Copilasi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..plouuua,plouuua
Leeloo super misto calendarul,mi-au placut in special pozele celor doi pitici la aceiasi varsta
Vivia,pupacim Uka curajosul..a mea este tare impresionata de sange...asa ca se ingalbeneste toata cand zice de culoarea rosie de pe steag..
Roxi a doua cafea,ntz,ntz,ntz... sa nu te plangi,peste cateva luni ca Eva este atomica(zic io care am beut cafea insarcinata,da' numa' una,sic)
De Carmencita stie cineva...ca are cam multe absentze..o fi emigrat pe undeva?
LA MULTI ANI DOAMNA BIBI!!
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e foarte frumos calendarul, bravo Gabitz!!! mi-ai dat si mie idei... multumesc!
Ioana, nu o sa auzi sa ma plang de asa ceva. nu m-am lasat de cafea nici prima data, nu o faceam nici acum, fii sigura. mai bine mor decat fara cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, duamna bibi! sanatate, fericire si`un car de iubire
n-am iemigrat bre nicaieri da` ma lasai coplesita de data de doujcinci;)) am vazut poze pintre declaratii, pupam protagonistii
philip, da`l incolo de pliu si bucura`te de burta , vazut galusca
olivia, deja belete? uauu... mijto faza;))
reviu;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
DoamnaBibi
Sa ai parte de tot binele din lume, sanatate si muuulta fericire !

Pup trupa, sunt prin zona, nu-mi mere`pcu`, netu`, nimik ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani fabulosi, Doamna BIBI! Sa fii sanatoasa
Joanna si afaraaaaaaaaaaa ploua, ploua si-i trecut de ora nouaaaa:) La noi dupa cum stiti, acelsi model, a nins, a plouat, a sters. Acu'st niste domni cu niste chestii asurzitoare care strang frunzele.
Carmencita era cat pe ce sa strig eu catalogul (iti dai seama sa strig eu...).
Leluk - Catrina se joaca toata ziua cu forfecute d-alea cu model. Fac tot felul de minuni la gradinika. Acasa nu-i dau voie ca e si Sofia si nu vreau sa-si taie degetele.
Dragele mele sa va zic cu ce bagaj educational vine Ctarina acasa de la gradinita. Da' nu e vina lu' frauele.
Se duce al meu sa gateasca ceva, sa puna masa. Si numa ce se infiinteaza Catrina la bucatarie.
- Pleaca de aici...taticile NU gatesc. Numa mimicile gatesc.
Pasamite copilu' se facuse de ras la gradi cand a zis ca si 'taticile' gatesc:) NOroc ca au convins-o colegii ca nu-i asa... Deci mie nu-mi prieste gradinita copilului. Si taticile gatesc, nu-i asa???

Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, da Papa, si taticile gatesc, dar nu la noi acasa...

LA MULTI ANI Doamna Bibi - pe unde umbli? Nu ne mai dai si noua vesti despre voi??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da brei si taticele gatesc numa` ca cind gatesc taticile, mamicilor le ia de doo ori mai mult timp sa curate bucataria;)) ultima data cin` o "gatit" pasa sucu` de fructe la cupii o aruncat la gunoi pulpa cu tot cu o parte din organe asamblate de la robot;)) cum e melu`?

Citat:
citat din mesajul lui papadie
Pleaca de aici...taticile NU gatesc. Numa mimicile gatesc.
Pasamite copilu' se facuse de ras la gradi cand a zis ca si 'taticile' gatesc:) NOroc ca au convins-o colegii ca nu-i asa... Deci mie nu-mi prieste gradinita copilului. Si taticile gatesc, nu-i asa???

Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

.hai meii ca exista si tatice-exceptie de la regula,care gatesc si bonus mai calca si rufe cateodata...in afara de lenjeriile de pat si camasi..
..din categoria,romanika its my cantri..de aseara in bucataria mea miroase rau de tot a gaz...pe timp de noapte am oprit tot...cand am venit cu cupilu de la gradi,iar mirosea..am sunat de la 12.30 la ei, cica intr-o ora vine o echipa sa verifice,pana atunci sa stau cu geamurile deschise si sa nu fac foc..au trecut 2 ore si nik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou din tinutul ploii... e asa urat afara ca imi vine sa imi dau demisia si sa fug acasa in varful patului...

Gabi, este super calendarul, o idee de cadou extraordinara! Felicitari!

Papa, spune-le la fraulinele de acolo ca aici taticile gatesc ca altfel si-o iau. Si sa nu strice educatia copiilor!

Vreau si eu set de foarfeci, l-as da gata pe Matei, dar nu stiu de unde sa iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Helou din tinutul ploii... e asa urat afara ca imi vine sa imi dau demisia si sa fug acasa in varful patului...

Gabi, este super calendarul, o idee de cadou extraordinara! Felicitari!

Papa, spune-le la fraulinele de acolo ca aici taticile gatesc ca altfel si-o iau. Si sa nu strice educatia copiilor!

Vreau si eu set de foarfeci, l-as da gata pe Matei, dar nu stiu de unde sa iau...

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mai sa stii ca ideea cu calendarele nu a fost a mea, m-am inspirat de la fetele de la cealalta Odisee tocmai ca mi s-a parut o super-idee de cadou!
Setul de la Crayola eu l-am luat din Diverta, dar am vazut si in Cora, banuiesc ca au si in carrefour - uite site-ul lor www.crayola.com/products/splash/markers/index.cfm?n_id=55" target="_blank">aici dar nu gasesc pe moment exact jocul pe care i l-am luat lui Stefan...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput