Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
kim222 spune:
Saluti...
Noi asteptam sa se dezghete curca...azi este a treia zi...Sintem liberi pina luni, asa ca sa nu ma dati disparuta...Joi sintem invitati la niste prieteni..deci va trece timpul repede..
Ioana vazut mindra..ce par superb are!!
Daria se vede ca Giulik este o printesa...ce frumoase flori a desenat!! Noi sitnme la rachete...monstrii si alte alea..
caro f misto proiectul!!
Camen...pe unde umblii??? Ce a facut mama ta?
Papa nu am mai vazut pozele tale...le-ai sters?
Gabi cum a fost in excursie?
Robi cum mai este Matei?
De Anca nu mai stie nimeni nimic??
kim222 spune:
La multi ani Monica!! Sa fii fericita!
Papa s ale spui ca taticele gatesc..si unele chiar bineIn cazul meu.. taticul gateste mai bine decit mine..si spala si bucataria dupa
roxanaz spune:
neata doamnele mele
la multi ani pentru ieri Monique, sa fii sanatoasa si fericita si iubita|!!!
eu am fost ieri la control.... totul ok... mandra are.... 2kg. in rest totul ok. ne mai vedem odata anul asta, de fapt eu o vad de 2 ori ca mai am si eco mai amanuntita la 34s.
Oliv se dezgheta zburatoarea?
petrecere frumoasa americancelor zilele astea!!
Papa nasoala gradinita asta
ma duc sa beau cafea. am avut tensiunea maaare ieri la control, 10 cu 5
sa avem o zi buna!!
leeloo2004 spune:
Neata! Vad ca sunt cea mai matinala astazi....
Aseara stefan a venit rupt de oboseala, dar in verva1 Mi-a adus un ditamai cataroiul de sare, dar dupa ce l-am convins sa puna limba pe el sa vada cit e de sarat, a vrut sa-l arunce la gunoi... Miss mi-a spus ca s-au distrat, s-au dat in leagane, pe tobogane...
Ieri am avut si mare-inaugurare-mare a parculetului dintre blocuri...Aveam o janghina de parc de pe vremea lu' impuscatu', cu niste leagane cirpote, cu un tonoan ruginit si pina acum, in nicio campanie electorala, inclusiv aia de asta vara cind dl. Vanghelie ne-a si asfaltat strazile dintre blocuri (care si ele se aflau "conservate" in starea lor originala de la facerea din '84) nu s-a ingrijit nimeni de parculetul asta - le-au refacut pe toate, au facut altele noi, dar de asta nu s-a atins nimeni. Prin urmare m-am plins de asta la toate telefoanele sau vizitele primite de la staff-ul diversilor candidati din colegiul meu - pina cind, in doua zilede munca intensa parcul s-a transformat ca prin minune - au adus leagane pt copii mici si mai mari, un tobogan nou de plastuc si alte dracii, bancute, au plantat arbori si arbusti si au pus in tot parcul nisip - iar ieri a venit dna.candidat a PSD impreuna cu Oprescu si l-au inaugurat! Nu va zic ca toti mosii din blocul meu erau acolo sa le stringa mina, desi niciunul dintre ei nu are nepoti care sa se joace in parcul asta si nici nu si-ar fi deranjat fundurile sa sustina o cerere la Primarie pentru amenajarea parcului... Dar una peste alta e bine ca s-a facut ceva si culmea, m-a convins sa ies din casa duminica si sa ma duc sa votez!
Ma duc sa-mi beau cafeaua si mai revin sa vad ce ziceti si voi - la prinz am programare la coafor - sa ma fac si eu o doamna acum, cind incep serviciul...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
'Neatza! MONICA, LA MULTI ANI! Scuze de intarziere!
GABI, saru'mana, o sa caut si eu setul cu pricina in locurile mentionate. Relaxare maxima la coafor!
OLIVIA, multumesc de intrebare, Matei mai tuseste sporadic dar de luni merge la gradi. In schimb, este cumplit de alintat dupa episodul asta de boala ca a reusit sa ma scoata din minti. Aseara am fost la cumparaturi si a reusit sa sa ia o palma de la Petro (noi nu il batem de obicei dar chiar a ajuns unica solutie) iar azi dimineata la micul dejun a mancat bataie de la mine. Motivul:"Nu vreau lapte, vreau ceai, nu vreau ceai, vreau pate gol, goool, n-auzi, fara paine, nu vreau pate, vreau cascaval, nu vreau nimic, vreau sa vina tati, nu tu!". Si toate astea urlate...
Psana la urma a mancat tot singur, in doua cu lacrimi...
Eu vreau sa va marturisesc ceva. Stiti ca v-am cerut parerea in legatura cu bb2. Era doar un gand, poate pe la inceputul anului viitor sa ma decid. Intre timp, la controlul anual, dr. cu care am nascut m-a tot batut la cap sa mai fac un copil, ca ea ma ajuta sa fie totul bine. Matei tot spune de vreo luna ca mami are un bebe in burtica.In acest context, eu mi-am luat masuri de precautie sporite dar...deja mi-a intarziat cu 3 zile si am intrat in panica...
Mi-e si frica sa fac un test...
szivarvany spune:
Mneatza.
Rox, felicitari pt bebelina maricica
Leeloo, spor la infrumusetat , pupici excursionistului, ce fain ca ai asa optiuni la gradi
Roberta, imi pare rau de incidentele cu Matei. Poate va ganditi la pedepse ce sa-l doara mai tare si sa tina perioade mai lungi, cu copiii astia cu asa personalitati e tare greeeu ... Mey, fa-ti curaj
Pup trupa ... haideti la semnat condica !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza,azi ie soaareee..io mi-am uitat cheile de la servici acasa,asa ca sunt in vizite la colegi
Meii si chiar ma gandeam ca daca a aparut Marina ie musai sa apara o noua gravidutza...asa ca Robi,curaj,nu ne tine prea mult in suspans
Roxi pupam Eva grasunica!
Vivia sa aveti petreceri frumoase,te asteptam cu pozici....si mandra are o minivacantza au liber maine,ca sa poata pregati gradinitza pentru vot,si luni ca-i 1 decembrie...deja si-a facut planuri trebuie sa mergem la teatru ca-i o premierea "craciunul jucariilor" si la film ca-i madagascar 2
Leeloo chiar ca-i de laudat ca au facut parcul...io inca nu-s decisa cu cine voteznu prea am de unde alege...
hai sa avem o zi buna
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 In acest context, eu mi-am luat masuri de precautie sporite dar...deja mi-a intarziat cu 3 zile si am intrat in panica... Mi-e si frica sa fac un test... |
ha ha!!! dea Domnul sa fie cum vrei tu!!! dar cred ca Matei a stiut el ceva... nu dejaba e suflet de poet, chiar daca si-o pe coaja din alte motive .
Gabitz brava treaba, imi pare bine ca au reactionat catindatii la cererile tale, macar e o treaba facuta frumos!! imi pare bine ca Stefan s-a distrat la salina. tine cataroiul la loc de cinste
Marina spune:
sunt cu okiu pe voi
care vreti cupii, trimiteti si voi un PM
Duamna Bibi, LA MULTI ANI!!!
carmenp spune:
gabi, ce e anul asta, ce e la anu`... sa fie cum vrei tu
gabi, sa stapiniti sanatosi parcu`, brava, macar acu, `nainte de alegeri
roxana, felicitari pentru dolofana
marina imi dai fiori;)) auz, tu tz-ai bagat coada si la brangelina?:D