Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
`Mneatza si de la Oradea inghetata si`nsorita
Roberta, ihi, cunoastem. Eu tot asa, ca-mi face mie placere sa duc mereu ceva, daca am uitat sau chiar nu am apucat ... moamaaa ... suparari, nerfi ... asa ca mereu ma scotocesc de cate ceva in lift
Rox, , trimite pe careva undeva sa aduca o cafea tare
Io mor de somn ... desi dorm ca o nesi, azi dimineata Giulia m-a trezit fiti atente, candtand "end a` hepi niu yaaa`r" am ras cu lacrimi, ea statea in fund, ochii inchisi si cantaaa "vi vish iu"
Edit ca uitai .. .azi e vineri, azi e vineri, tralalalalaaa, we luuung
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Rox, , trimite pe careva undeva sa aduca o cafea tare |
la naiba, nu am de unde... cafeaua de rompetrol sucks!!!
misto Giulia... se pregateste fata, ce vrei, mai e o luna din anul asta
roller025 spune:
Neatza, neatza!
Monicule - mme Bibi - LMA
Roberta - sa fie cu sau fara bb2, asa cum itit dorsti - semnele sunt bune, se pare Circoteca de care povestesti taare seamana cu altele stiute. Noi avem in plus o replica buna la orice se refuza: nici gand.
Roxa - o cafea de Bucuresti se accepta? Trimit una online? Si pupici d-rei Eva grasunica!
Daria - pentru munca voluntara cu cadourile
Marcela - pupici la fete! Si Vicu cauta iarna pe geam in fiecare dimineatza... asta dupa circul de rigoare cu trezitul...
Mamicilor de fete cu pietricele . Imi aduc aminte ca eram cam marisoara si ma innebuneau gablonturile pe care le mai gaseam pe la maica-mea prin sertare sau la matusa-mea ca material didactic
Noi suntem ok. Am mai pus ceva pozici de lunile astea, cu ambii ficiori. Uite aici: http://family.webshots.com/album/568962454LPqSTm
Victor a inceput sa tuseasca si sa raguseasca. Ma gandesc cum imi impart timpul daca racesc amandoi? Poate am norok cu we asta prelungit si scapam...
In rest, incerc sa fac un program de we, se pare ca va fi cu soare, asa ca vreau sa plecam si sa ne plimbam... Om vedea ce iese :))
roxanaz spune:
am cafea am cafeaaaaaaaaaaaaaaaa. m-am drogat suficient, cu ocazia asta se trezi si fi-mea. macar la asta seamana cu ma-sa, nu prea misca mare lucru inainte de cafea
Danule Vic este super tare in tractor si fermier... excelent!! sper sa scapati de muci+tuse!!
replica lui Patrick este "azi a venit iarna??"
leeloo2004 spune:
Vin si eu sa vad ce mai faceti...
Rasfatul meu s-a terminat azi - ieri am fost la coafor, in dimineata asta la mani si pedi - acum poate sa inceapa si serviciul...ma simt de parca zici ca ma pregatesc de prima zi de scoala... oricum prevad ca va fi tare grea re-acomodarea...
Eu m-am hotarit in sfirsit sa ii iau un pat separat lui stefan! Nu va speriati, va dormi tot cu noi, doar ca ii voi lua un pat care sa incapa in continuarea patului nostru, pina in calorifer...acum sunt in amsuratori si cautari, dar cred ca il vom lua la inceputul anului ca acum suntem cu finantele intr-un mare pom...
In rest asteptam weekendul prelungit ca sa ne mai odihnim in familie si cam atit...
Rox - sper ca ai gasit pina la urma o cafea acceptabila...
Roberta - deci nu a fost sa fie acum...lasa ca o sa fie cind vreti voi!
Roller - sanatate lui Victor si sa nu ia si Paul...sunteti niste frumosi!!
Vrabiuta - si pupici pe burtica!
Ma duc sa fac piureul ariciului asa ca va urez un weekend placut si ne auzim marti, de la munca...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna ziua si vorba lu' Pat, care mi-a placut la maxim, "trezeste-te romane"
La multi ani Doamna Bibi
Sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai parte numai de bucurii!
Happy thanksgiving americancelor! Sa nu mancatzi toata curca la o masa...
Ca veni vorba, Vivia, s-a dezghetzat intr-un final curca!?...:)))
Gabi, foarte frumos acalendarul!
