Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Just, Truth, Aryia mai aveti putin fetelor, stati linistite in patut, ca treaba se gaseste cineva sa o faca. Importanti sunt bb-ii nu curatenia, fac sotii sau ajutoarele cum pot.

Fetele referitor la intalnire, eu pot veni, hotarati ora!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Truth bine ai venit!Gynipral se gaseste,eu il iau de la Sensiblu,Centrofarm,Catena...
Billy m-ai facut sa rad cu spanacu' gatit in pat...a trebuit sa gatesc pt ca azi sotul meu cel chiaun,a plecat devreme de tot si n-a putut sa faca nimic....oricum,nu stau mai mult de 15 minute in picioare pt ca....
mor de durere...
cum adica azi se sarbatoresc catalinele?!si eu sunt Catalina!hai sa va spun numele mele - Ioana Ruxandra Catalina...eh?ce ziceti?m-am scos!
Ariya ii spunem lu' fi-mea,asa s-a botezat ea cand o intrebam cum o cheama si de -abia invatase sa vb...iar amedeo s-a botezat meo...sa vedem cum o sa se boteze asta mic...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele spunea una dintre voi, ceva legat de verificarea platilor de catre angajator, la CAS. Imi puteti spune si mie cum pot verifica?
Multumesc anticipat!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

cum adica azi se sarbatoresc catalinele?!si eu sunt Catalina!hai sa va spun numele mele - Ioana Ruxandra Catalina...eh?ce ziceti?m-am scos!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

AMR 10 SAPTAMANI

la multi ani, sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti...Arya

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fete dragi..

mei da scrietzi nu va jucati

Ma apuca ameteala cand vad ca ati mai scris vreme d'un capitol o zi cat nu am mai trecut pe aici. Ideea e ca inca mai merg la munca, am facut greseala sa zic ca vin cat mai e vremea ok, cat pot sa conduc cat de cat in sigurantza (mai am doua degete de la burtik la volan ..si de cand am zis asa...tot vreme faina e. Oricum de la 1 decembrie nu ma mai duc (decat in vizite)..cine zicea aici de uorcalhoolici..si io mi's

Ira am vazut acum care e motivatia voastra... nu e ceva 'avant' sa zic asa... va doresc mult succes, sa va fie util demersul. Nu e posibila si varianta de celule stem compatibile de la donator?
cand am zis 'bani aruncati' era un fel de a spune pt indoielile pe care le am vis a vis de procedura si recoltarea de la noi

Bebelusi vezi ca in farmacii gasesti Olynth Aromatherapy . Sunt pastilutze care se pun intr-un aparat..similar celui de tzantzari. E bun si pt bebici cu nasucuri infundate...
(am inteles ca la unele femei insarcinate e prezenta asa-numita rinita a gravidei)

Ariya,Just,Truth mare grija de voi si de puiuci de la burtici

Ledi felicitari! Sa fiti fericiti si sa aveti o viata implnita.

Flowerbee, Andreea..si eu functionez la tensiuni..joase. In genere 9 cu 5, 8 cu 5... rar 10 cu 6 sau asa ceva. Beau cate o cafelutza dimineatza si pe alocuri cate un pahar de pepsi indoit cu apa minerala
Nu am avut pb la peridurala.

dragutz..ce coincidentza Anuc
pe 10 ianuarie nascut Teo, pe 7 ianuarie nascut tati
iar mami e...falita dupa sarbatori si toate zilele astea (mai urmeaza si juniorul tot in zona)

cu cordon in jurul gatului nu va faceti probleme... atata timp cat va monitorizati sarcina iar in timpul travaliunlui de asemenea miscarile fetale si cardiace sunt monitorizate.
Si bb le meu avea pe la 15 sapt esarfa si circulara de cordon, apoi la trim doi nu mai avea (si am facut doua morfologii intre 22 si 24 sapt)

Truth bun venit printre noi si sper sa ne scrii de acum mai des

asadar, pentru miercuri 3 deceembrie in Plaza s-au inscris la intalneala:

Irina
Cadia
Carmen Marieta
Naty (care poate ajunge la 14?)
Flowerbee
Alinuk

pt mine nu e pb ora 16 (stau aproape) insa va spun ca e o ora infernala dpdv al traficului in zona...si nu numai (spre ex: am facut intr-o zi, pe seara pt traversarea podului grant ...o ora )

Ma gandesc ca un 14h30-15 ar fi mai rezon...

