Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_ spune:
Lisa, eu cand mi-am vizitat prietenele la spital am luat o jucarie, doua pt nou nascuti, pt bebe, flori pt mama si baloane cate un buchet de baloane. In general cam toti vizitatorii au adus ceva similar...Felicitari prietenei tale!
31+
eli spune:
buna!
voi cu ce ati spalat/veti sapala hainele lui bebe? cu detergent normal sau special pt bebelusi. le clatiti de 2 ori? le calcati sau uscati la uscatorul de rufe?
multumesc!
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
lisa79 spune:
multumesc anca!
biletul l-am gasit cel mai ieftin pe expedia.com,cu plecare din budapesta-londra-chicago,$627(dus-intors).mie nu mi se pare mult avand in vedere ca eu in sept am platit 1300.
oare pe unde umbla restul americancelor??
31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eli buna! voi cu ce ati spalat/veti sapala hainele lui bebe? cu detergent normal sau special pt bebelusi. le clatiti de 2 ori? le calcati sau uscati la uscatorul de rufe? multumesc! O zi plina de bucurii, Eli& Stefan&bebe din burtica vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi |
eu mi-am cumparat detergent special pt bblusi. de calcat,nici gand...nici nu am calcator
31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
IRA_LIZA spune:
Insomnie again! ma oftic de nu mai pot!
Mai, eu nu prea vreau sa-mi vina lumea la spital in vizita! la pariu k o sa fiu rupta de oboseala, or sa ma doara toate cele, o sa tarasc dupa mine dren si mai stiu io ce, o sa fiu alba k varu', numai de vizite n-o sa am chef; dealtfel, am ramas cu fixul k majoritatea oamenilor se gandesc cu mare sila la vizita la spital, indiferent despre ce spital e vb, asa k de ce sa ne stresam reciproc...stiu de la internarile trecute cum e: cand sa zic si eu k adorm pt vreo ora-doua ziua, k poate noaptea m-a durut cate ceva sau mi-a fost prea cald sau am alaptat, etc, hop-tzop un neam intreg de musafiri umplu salonul, de nu stii cum sa te mai stergi pe la ochi si sa-ti aranjezi parul cu mana si cearceaful pe langa tine k sa acopere cate una-alta, mai ales k nu vom avea voie cu pijama, ci cu camasa de noapte...iar daca sunt si copii printre vizitatori, e cu atat mai minunat, k aia si intreaba "mama, da ce e in punga aia??" (in dren, adica), gizas, ma ia cu racori cand ma gandesc!!
da, categoric, nu am nci un chef de pelerinaj la Polizu, ia, lasa sa-i anuntz eu "pe fatza" pe toti - mai putin tati & mamaitza - sa stea acasa k au tot timpul sa vina sa vada bebika dupa externare. cativa macar vor rasufla ushuratzi, pun pariu!
Ira
35+ mami de
Lizuca
stefanial spune:
buna dimineata burticutze!
sa aveti o zi buna si usoara!

...pe toate.
stefania
,
, Alex Stefan
http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"
alinuk spune:
26 noiembrie... sf Stelian ocrotitorul copilashilor
Astazi si nu doar azi...ne vom ruga pentru ei.
Voi incerca sa ajung la racla Sf Stelian de la biserica ce poarta acelasi nume (Unirii/Udristei). In aceasta zi este scoasa afara, deschisa..iar oamenii merg in pelerinaj acolo.
www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-406941.php" target="_blank">rugaciunea sf Stelian
Pentru mine e o zi de referinta, deoarece in urma cu trei ani, chiar intr-un 26 noiembrie (intmaplator sau nu!?) mi s-au deschis noi porti in demersul nostru de a avea copii (am avut probleme si ne strauiam de vreo doi ani...timp in care am trecut peste 3 sarcini extrauterine)
o zi binecuvantata tuturor!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
avem vreo Steliana pe aici de serbat?
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
jasmi spune:
Bebelusi, bravo pt AMR! 
Truth, bine ai venit! ![]()
Miere, imi pare rau pt faza cu bursa! Sper sa iasa bine pana la urma! 
Nu stiu daca numai am vrut sa o felicit din nou pe Ledi, sau chiar am scris ieri
, dar pt orice eventualitate, mai scriu o data: Casa de piatra, multa fericire si intelegere si impliniri si un bebe sanatos si frumos ca voi! 

Ttenzika, acum ai fetita?![]()
Dark
foarte tare intamplarea! Si eu mi-am adus azi la serviciu un intreg arsenal de ciocolatici ![]()
Ira incearca sa nu te mai gandesti la lucruri neplacute
Si eu am oroare sa ma vada oamenii (chiar si cei cunoscuti) in ipostaze de acest fel ... (de ex, sa-mi vina cineva in vizita in timp ce alaptez
) Gandeste-te la ceva frumos si poate o sa reusesti sa dormi mai bine 
Alina esti o frumoasa! Fa-ne si niste poze cu camera amenajata, ca-s convinsa ca e superba 
Jasmi
28+ cu 
way to go, BB
bebelusi spune:
Buna dimineata gagici, asa de greu m-am trezit de dimineata...Vreau sa va multumesc pentru sfaturile de ieri cu nasul infundat. Sa stiti ca faza cu perne multe sub cap a functionat

sunt asa fericita ca am putut dormi...
Alina esti foarte foarte frumoasa in pozele mai vechi, pe cele de acum nu le gasesc
nu ai zis ca sunt pe contul comun???
Dark, tare faza cu cioco, mi-a placut.
Cami, era sa ma pui sa gatesc peste aseara, noroc ca m-am uitat in calendar, nu se manca peste

. Cel putin asa scria in calendarul meu "Sf Ecaterina" da, dar nu sii dezlegare la peste.
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"