Sa-mi zici si mie cum l-ai facut ca poate le fac si eu la bunici cadou.
Papa, la noi de f'un an jumate numai taticile gatesc...mamicile fac numa' prajituri...Noroc ca nu stam in germania sa vina copilul cu idei de la gradinita..
Si noi cu inele din alea, le-am aduc din nemtia dar mi-am dat o pauza si am zis ca le dau de sf. Nicolae...:)...Are o diadema din aia monstruoasa care lumineaza cand apesi pe steluta din frunte...supertare...o sa rup gura targului cu aia...cu 5 euroi m-am scos...
Oricum cand am venit i-am adus si un ou din ala in care torni apa si creste puiu, cu 2 euroi am facut furori...:)))
Vrabiuta, stam cu pampoanele pregatite...Eu am ajuns la 1 an si juma' la dusuri de 10 minute..ah ce fericire!...
Roxana, si noi suntem cu intrebari din astea existentiale de cum se crapa de ziua..."azi imi iei sanie!?" "azi e ziua mea si mi-ai luat cadou?!" ..."azi vine mos craciun cu cadouri"?!" "azi e serbare si-mi dai rochita frumoasa" ...
La 6.30 azi dimineata m-a anuntat "eu m-am plictisit de somn" dupa care a inceput bombardamentul cu "azi..."
Acum avem intrebari existentiale despre cocosh si ce are el cu gainile...:)
Iar sunt aia ai lu' Pitt si a lu' Jolie gravizi!? Astia ma fac invidioasa!!!
Roberta, data viitoare sigur o sa fie cu noroc!
Daria, in 2009...ok...din ianuarie eu incep sa-ti aduc aminte...
Eu mi-am dat o pauza, sunt cu fetele in vacanta...am profitat de faptul ca John e in germania, ca trebe sa-mi vopsesc masina fiindca a avut o intalnire de gradul 3 cu un parapet, ca e 1 ianuarie si nu in ultimul rand ca nu avem buletin de Magurele si votam tot la Curtea de Arges asa ca mi-am incarcat fetele in masina si am venit la aer curat...Portofelul l-am uitat acasa asa ca nu am bani de vopsit masina, cartea de identitate asemenea asa ca nu ma primesc astia la votare....imi mai ramane sa serbez 1 ianuarie...Ma duc sa caut hartie colorata ca sa produc impreuna cu Maria stegulete...:)))
Cand se pune grau la incoltit?! Ca asta era treaba educatoarelor da'cum acestea lipsesc trebuie sa suplinim ....
Ma cheama Maria sa ne imbracam sa mergem la plimbare...astia sunt cu spectacolele si targurile de Craciun ...ca deh...serbam votarea.
Un weekend fabulos sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina dusuri de 10 minute..ah ce fericire!... faptul ca John e in germania, ca trebe sa-mi vopsesc masina fiindca a avut o intalnire de gradul 3 cu un parapet, ca e 1 ianuarie si nu in ultimul rand ca nu avem buletin de Magurele si votam tot la Curtea de Arges asa ca mi-am incarcat fetele in masina si am venit la aer curat...Portofelul l-am uitat acasa asa ca nu am bani de vopsit masina, cartea de identitate asemenea asa ca nu ma primesc astia la votare....imi mai ramane sa serbez 1 ianuarie...? |
....meiii ai naibii fizicienii astia cu acceleratorul lor de particule,au ajuns inaintea noastra cu fix o luna...in ritmul asta o sa ne scrie Cristalina din..2020
Pentru americancele noastre dragi de la schimbul 3,sa aveti un week-end minunat cu prietenii si cu familiile
LA MULTI ANI BILUTZA!
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR MARI SI MICI!!
philip spune:
uite intru ca sa nu ziceti ca numai de curcan imi arde. curcanu' a fost delicios si restul chestiilor asemenea, slava Domnului ca mi-au trecut greturile taman la timp sa enjoy si eu din bucate. eu cresc, philip e alintat cum nu se mai poate ca doar deh, e bunica aici, ne-am bucurat de cele 4 zile libere, acum sa te tii o saptamana de munca :( dar si distractia de dupa, yuhuhu.
multumim de urari, in familia noastra toti suntem andrei, cica tre sa iesim la crasma (socru').
am si poze:
www.apha.shutterfly.com
philip&andreea