Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
Vrabiutzo intinde-te acuma ca dupa 4 decembre incolo o sa ai o plapumioara tare scurtutza. O sa bati matanii cand o sa prinzi juma de ora la dush:-))) Juma de ora e editia princeps, editia regular e ceva de genu intre 5 si 8 minute
io las majoretele sa doarma ca sa danseze pe 4 samba , rumba si sarba in acelasi timp pentru cinci minute!:-)))
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita
Marina spune:
fie-mea a pierdut inelele cu barbie intre magazin si masina, a bocit 2 min juma ca nu le mai are ,a tras concluzia ca oricum erau urate si gata am scapat...de unde trag si eu concluzia ca inspre 6 ani se dezvolta si neuronul cu simt estetic
szivarvany spune:
Papadie
Vrabiuta, multi la voi , de azi intr-o saptamana suntem pe baricade cu agitatele
Ma bucur ca nu suntem singurele inzorzonate
Io azi dimi la 6 aranjam cadourile ... 19 pt gradi, 3 pt copiii prietenelor, ale Giuliei ... aveam un morcov mare ca iar vine Giulik tiptil in bezna ... si ma prinde la lumina neonului de acvariu
Daria & GIULIA(2004 08 16)
vrabiuta spune:
papa, e frumos sa ma faci sa rad in hohote singura in casa cu ochii-n ecran???? nu de alta da' mi se zgaltaie copila prin ficati...
mami de si graviduta
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papadie si daca tot eram acolo am luat si kitul de printese. o oroase de plastic argintiu cu ditai coronita cu stele roz, lila, margele maaaaaaaari cu o stea si mai maaaaaaaare, un inel cu steaaaaaaaaaaaaaa. o oroare. fata lu cioaba si sora lu 50 cents. azi la gradi s-a dus cu coronita pe cap. a fost extrem de fericita. nu-i asa ca in timp le creste si gena ocupata cu simtzu estetic? |
bai frate dar nu m-ai lasa in pace sa visez si io linistita... nuuu, tre sa pui sare!!! noroc cu Marina care ma iumbeste si zice ca le trece si cu inelele de orori
roberta04 spune:
NU, NU, NU. Nu sunt insarcinata!asta si de bucurie si de tristete
Si promit sa nu mai dau alarme false, dar chiar nu am avut intarzieri de prin clasa a 8-a...
M-ati omorat cu inelele...
szivarvany spune:
Roberta,
Schimbul treeei ? ...
Polux ?
AncaMaria ? ...
In alta ordine de idei ... DoamnaBibi ... n-ai venit tu sa dai de beut la trupa ... ntz, ntz ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
La noi e soare azi asa ca si starea mea de spirit e mai insorita!
Intrebare de dimineata: obisnuiti sa le cumparati cate ceva la copii cand veniti acasa? Eu cred ca l-am obisnuit cam rau pe Matei sa ii aduc cate ceva aproape zilnic si daca nu ii aduc se supara sau nici nu ma baga in seama. Nici nu mi-am dat seama ca as putea sa creez un obicei prost, m-am bucurat de entuziasmul lui de fiecare data si am considerat ca nu il rasfat prea mult cu un covrig sau o ciocolata mica, mica...Aseara chiar nu aveam nimic in poseta pentru el si a facut criza de nervi
O zi frumoasa!
roxanaz spune:
buna dimineata
Robi imi pare rau ca nu e. las ca o sa fie next time . cat despre adus ceva la copii de fiecare data.. la noi problema este mare cu 'ce mi-ai adus" asa ca incerc sa o limitez la minim, adica sa nu ii aducem cam nimic. ca e prea obisnuit si i se pare normal sa primeasca tot felul de chestii importante si scumpe si.... stiti voi placa mea. dar daca tu zici ca e vorba doar de o ciocolatica sau un covrig nu cred ca e o problema - poate s-a simtit chiar ignorat Matei.
ce bine ca e vineri, cu week end-ul asta lung parca mai vad si eu luminita de la capatul tunelului cu munca. nu mai am mult (zise magaru uitandu-se spre culmea muntelui).
nu am cafeaaaa azi la muncaaaaa!!! tragedia secolului. daca nu vin astia sa repare masina de espresso fac crima de om intr-o ora
asa ca revin cand sunt cofeinizata suficient
o zi buna!