Copilasi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

deci mos nicolae e fratele lui mos craciun? moama ce lipsa am avut, copchilu m-a intrebat asta si io am zis ca nu... fraiera de mama!!

hi,hi,hi...si asa se nasc legendele you made my night!...am ris cu Sorin cu lacrimi!...mey noi inca nu am terminat de studiat documentele, asa ca nu am descoperit identitatea lui Mos Nicolae...prin urmare am inventat noi una..cum era sa-i zic ca vine Mosu?..incepea...ce inseamna Mos...de ce vine ..ce vrea el de la noi?:)))))))))))

bestiala aia cu frunzele!!!! ...pai ce mai astepti cumpara filmul la copil!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
hi,hi,hi...si asa se nasc legendele you made my night!...am ris cu Sorin cu lacrimi!...mey noi inca nu am terminat de studiat documentele, asa ca nu am descoperit identitatea lui Mos Nicolae...prin urmare am inventat noi una..cum era sa-i zic ca vine Mosu?..incepea...ce inseamna Mos...de ce vine ..ce vrea el de la noi?:)))))))))))

bestiala aia cu frunzele!!!! ...pai ce mai astepti cumpara filmul la copil!:)))

stai ca pana la urma am aflat ca mai sunt ceva teme de sprijinire a ipotezei ca cei doi mosi sunt frati. deci voi aveati dreptate
nu e un film, is desene in serial la un canal pe care eu l-am scos de pe tv. n-avem decat minimax.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

stai ca pana la urma am aflat ca mai sunt ceva teme de sprijinire a ipotezei ca cei doi mosi sunt frati. deci voi aveati dreptate
nu e un film, is desene in serial la un canal pe care eu l-am scos de pe tv. n-avem decat minimax.
[/quote]

lol....sa trimiti si la mine acesta ipoteza:)))))
Luca a vazut aici filmul (cu actori , nu desen animat)..la asta ma refeream..

ma duc la nani(azi am decis sa ma culc cu Luca)..este doar 12 noaptea...hai sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

Super tare faza cu fratele lui Mos Craciun!
La Matei la gradi a fost vineri un preot si le-a povestit de Sf.Nicolae - ce a inteles el- ca Maica Preci (pronuntat exact cum se scrie ) e mama Maicii Domnului care e mama lui Isus si care era in scutece...
Si mi-a tot povestit tot week-end-ul de Maica Preci...

Ce am facut eu in week-end? Am ajuns frumos la UPU cu alergie la Ospen, m-am apucat sa iau de capul meu, ca poate nu se intampla nik Asa ca m-au scos din soc, mi-au facut analize, control ORL si cica am o combinatie de sinuzita cu amigdalita si e posibil si otita Faza e ca nu mi-au dat inca nici un tratament, ieri am facut un exudat, maine cu rezultatul in manuta ma duc la ORL si vor incerca sa experimenteze acolo, poate reusesc sa gaseasca vreun antibiotic la care sa sa nu fac alergie si care sa fie bun pentru omorat toate diagnosticele. Intre timp, cu capul infundat tot ma lupt cu analiza de date la birou, nu stiu ce fac, sper sa nu explodeze nimic in UK la ce rapoarte precise le trimit

Cam atat despre noi, in rest asteptam Craciunul, poate ma fac si eu bine pana atunci, sa nu stau prin camera la munte!

LIA, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine!
SIMONA, sanatate multa! Eu laringita am vindecat-o cu Trachisan si Ketotifen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Robi si Simona insanatosire grabnica!
Roxi super tare faza cu Pat si ciocolata cu frunze
Vivia mi-a placut filmuletul cu Ukacum va impartea si voua cadourile,super...adevarul este ca nici noi nu-l consideram fratele lui mos Craciun..ci mai degraba tatalca este muuult mai batran si nu poate sa aduca decat dulciuri si cadouri mici...vineri le-a spus si doamna educatoare legenda lui mos nicolae,dar trebuia sa ne cheme si pe noi,parintii
Desi m-am ferit cat am putut de comitete si comisii la gradi,tot am intrat in eleasa ca benevol-fortataseara sedinta cu parintii grupei,azi la 12 sedinta cu inspectoare de la prescolari....abia astept vacantza..azi am program prelungitiar mandra are inspectie toata dupa amiaza...sper sa nu adoarma vreunul cu capul pe masa
Daria treci la semnat condicutza!!!
sunt in zona,ma scriu in pauze....si cand te gandesti ca altii se distreaza in croaziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Raportez ca`st in conced azi si maine si simt cum racesc zdravan
Sanatate muuuulta tuturor !
bestial Luca , dar si Patrick
Merg sa fac ceva mancare ... Giulia este la a 3-a saptamana de supa pe pui ... la pranz, dupa somn si cina ... oare i se va acri pana la urma ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

