Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Helou ladies!

Truth, bine ai venit!Imi pare rau ca ai probleme, dar nu mai e mult si o sa te poti misca in voie.Iar sotul sigur o sa se descurce, va invata pe parcurs...

Just, Ariya, aveti grija de voi fetelor, stati linistite si totul va fi bine.37 de sapt, nu ati uitat, nu?

Ledi, casa de piatra!Vazut pozele, ai fost o mireasa tare frumoasa si indragostita!Felicitari!

La intalnire as fi vrut sa vin si eu, da nu se poate...la ora aia bona pleaca, iar sotul vine la 6, deci nu am cu cine sa il las pe Andrei.Plus ca alea sunt zilele mele de inchidere si nu pot sa lipsesc sub nici o forma.Oricum, sa aveti petrecere frumoasa.

Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

hai ca am avut emotii pt tine,ca nu mai stiam nimik!
poze cu pitica dariuta sunt in cap trrecut pe la mijloc.
asa,sa va zic de prietena mea. a nascut azi,un baietel de 3.6kg. la controlul de rutine ieri, doctorul i-a luat tensiunea,era fff mare 160( in ultimul trimestru a tot avut probleme cu tensiunea mare) si a hotarat de urgenta la spital ca nu mai poate sa stea asa. i-a provocat contractiile cu pitocina,i-a rupt apa..nimic,Alex nici cum nu vroia sa iasa...pana azi dimineata se dilatase 2 cm,cand au zis ca gata stau si asteapta degeaba,asa ca s-au hotarat pt cezariana.
sunt bine amandoi,tatal e mandru tare:"copil frumos ca al meu nu are nimeni"... . normal ca si ea e fericita,eu le doresc toate cele bune ,sanatate multa si sa se bucure de frumusetea de bb. merg azi sa ii vad.de abia astept!

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

unde sunt poze?ca nu am inteles

31+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mai am o intrebare,cand se mege la spital,cum voi merge eu azi,ce trebuie sa duc cu mine???multumesc..sper sa nu radeti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

hai ca am avut emotii pt tine,ca nu mai stiam nimik!
poze cu pitica dariuta sunt in cap trrecut pe la mijloc.
asa,sa va zic de prietena mea. a nascut azi,un baietel de 3.6kg. la controlul de rutine ieri, doctorul i-a luat tensiunea,era fff mare 160( in ultimul trimestru a tot avut probleme cu tensiunea mare) si a hotarat de urgenta la spital ca nu mai poate sa stea asa. i-a provocat contractiile cu pitocina,i-a rupt apa..nimic,Alex nici cum nu vroia sa iasa...pana azi dimineata se dilatase 2 cm,cand au zis ca gata stau si asteapta degeaba,asa ca s-au hotarat pt cezariana.
sunt bine amandoi,tatal e mandru tare:"copil frumos ca al meu nu are nimeni"... . normal ca si ea e fericita,eu le doresc toate cele bune ,sanatate multa si sa se bucure de frumusetea de bb. merg azi sa ii vad.de abia astept!

unde sunt poze?ca nu am inteles

31+

le caut si iti pun linkul in 1 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

uf, ca de ieri va tot citesc..intru si eu sa fac prezenta, dar nu prea am timp ca sunt ocupata cu chefuri la serviciupotluck si alea-alea, o sa incerc sa scriu mai incolo. Pup toate burticile frumoase

Crisss 31+

Mergi la inceput

cauta postarea dalmei aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129848&whichpage=14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

mersi mult lisa

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lisa79e ok sa urmezi tratamentul medicului.Pt liniste si eu am primit ovule pt Candida dar sincer iti spun ca nici nu am cautat sa vad dc e ok sau nu, am avut incredere in medic si atat.Apoi am si citit recunosc, eram deja in mijlocul tratamentului(12zile) si erau ok.Asa ca trust him si incearca sa rezolvi pb, eu nu prea am reusitadik pe mom a fost mai bine dar a reaparut, ceea ce e destul de frecvent in sarcina. Bafta!

bb mic

POZE
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Moaaaama cat ati scris azi...am citit o ora

Naty, vezi totusi ce solutie gasesti cu Ioana si gradi, macar primele 3 luni de cand se naste bebelina 2. Crede-ma ca este groaznic sa iti faca nou nascut pneumonie sau bronsiolita...de fapt stii cum sunt conditiile din spital si cat de cumplit e. In plus ca la varsta de 2-3 luni este destul de grav si poate crea complicatii...vezi ce poti face.

Ledi, CASA DE PIATRA!!! Ati fost niste frumosi! Sa va dea D-zeu toate cele bune si nastere usoara!!

Just, stai cumintica si sa dea DD sa nasti dupa 37 sapt. Oricum sa ne tii la curent, OK?

Lisa, felicitari pentru prietena ta!! Si parca intrebai ce sa duci la spital? Te refereai la cadou de nou-nascut? Sau imi joaca mie feste neuronul gravid?

La mine noutati majore nu prea sunt....adica ma simt OK, si astept cu nerabdare eco de pe 6 decembrie cand voi fi in sapt.37.
Am terminat de aranjat casa si camera pt bebe si pt Ana si mai am de cumparat niste chestii de la KIDEX (in speta carucior, sterilizator, biberoane, pompa de muls....de'astea).

Va pup

34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

da alina,la asta ma refeream,ce anume trebuie sa duc cand merg la ea in vizita.
multumesc

Mergi la inceput