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truth spune:

m-am vazut pe lista, multumesc
intradevar se gaseste gynipral in farmacii. la sfatul roxanei l-am trimis pe sotior exact unde trebuie si s-a rezolvat. mersi
cam asta mi se intampla cu sotul, nu ca nu are intentii bune, dar e invatat sa fie "ghidat". si chiar ii ziceam mai acu o luna sa fie atent la ce fac eu prin casa, ca doamne fereste sa trebuiasca sa ramana singur cu toate. dupa ce a venit de la farmacie s-a pus sa gateasca... si in timp ce curata cartofi, ma intreba daca nu vreau sa o aduca pe mama lui la noi... sa ne ajute. de la 400de km. am lasat-o pe altadata.
va fi mai greu sa ne adaptam la noua situatie, dar poate imi va fi de folos pentru cand voi fi cu bebe acasa, fiindca suntem numai noi doi. ai lui departe, ai mei lucreaza.

va multumesc tuturor pentru incurajari v-am zis eu... pansament pe rana... caci cine sa ne inteleaga mai bine decat cele care sunt in situatia noastra
n-am fost niciodata bolnava (in afara de raceala) si nu-mi place sa le fie altora mila de mine. sa ma intrebe asa compatimitor "cum te simti".. "ma simt bine, nu am nimic, doar ca trebuie sa stau in pat"

lisa si eu am probleme cu ceva infectie. am luat deja o tura de ovule macmiror, dar n-a trecut definitiv. deocamdata ma spal cu ceai de musetel si bicarbonat, doar pe exterior. si trebuie sa-mi fac urocultura.
ariya ma gandesc ca ti-e greu si cu copii si cu statul in pat. oricat de mari sunt, au totusi nevoie de grija ta.
carmennu stiu cum sa faci. daca suni la casa de pensii? stiu ca pentru dosarul de CIC va trebui sa cerem la casa de pensii o adeverinta de stagiu de cotizare, dar nu stiu daca emit adeverinte asa doar ca sa-ti verifici angajatorul.
catisto gynipralul iti provoaca palpitatii? mie doctorita mi-a zis sa iau inainte cu 10 min un extraveral. extraveral nu i-a dat sotului meu la farmacie, ca nu dau decat cu reteta, dar nici nu cred ca o sa iau.
anuc sigur imi voi pune lucrurile la punct, doar ca vestea asta cu statul in pat m-a luat pe nepregatite. pana ieri mi se parea ca am cea mai usoara sarcina si voi putea zburda pana la nastere.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tocmai m-a sunat prietna mea ca a nascut...un baiat,prin cezariana!

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

,seara burtici, doamen dar cate s-au mai intamplat de cand nu am mai intrat, de la ora 6 tot citesc pe voi,am fost plecati la sat si acolo nu am avut internet,spunetimi si mie a nascut Dalma????,am vazut ca sotul ei a trimis mesaj, stiti cumva daca are poze??? as vrea sa o vad si eu pe micutasi daca are poze puse unde la are, ceva? un link???,am uitat pana si parola la emailul comun

29+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

sa vedem ce am facut, mi-am schimbat si semantura ca doara eram inapoi cu 2 saptamani

31+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hai ca am avut emotii pt tine,ca nu mai stiam nimik!
poze cu pitica dariuta sunt in cap trrecut pe la mijloc.
asa,sa va zic de prietena mea. a nascut azi,un baietel de 3.6kg. la controlul de rutine ieri, doctorul i-a luat tensiunea,era fff mare 160( in ultimul trimestru a tot avut probleme cu tensiunea mare) si a hotarat de urgenta la spital ca nu mai poate sa stea asa. i-a provocat contractiile cu pitocina,i-a rupt apa..nimic,Alex nici cum nu vroia sa iasa...pana azi dimineata se dilatase 2 cm,cand au zis ca gata stau si asteapta degeaba,asa ca s-au hotarat pt cezariana.
sunt bine amandoi,tatal e mandru tare:"copil frumos ca al meu nu are nimeni"... . normal ca si ea e fericita,eu le doresc toate cele bune ,sanatate multa si sa se bucure de frumusetea de bb. merg azi sa ii vad.de abia astept!

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput