o anumita firma unde iti poti verifica contul printr-o parola.Daca nu te descurci sa ma intrebi ca o sa te ajut

Lisasa traiasca baietelul prietenei tale.
Irinaimi pare rau sa aud ca nu ti-ai rezolvat problema cu candida. Nu stiu daca iti amintesti ca eu v-am povestit de problema mea cu iritatia si stiu ca e super naspa. Eu am problema asta dinaintea sarcinii, la mine e mai graf ca nimeni nu stie ce am 

nici macar dermatologul.......fac tratamente si degeaba....
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Lisa, pai eu as duce un buchet frumos de flori pt mami si ceva pt bebelus (simbolic un animalut din material special pt bebelusi) sau daca vrei un trusou de nou-nascut (body-uri....din astea) La noi se gasesc cadouri gata facute pt nou-nascuti. Sunt sigura ca si acolo sunt mult mai multe si deosebite.
FETE, am pus poze noi cu mine gravi cu BB2.
Am poze cu burtica de 22 sapt (din Belgia de asta vara) si poze facute AZI! ![]()
http://alina1976.sunphoto.ro/Alina_gravi_BB_2
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
vai alina ce frumoasa esti...sic e burtica frumoasa ai
.
asa m-am gandit s eu,un buchet de flori pt noua mamicuta si un balon cu It's a boy pt pitic. ca cadouri a primit o graamda la baby shower. de abia astept sa il vad pe pitic
eu i-am pous muzica la pitica...asta dupa cei-am dat sa pape,si acum la exercitii...asa danseaza

31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Alina1976 spune:
Ca sa vedeti cum aratam insarcinata cu primul bebe, va trimit link si cu poze facute in vara lui 2006, gravi cu Ana in 6-7 luni....pe atunci eram blonda...![]()
http://alina1976.sunphoto.ro/Alina_gravi_BB1_-_2006_vara
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Lisa, multumesc 

Foarte bine te-ai gandit! Oricum prietena ta o sa fie incantata ca te duci la ea, nu o sa se uite prea bine la ce aduci tu...in momentele astea te simti bine sa ai oamenii iubiti langa tine (familie, prieteni...) si sa aiba suportul vostru si sa va bucurati alaturi de ea! Asta este cel mai important ![]()
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
alina,mie imi place cum iti statea si blonda! ai fost faina si la prima sarcina![]()
am o problema cu ciocolata
nu pot sa ma opresc
31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
DarkBendis spune:
Seara buna
Daca e marti, e seara de musafiri... adica prietenii sotului care vin saptamanal la noi. Da' am zis ca nu se poate sa nu va povestesc si voua ce am patit in seara asta... ca tot vorbea Lisa de lucruri sfinte... adica de ciucalata. Aveam si eu doua bucati de Cadbury cu nuca (din alea mici) pe care am zis ca le tin pentru maine (ca azi cica mi-am mancat portia si vorba vine ca-s cuminte) si ... ce credeti? Hotul la dulciuri! Mi-a furat una din madame o bucata de ciucalata din poseta si s-a apucat sa joace fotbal cu ea! Ca doara staniolul ala stralucitor si zgomotos era tocmai jucaria momentului... da' ce credeti voi! Nu m-am lasat si mi-am recuperat Cadbury-ul... si ca nu cumva sa raman si fara cealalt l-am papat, macar sa stiu o treaba ![]()
Ufff... maine merg si eu la control... sa-mi tineti pumnii sa fie toate bune

Dark Bendis
34+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 6 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
Salutari burtici!
Citesc de vreo ora si nu reusesc sa termin...ati f foarte harnicute la scris!
Dalma, felicitari pt Daria! Am vazut pozele, e o scumpica! Va dorec multa sanatate amandurora si Dariei sa creasca cat mai repede!
Leditia, felicitari pt casatorie! Casa de piatra si cat mai multe impliniri alaturi de sot! Am vazut pozele, arati f bine, esti o mamica f frumusica!
Miere, imi pare rau ca nu ai obtinut bursa pe inca un semestru, nu te supara din cauza asta, gandeste-te la bebe, restul se vor rezolva ele cumva!
Andre_ea, parca tu te plangeai de tensiune scazuta, si eu o am mica, dar la mine se rezolva cu putin cofeina, beau putina cafea sau o ciocolata calda care contine cofeina si gata, trec si ameteli si tot! Dar mai bine intrebi doctorita, sa nu fie o anemie ceva..
Alina, arati f bine! si AMR 6 sapt, OAU, mai e asa putin si o sa iti vezi fetita! Nici nu imi vine sa cred cum trece timpul! Pune poze si cu camera remodelata.
Lisa, tu spuneai ca ai luat deja biletele de avion pt mama ta? Unde le-ai gasit? Si eu incep sa ma interesez pt maica-mea...
Daiopri, poate mai intri macar din cand in cand, asa macar pt un status report! Poate de acasa, daca de la servici nu se poate..
Despre mine ce sa zic, la noi urmeaza Thanksgiving-ul, voi sta 4 zile acasa (URA!!!), dupa care luni la ecograf! Abia astept sa vad bebeloiul!
30+

adik pe mom a fost mai bine dar a reaparut, ceea ce e destul de frecvent in sarcina. Bafta!