habar n-am de ce dar parca plutesc, nu ma pot concentra deloc...nici spm nu ma ajuta defel, m-am saturat in fiecare luna de aceleasi enervante manifestari...ce bine era cand eram gravida!

ce stiu sigur e ca nu mi-am revenit deloc dupa ce i s-a intamplat in septembrie lui Danut si incep sa ma intreb tot mai insistent daca voi reusi sa ma calmez vreodata...cel mai intrigant si nelinistitor e faptul ca nu pot trece peste ceva ce nu are o explicatie logica...tot citesc si aici pe DC la parintii intreaba, sunt copilasi care fac otite la fel de frecvent cum unii fac rosu-n gat si nu ajung totusi in spital cu infectie la oasele capului, cu analizele inflamatorii varza, nu? cum se poate explica ce a patit Dani, care n-a avut nici macar o otita simpla nici purulenta vreodata ? nu e ceva iesit din comun? nici sa mor nu inteleg... Daca voua celor ce aveti tangenta cu medicina va vin ceva explicatii pertinente sa ma mai luminati si pe mine, va rog, altfel nu-mi pot scoate morcovul deloc Idioata de dr. de familie l-a clasat simplu "caz atipic" si gata, halal explicatie! Homeopatii au dat vina pe vaccin. Iar medicul din spital a spus ca nu comenteaza, el trateaza si gata. Doamne ajuta ca mi l-a dat pe picioare acasa, multumesc, dar de aici si pana la a putea pe viitor preveni ...ioc solutii

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonjur.
Hop si eu dupa zile lipsa (fetele cu 2 copii stiu cum e ).
Sa incep prin a ura sanatate si bine de Sf Nicolae tuturor Nicoletelor si Naicilor, La Multi Ani Simona, sa-ti traiasca baietii!

Sanatate multa Robertei si Simonei!
Lia, bine ai revenit! Sper sa gasesti raspunsurile pe care le cauti!
Andreea, croaziera placuta!

Pentru organizatoarele de petreceri de copii: .

De la noi: de mosh Victor a primit de la noi oo kinder si cartulii, una cu activitati si una cu un cd cu jocuri cu peter pan. ca urmare sambata ne-am jucat pe calculator. dar promit ca nu-i mai iau cd-uri pana nu invata limitele de timp, altfel dupa 30 minute nu mai pot sa-l rup de calculator decat cu forta. Asa ca duminica am dezactivat compu si avem regula: lucram doar cand el nu e prin preajma . in rest a primit de la famelie jocuri, dulciuri si haine... mi-e groaza de mosh craciun....
ieri am fost la vaccin cu Paul. L-am intepat de 2 ori, cu Engerix b si cu pentaxim. A fost voios cat l-a consultat si masurat (am luat 2 kile in 2 luni si am crescut 7.5 cm). Dupa primul vaccin mi se tanguia in brate, dupa al doilea a urlat cu spume. Si, ca urmare, in drum spre casa a supt cu furie Din fericire n-a facut febra, asa ca sunt oarecum linistita.

Ma'c sa vaz poze, ne mai auzim!
Pupici

Mergi la inceput

SE vede ca se apropie sarbatorile...multa liniste pe la voi ..

Daria foame multa la Oradea...adevarul ca este supersanatoasa...dar de trei ori pe zi?
Dana bine ca a trecut si vaccinul asta...
Robi sanatate multa..ai intrat intr-un cerc vicios..
Gabi aratati f bine...si ce mari ati crescut! Ai fost in centrul Buc? Cum este?
Lia...corpul uman nu este chiar o masinuta...iti inteleg frustrarea..dar nu vei afla niciodata raspunsul pt ca nimeni nu stie..sint supozitii..poate combinatii de 2..3 factori...Dar este bine cind totul se termina cu bine...
Ioana nasol cu gradi dupa amiaza ..cit dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.

Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-

La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.

Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1

Va multumim si va dorim sarbatori fericite!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput