Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina pai da un pm in vro 40 de zile cand se face peste un an si discutam Marina |
da ce faceti voi frate amandoua in 40 de zile???
szivarvany spune:
Io, cica, demarez acest proiect incepand din noiembrie 2009, nu mai repede
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Mey... 99% e alarma falsa la ce dureri abdominale am...
N-am fost dupa test ci am fost in testare - ne-au evaluat psihologic 1 ora jumate...
papadie spune:
ROXA- wow ce grasunika!!! Sa fie sanatoasa:-)
Kimm- nu le-am sters, le-am parolat
Marina- ma bucur ca mere fata pregatita la calarie :-)
ROBERTA- SA FIE INTR-UN CEAS BUN! O sa fie bine si frumos:-)
Leluk- felicitari pt spiritul civic:) si succes cu vecinii. parca vad cum se vor bucura de "parcul lor" cu samanta-ntre dinti si chistocu in coltu' gurii. Iti doresc doar vecini care joaca table si iubesc copiii:)
Joana vad ca e de serviciu cu globu' de sticla aducator de berze
si cum sunt o fata deschisa ma bucur mult cand sesisez fluturasi in burta. marina si daria
carmencita tine-ti fiorii in frau ca-i pacat sa destrami un cuplu cu ganduri mari
ieri mam lipit de-o pereche de blugi pt Mielu ca a venit cu pantalonii sfasiati de la gradi (ca nu cumva sa dea vina pe vreun copil ca i-a rupt pantalonii mi-a bagat vesnica scuza ("sholiceii au vinit si au facut kaput pantalonii mei!"). si daca tot eram acolo am luat si kitul de printese. o oroase de plastic argintiu cu ditai coronita cu stele roz, lila, margele maaaaaaaari cu o stea si mai maaaaaaaare, un inel cu steaaaaaaaaaaaaaa. o oroare. fata lu cioaba si sora lu 50 cents. azi la gradi s-a dus cu coronita pe cap. a fost extrem de fericita. nu-i asa ca in timp le creste si gena ocupata cu simtzu estetic?
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita
carmenp spune:
papa, ilinca n`o dat jos citeva zile de la mina inele de la revista barbie decit cin` se spala pe miini ca sa nu le ude;)) ierea ca din curtea lu` cioaba cu ghiulele alea nici macar nu putea stringe pumnu` de tot;))
vrabiuta spune:
dragi mamici, multumesc mult pentru urari si pentru majorete! doctorul a decis sa mai asteptam pana saptamana viitoare, asa ca stau cuminte in pat cu no-spa-ul sub perna (mai ales ca lipseste din tara pana pe 2 dec si nu vreau sa nasc cu medicul de garda). daria - muuulti muulti - iti multumesc ca tii fetele la curent cu noutatile.
printesa din burtica are deja 3400gr, sunt tare curioasa cu cat se va naste. am emotii mari pentru ca diametrul capului era deja 9,5 luni si pana pe 4 dec mi-e ca depaseste 10. pe de alta parte, medicul ma linisteste si imi zice ca daca data trecuta am nascut in 10 min, sa fiu linistita ca acuma nasc in 5 oricum, emotiile sunt mari, parca n-as mai fi trecut o data prin asta...
gravidutelor de iarna le urez sarcini usoare in continuare. hainutele de gravida sunt o problema si pentru mine. cu paltonasul am avut noroc, mi-am cumparat anul trecut de la viena unul evazat, fara sa stiu de ce inca ma incape peste burtica, asa ca de o grija am scapat. cu pantalonii e mai complicat, ca unii grosi dar care sa arate civilizat nu am gasit. asa ca ma descurc inca cu cei de toamna.
ioana - si noi suntem fani mickey mouse club, dar avem filmulete doar in engleza. daca gasesti pe undeva in romana o sa te rog sa imi spui si mie. multumesc mult!!
cristal - nici eu nu i-am facut analize drei, asa ca ma inscriu cu succes in clubul mamelor denaturate :)
am vazut ca vorbeati de jocuri pe calculator. eu am experimentat pe propria piele dependenta de jocuri (heroes, pentru cunoscatori) asa ca sunt impotriva jocurilor pe computer de tip quest sau cu time limit. pe dra mea o las sa se joace la laptopul meu cu joculete online de colorat si cu puzzle-uri de pe site-ul bbc. se joaca maxim 20 min pe saptamana si o las de fiecare data cand imi cere. cred ca pentru ea e mai bine sa aiba acces la joculete potrivite varstei decat sa ii fie complet interzis computerul. deocamdata situatia e sub control, probabil pe masura ce creste va fi mai complicat.
dra lia nu prea mai are rabdare sa vina surioara ei. asta-vara i-am spus ca atunci cand o sa ninga o sa se nasca teodora, asa ca sambata seara, cand a vazut cum au cazut cativa fulgi, a inceput sa rada si sa strige: hai teodora!!! luni seara am fost toti trei la ecografie si ne-am uitat la bebelina cu aparatul magic al domnului doctor. acum stie ca mai are o saptamana de asteptat si numara zilele.
de la sfarsitul lui septembrie dra lia merge la gradinita de stat de langa bloc. am avut mari emotii, gradinita particulara la care a mers timp de doi ani a fost excelenta din toate punctele de vedere, inca o consider una dintre cele mai bune gradinite din bucuresti. am avut mari dubii referitoare la calitatea serviciilor in gradinita de stat, la acomodarea intr-o grupa de 25 de copii, la rabdarea educatoarelor, etc. dar grupa ei e in sistem step-by-step, complet diferita ca abordare de sistemul traditional, cu centre de activitati, materiale didactice specifice, cu doua educatoare si o ingrijitoare la grupa. vad ca puiul meu merge cu placere si asta ma bucura mult. de la primavara am in plan sa merg cu teodora la gradi sa o iau la pranz si sa mergem toate trei in parc in fiecare zi.
acum cautam o doamna draguta pe post de bunica, sa ne ajute cu casa si din cand in cand cu copiii (cand sunt eu la studio, cate o jumatate de zi). deocamdata nu am gasit, as vrea sa va rog si pe voi daca cunoasteti cumva vreo doamna prin zona sectorului 6 sa imi dati un semn pe pm. multumesc mult
cam astea sunt vestile noastre, m-am gandit sa va scriu acum, inainte sa inceapa roller-coaster-ul bb2
tuturor piticilor sanatate, sa cresteti mari si frumosi! iar mamicilor spor la cumparaturi de craciun!
mami de si graviduta
vrabiuta spune:
vai... cat am putut sa scriu... scuze fetelor ca m-am intins cat o zi de post.
daria, carmen - si a mea a facut o pasiune pentru inelele alea barbie. i-a luat taica-su set de aripioare si bagheta magica, inelele ii lipseau
mami de si graviduta